Szobafoglalás

Hírlevél

Szuper május a Bál Resortban

Sokan azt gondolják, hogy a Balaton partján csak nyáron, főszezonban zajlik az élet, de jó hírünk van; pörgős tavasznak nézünk elébe 2017-ben is. Májusban szinte minden hétvégén valami erős program várja a Bál Resort vendégeit: Jaguár tesztvezetés, Bródy koncert, gyermeknapi programok, kattitnson!

 

Részletes program itt

A május elsejei hétvégén: Boldog Békeidők Hévíze

A 2011-ben útjára indított rendezvény Hévíz "virágkorát", az 1860-as évektől az 1930-as évekig terjedő időszakot eleveníti fel. A város erre az időszakra minden lehetséges módon igyekszik visszaidézni a boldog békeidők hangulatát: az utcán frakkba, cilinderbe öltözött verklis muzsikál, krinolinos szoknyákban napernyős, kalapos hölgyek sétálnak a Tófürdőhöz vezető, virágdíszbe öltözött parkban.

Részletes program itt

Franchise szállodák - változások

A Hunguest Hotels franchise szállodái közül háromnak 2017. március 31-én lejár az együttműködési szerződése, ami nem került meghosszabbításra. Ezért a Hunguest Hotel Griff (Budapest), Hunguest Hotel Hőforrás (Hajdúszoboszló), Hunguest Hotel Nagyerdő (Debrecen) 2017. április 1-jétől már nem szállodaláncunk tagja.

További információk

Anyák napi meglepetés Gájer Bálinttal a Pelionban

Hazánk egyik legkedveltebb családi wellness szállodája a Hunguest Hotel Pelion az anyák napi hétvégén többek között Gájer Bálint koncerttel kedveskedik. Május 5-7. között minden az édesanyák körül forog a Pelionban, lepje meg anyukáját egy klassz hétvégével! Jó programok, kényelem, se főzni, se mosogatni ne kelljen az anyukáknak (és Önnek sem). Programok, foglalás - kattintson