Szobafoglalás

Hírlevél

Újabb balatoni ház: Hunguest Hotel Helikon

A közelgő tavasz jegyében mi is szolgálunk egy újdonsággal: újabb balatoni szállodával bővült a Hunguest Hotels kínálata, most már Keszthelyen is várjuk Önöket, közvetlenül a Balaton partján található Hunguest Hotel Helikonban!
A kitűnő elhelyezkedésű szálloda szobáiból mesés a kilátás, vagy a Balatonban vagy a Keszthelyi-hegységben gyönyörködhetünk a szobákból kitekintve.
A Hunguest Hotel Helikon*** szálloda március 10-én nyit újra, szeretettel várjuk Önt is varázslatos balatoni környezetével, vendégszeretetével, gasztronómiai élményeivel!

Tovább a cikkhez...

Hunguest Hotels Fotográfiai Gyűjtemény alkotásai ismét Budapesten!

A Hunguest Hotels Fotográfiai Gyűjtemény alkotásai újra megtekinthetők Budapesten!

2017. február 2-án került sor a Szegedi Műhely 2015 és Tapolcai Műhely 2016 legszebb műveiből álló Hunguest Hotels Fotográfiai Gyűjtemény alkotásaiból nyíló tárlat ünnepélyes megnyitójára.
A kiállítást Keleti Éva Balázs Béla-díjas és Prima Primissima díjas fotográfus ünnepi köszöntője nyitotta, amely után a meghívottak elmerülhettek az alkotások csodálatában.
A tárlat 2017. március 3-ig tekinthető meg a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban.
 

Tovább a cikkhez...

Tél a Balatonnál

Az extrém hideg időjárásnak köszönhetően idén januárban a jégképződmények is magukra vonják a tekintetet!
A balatonalmádi Hunguest Hotel Bál Resortnál is átélheti az igazi téli zúzmarás, zimankós hangulatot, hiszen gyönyörű a táj, a vendégeket pedig forralt borral és sült gesztenyével várják szállodánkban, miután visszatérnek a kinti sétából, és persze a wellness részleg is garantálja a pihenést. A csodálatos balatoni panorámával rendelkező Bál Resort egész évben várja Önöket, de ilyen jeges szépségekkel csak most van módjuk találkozni!

Tovább a fotókhoz...

Hunguest Hotels mobil applikáció

Megjelent a Hunguest Hotels mobilalkalmazása, mely már letölthető iOS és androidos telefonokra is! Érdemes letölteni, hiszen az  alkalmazás használatával többek között:
- gyorsabb wifi hálózatra csatlakozhat szállodáinkban
- egyszerűen foglalhat szobát, vagy kérhet ajánlatot szállodáinktól, ezeket naptárjában is láthatja
- áttekintheti törzskártya tranzakcióit, könnyedén módosíthatja saját adatait
- szórakoztató trófeákat nyerhet el

 

Tovább a cikkhez...

Balatoni szállodával bővült a Hunguest Hotels kínálata

A Hunguest Hotels Zrt. ötéves megállapodást kötött a Balatonalmádi központjában fekvő, négycsillagos wellness szálloda üzemeltetésére.

A saját stranddal, 193 szállodai szobával és 15 lakosztállyal rendelkező, korábban Hotel Auróraként működő szálloda megszerzése fontos lépés a lánc térségi szálláskínálatának erősítésében, hiszen a Balaton környéki településeken, Hévízen és Tapolcán a Hunguest Hotels már három saját tulajdonú egységet is működtet.

Tudjon meg többet a Hunguest Hotel Bál Resortról!