HUNGUEST HOTELS HUNGARY Hírlevél      2017. április 14.
MÁJUS 1.

AJÁNLATAINK A HOSSZÚ HÉTVÉGÉRE

Május 1-je hétfőre esik, így egy nappal tovább pihenhetünk. Érdemes csemegézni a Hunguest Hotels szállodák ajánlatai között, melyeket egy helyre gyűjtöttük Önnek. 

 

 

MÁJUS 1. A PELIONBAN, TAPOLCÁN

A tavaszi Balaton-felvidék csodái, a népszerű családi és wellness szolgáltatások mellett sok program is várja a Hunguest Hotel Pelionban majálisozókat.

Fellép a Wolf Show Dance Band, lesz Vadkerti Imre és a Sólyomszárnyán Együttes előadás, gyerekprogramok, májusfa állítás. MIndeközben Tapolca Tavasz Fesztivál a Malom-tónál.
2 vagy 3 éjszakára foglalható.

 

 

MÁJUS 1. A BÁL RESORTBAN, BALATONALMÁDIBAN

Talán a Balatonban még nem lehet egy jót csobbani a hosszú hétvégén, de gyönyörködni benne annál inkább, hiszen a Hunguest Hotel Bál Resort az egész Balaton-part legszebb panorámáját kínálja. Mellé jó szolgáltatások, és még jobb ár. A sztárvendég Malek Andrea!

 

MÁJUS 1. A FREYÁBAN, ZALAKAROSON

Zalakaroson a Hunguest Hotel Freya az egyetlen szálloda, ami közvetlen átjárást biztosít a karosi fürdőbe. Jó áron kínálják a május 1-jei hétvégét, de a lényeg: ÁPRILIS 29-ÉN STRANDNYITÁS!

 

SZÉP Kártya akciók

Ha van SZÉP kártyája, tudnia kell, hogy a kártyákra 2015-ben feltöltött összegeket 2017. május 31-ig el kell költeni, mert különben a kártyabirtokosok számára elvesznek.

Megkönnyítettük a kártyatulajdonosok dolgát - kizárólag SZÉP Kártyával fizethető speciális akciókat alakítottunk ki, ezekből itt tallózhat. 
KATTINTSON IDE!

 

FONTOS! Az ajánlatok akár azonnal is foglalhatók és fizethetők SZÉP Kártyával (OTP, szállás zseb), ráadásul kedvezményesen.

Ha esetleg más a kártyája kibocsátója vagy más zsebet használna, akkor is szívesen segítünk, de ha van lehetősége, a kibocsátó weboldalán is fizethet. Ha esetleg későbbi időpontot szemelt ki, az sem okoz gondot, a lényeg, hogy május 31-ig legyen fizetve, így a 2015-ös feltöltés nem vész el. 

KERESZTÚRI ESTÉK

Kiemelt partnerünk, a Dereszla Pincészet ad helyet egy kitűnő programsorozatnak Bodrogkeresztúron.

 

Keresztúri esték rendezvénysorozat 2017. március 31-én indult és ezt követően szinte minden pénteken kulturális programokkal várják a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat. Az első hétvégéken péntekenként 18:00 órakor kezdődnek az esték a Henye Borbárban Bodrogkeresztúron, a Henye dűlőn, majd április 21-én és ezt követően 19:00 órától kezdődnek a programok.

 

Májustól a helyszín a bár terasza (ha az időjárás is kegyes lesz), és a csodás panoráma mellett élvezhetjük a zenét, a bort és a társaságot.

A Kultúra a Magyarságért Nonprofit Kft. szervezésében megvalósuló Keresztúri esték programsorozatban sok felvidéki társulat, együttes is bemutatkozik. Az estékkel nemcsak szórakoztatnak, hanem segítenek is. Jegybevételeiket a Böjte Csaba vezette Dévai Szent Ferenc Alapítványnak ajánlják fel.
A támogató jegyek ára minden héten: 1 000 Ft.

 

A KÖZELJÖVŐ PROGRAMJAI

2017.04.14. 18:00 – Földes László HOBO - József Attila: Tudod, hogy nincs bocsánat

2017.04.21. 19:00 – For You Acapella énekegyüttes – Felvidék – ACAPELLA koncert

2017.05.05. 19:00 – Szeder koncert - Francia SANZON est

2017.05.12. 19:00 – Szűcs Gabi és a Stereo Swing – SWING koncert

2017.05.19. 19:00 – Kiss Szilvia és Gál Tamás, Kor-Zár együttes - Felvidék – REGE a tűzről és Jácintról

2017.05.26. 19:00 – Kassai Thália Színház – KASSA, a szerelem városa – SANZON est

A program október végéig folytatódik.

Részletes program folyamatosan feltöltés alatt a program honlapján: www.kereszturiestek.hu

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet: info@kereszturiestek.hu vagy +36308247748