HUNGUEST HOTELS HUNGARY Hírlevél      2016.01.14.
2017

Pótszilveszter, farsang

Vízkereszt napjától már indulhatnak a bálok, legyen az egy pótszilveszteri bál, vagy később már a farsangi mulatság.
Ha bulizna még, januárban és februárban is várjuk kikapcsoló akcióinkkal.

Tél a Mátrában

Galyatetőn nagyon szép a tél!
Hétvégente sokan el is lepik a hegyet, élvezik a jó levegőt és remek látványt, akár síelés, szánkózás, hógolyózás közben. Hétköznap viszont jobban megéri felmenni, hiszen akkor akciós árral várjuk a vendégeket.
Nézzék meg, milyen a tél hazánk egyik legmagasabb pontján!

galyateto_havastaj_.jpg 

Évindító akciók

Évindító akcióinkat is tekintsék meg, hogy jól induljon 2017!
Tovább az akciókra...

Balatoni tél

Jégborította BalatonAz extrém hideg időjárásnak köszönhetően idén januárban a jégképződmények is magukra vonják a tekintetet!

Új szállodánk, a balatonalmádi Hunguest Hotel Bál Resort egy extra kedvezményes bevezető akcióval invitálja Önöket, hogy megcsodálják a befagyott Balatont!
Élje át az igazi téli zúzmarás, zimankós hangulatot a Bál Resortban, ahol forralt borral és sült gesztenyével várjuk Önöket, miután visszatérnek a kinti sétából, és persze a wellness részleg is garantálja a pihenést.

A csodálatos balatoni panorámával rendelkező szállodánk egész évben várja Önt, de most igazán megéri kipróbálni, hiszen a különleges időjáráshoz különleges akció is társul: a bevezető, 7 900 Ft / fő / éj ár félpanziót és wellness-használatot is tartalmaz. 
Részletek és online foglalás...

(Természetesen mi sem győzzük hangsúlyozni, hogy amennyiben a jégre lépnek, körültekintően tegyék azt, és sose induljanak neki egyedül!)

 

És ha egy még különlegesebb tartózkodást szeretnének a Bál Resortban, ajánljuk a Pótszilveszteri mulatságot, ahol a gálavacsora és Aradszky László hangja garantálja az izgalmakat.
Ha pedig a méregtelenítésnek jött el az ideje, léböjtkúrával egybekötött tartózkodásokat is tudunk javasolni.

Valentin-nap

A szerelmesek is készülődhetnek, ha szállodában szeretnék megünnepelni a Valentin-napot.
Sztárfellépők segítenek megalapozni a romantikus hangulatot, például az egri Flórában Veréb Tamás, a zalakarosi Freyában Kocsis Tibor, a Bál Resortban Balatonalmádiban pedig Gergely Róbert várja a vendégeket.
Itt találják további szívecskés ajánlatainkat... <3

Valentin-napra ajánljuk...