Szobafoglalás

Hírlevél

A Hunguest Hotels szállodalánccal franchise kapcsolatban lévő szállodák az alábbiak:

Hunguest Hotel Fenyő *** | Csíkszereda

A Csíkszereda központjában található szálloda tökéletes kiindulópontot képez a Székelyföldet felfedezni vágyó turistáknak. Igényes és kellemes környezetet nyújt a nyaralni vágyóknak, üzletembereknek, valamint tökéletes helyszínt biztosít cégrendezvényeknek, tréningeknek.


Hunguest Hotel Fenyő ***

Hunguest Hotel Griff *** | Budapest

A nyugodt budai környezetben elhelyezkedő szállodában zavartalanul pihenhet, könnyen parkolhat, kényelmesen tárgyalhat, és színvonalasan ünnepelhet! A Griff Squash és Fitness Club kiváló helyszín az aktív pihenésre vágyóknak.


Hunguest Hotel Griff ***

Hunguest Hotel Hőforrás *** | Hajdúszoboszló

Vendégeink csendes, nyugodt környezetben gyógyulhatnak és üdülhetnek, ha a napfény városában, Hajdúszoboszlón a Hunguest Hotel Hőforrás***-ba látogatnak. Komfortos szobákkal, szakképzett és barátságos személyzettel várjuk hotelünkbe, akár kikapcsolódni, akár gyógyulni szeretne. A széles körű gyógyászati szolgáltatások, a finom ételek, a kellemes környezet testét és lelkét egyaránt felüdítik. Kikapcsolódásra vágyik Hajdúszoboszlón? Válassza pihenése helyszínéül a Hunguest Hotel Hőforrás***-t!


Hunguest Hotel Hőforrás ***

Hunguest Hotel Nagyerdő | Debrecen

A szálloda a Nagyerdőn, a város zöld szívében, békés környezetben található. Gyógyszolgáltatásainkat elsősorban a mozgásszervi megbetegedésekben szenvedőknek ajánljuk. A szállodától 100 m-re található az egész évben üzemelő Aquaticum Mediterrán Élményfürdő.


Hunguest Hotel Nagyerdő