Szobafoglalás

Hajdúszoboszló, Mátyás Király sétány 12-14. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-362-744 | +36-52-362-959

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Apollo - WELLNESS

Pihenje ki a hétköznapok fáradalmait szállodánk wellness részlegében, válogasson kedvére kényeztető szolgáltatásainkból! Célunk, hogy szállodánk vendégei testileg és szellemileg is felfrissülhessenek a nálunk töltött idő alatt. Ennek érdekében wellness-programjaink változatos és különleges kezeléseket tartalmaznak, amelyek között mindenki megtalálhatja azt, amire szüksége van a teljes kikapcsolódáshoz.

Különleges masszázsok

Ha Ön a masszázskezelések kedvelője, számos speciális kezelésünk közül választhat. Több mint ötvenféle különleges kezelésünk segítségével ellazulhat, felfrissülhet, feltöltődhet energiával, attól függően, hogy Önnek éppen mire van szüksége. Csak néhány példa szállodánk kínálatából:

Medencéink

Frissüljön fel a Hunguest Hotel Apollo medencéiben!
Az Apollo Hotel három bel- és egy kültéri medencével várja a fürdőzés szerelmeseit. Egész évben üzemelő medencéink között van pezsgő- (32 ℃) és élményelemekkel ellátott (30-32 ℃), és thermalmedence (36 ℃) is. Ez utóbbi nem csupán vendégeink pihenését szolgálja, de számos egészségügyi panasz enyhítését is – gyógyír lehet például ízületi gyulladásokra, gerincbántalmakra, idegfájdalmakra, sportsérülésekre, bőrbetegségekre és nőgyógyászati problémákra is.
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 3 év alatti gyermekek a medencéinket egészségügyi okok miatt nem használhatják.

Fitness és szépségápolás

Amennyiben nem csak jobban szeretné érezni magát, de külsejét is ápolni kívánja, fitness-termünk, álló-és fekvő szoláriumunk, sőt, professzionális fodrászunk is az Ön rendelkezésére áll.
Végezetül lazuljon el szaunánkban, infraszaunánkban, sókamránkban, vagy válassza pezsgőfürdős és élményelemekkel ellátott medencéink nyújtotta kikapcsolódást!

Szépségápolás

Bármelyik wellness-szolgáltatás mellett dönt, az Apollo Hotel munkatársai mindent megtesznek majd azért, hogy Ön kipihenten, megújulva térhessen vissza a hétköznapokba a nálunk eltöltött idő után.