Szobafoglalás

Kreischberg, Kreischberg 2 Útvonaltervezés
Telefon | Fax +43 3537 250 02

Kreischberg, Hunguest Premium Hotel Relax Resort - Wellness

Élménymedence

Élvezze az élménymedence által nyújtott hangulatot és lazuljon el a tiszta vizű buborékok között. A Hunguest Premium Hotel Relax Resort medencéje minden kedves vendégünk számára térítésmentesen igénybevehető, amelyhez fürdőköpenyt és szaunatörölközőt készítünk be minden szobába.
A 10×4 méteres medencénk, ülő és fekvő masszázselemekkel (masszázs ülőpad hátmasszírozó fuvókákkal, masszázs ülőpad masszírozó légbuborékokkal, nyakzuhany és vízfüggöny, levegőfúvókás víz alatti masszázs, egyidőben 3 fő számára alkalmas levegőfúvókás masszázságy) és hangulatvilágítással biztosítja a teljes ellazulást.

Szaunák

Felejtse el a mindennapi gondokat és erősítse immunrendszerét a Relax Resort speciálisan kialakított szaunavilágában. A hagyományos finn szauna mellett bioszauna, infraszauna valamint sóbarlang található. A szaunából közvetlen kijárat nyílik a panoráma-teraszra, ahol élvezhetik a friss hegyi levegőt és a csodálatos kreischbergi kilátást. Az exkluzív kialakítású különálló pihenőhelyiség ideális helyszín a gondolatok rendezésére.

Sóbarlang

Holt-tengeri só és kősó felhasználásával, vadonatúj technológiával épült sóbarlangunk természetes gyógymódot kínál az egészség védelmére, különböző betegségek megelőzésére és rehabilitációjára. A sóbarlangban különleges, rendkívül tiszta mikroklíma uralkodik, amely rendkívül kedvező az allergiás betegeknek. Az ásványi anyagokkal és jótékony mikroorganizmusokkal telített, állandó hőmérsékletű (20-22°C) levegője az egészségre előnyös hatású, negatív töltéssel bír. Mindemellett a szervezet számára fontos kémiai elemeket, többek között: jódot, káliumot, magnéziumot, szelént tartalmaz. A sóbarlangban kialakított fénytechnika kihasználja a színek terápiás hatását, ami kellemes közérzetet biztosít. Amíg a meleg színek (sárga, narancs és vörös) serkentőleg, élénkítőleg hatnak és felpezsdítenek, addig a hideg színek (lila, zöld, kék és indigó) oldják a feszültséget és megnyugtatják az idegeket.

Fitness

A szállodánkban eltöltött idő alatt sem kell lemondania a megszokott tréningezésről. Fittness termünkben modern gépek segítségével mozgathatja át izmait.