HUNGUEST HOTELS HUNGARY Hírlevél      2020. július 7.

Szállodáink szuper ajánlatokkal várják egész nyáron, akár hosszabb nyaralást tervez, akár csak egy hétvégét. Hűségét augusztus végéig dupla pontjóváírással háláljuk meg. Tudjon meg mindent a részletekről, kattintson ide! Ha még nincs Hunguest Hotels Törzskártyája, ugyanitt regisztrálhat is.

 

Nyaralásához a következő ajánlatainkra hívjuk fel figyelmét: 

Nyaralás Bükfürdőn

Július 1-jén végre megnyitott bükfürdői szállodánk, a Hunguest Hotel Répce Gold is. Az elkészült gyorsforgalmi úthálózatnak köszönhetően a fővárosból akár már 2 órán belül megérkezhetünk a fürdővárosba.

 

Szállodánk szolgáltatásain (wellness, remek konyha) túl a szállodával közvetlen összeköttetésben lévő fürdőkomplexum megannyi élmény- és rekreációs szolgáltatásai is vendégeinket várják. Programlehetőség is akad bőven: Kőszeg, Szombathely, de a közeli osztrák határ is kalandozásra csábít - mindezt akár bringával is megtehetjük, a környéken számos jó kerékpárutat találhatunk.

 

A mi tippünk tehát: Bükfürdő, kattintson a foglaláshoz!

 

Zalakarosi élmények

Zalakaros különösen kedvelt a gyermekes családok körében, hiszen a zalakarosi fürdőben mindent megtesznek, hogy elnyerjék a jövő törzsvendégeinek kegyeit. A Vízipók-csodapók gyermekbirodalom egész nyáron várja a kicsiket, ráadásul ebben az évben a város "Zalakaros Kidness" kampánya extrákkal is kedveskedik nekik. A kampányhoz csatlakozott zalakarosi szállodánk, a Hunguest Hotel Freya is - szállodánk közvetlen összeköttetésben áll a fürdővel!

 

Zalakarosi nyaralásért kattintson ide!

 

Gyula - messze a legjobb

Egy elbűvölő kisváros nyár esti nyüzsgéssel a sétálóutcákon, a Gyulai Vár ikonikus épülete, az Almásy-kastély kívülről-belülről, egy tökéletes krémes a Százévesben és a legfontosabb, a Várfürdő és az Aquapalota nyári melegben felüdülést hozó medencéi - mindehhez a fürdővel közvetlen összeköttetésben álló szálloda, ahol még remekül is főznek.

 

Mi megtaláltuk a tökéletes nyaralás receptjét - ha járt már a Hunguest Hotel Erkelben, reméljük, egyetért velünk, ha még nem, mielőbb fedezze fel Gyulát!

 

Kattintson a Hunguest Hotel Erkel nyári ajánlataiért! 

 

Ajándék belépővel a Szegedi Szabadtéri Játékokra? Igen!

A Szegedi Szabadtéri Játékok különleges gesztussal készül a nyárra, hiszen az idei két Dóm téri produkció belépőinek csaknem a felét a Szegedre érkező szállodai vendégek számára biztosítja. A Hunguest Hotel Forrás vendégei is részesülhetnek az ajándék belépőjegyekben, amennyiben az előadások idejére foglalnak szállást Szeged családbarát szállodájában. A csomagajánlatot így a korlátlan Napfényfürdő Aquapolis belépő és a gazdag félpanziós ellátás mellett egy feledhetetlen csillagtetős előadás is színesíti.

 

A következő előadásokra biztosítjuk a 100-100 db ajándék belépőjegyet: 

- 2020. július 24. Akárki (moralitásjáték)

- 2020. augusztus 15. Ajándékkoncert

 

Mielőbb foglaljon, kattintson ide!