HUNGUEST HOTELS HUNGARY Hírlevél      2020. október 21.

AKCIÓK AZ ŐSZI SZÜNETRE

 
Az idei iskolai őszi szünet az október 23-i ünnepi hétvégével összefonódva több mint egy hétnyi együtt töltött időt biztosít a családoknak. Reméljük, számíthatunk néhány csodaszép, verőfényes napra az őszi szünetben is, de ha Hunguest szállodát választ a családi pihenés helyszínéül, a wellness szolgáltatások és a szomszédos fürdők rossz idő esetén is lehetőséget adnak a tartalmas, pihentető kikapcsolódásra.
 
 
Foglaljon Bükfürdőn már 16 900 Ft-tól!

 

Bükfürdői szállodánk egyre felkapottabb az immár jó megközelíthetőség, a közvetlen fürdőátjárás, a jó ételek és a környékbeli programlehetőségek miatt. Utóbbiak közül meg kell említeni a közeli Kőszeget vagy éppen a cáki pincesort. Ha az idő engedi, márpedig az előrejelzések biztatóak, akkor jó ötlet betervezni egy bringázást. A visszajelzések szerint a gyerekek is nagyon szeretik, a Hunguest Hotel Répce Gold megér egy próbát!
 
Foglalható már 16 900 Ft-tól/fő/éj! 
  
 
Foglaljon Gyulán már 18 000 Ft-tól!
 
Gyulán, a Hunguest Hotel Erkelben is vannak még szabad szobák! A közvetlen átjárás az Aquapalotába, a kisváros megejtő bája és látnivalói mind-mind olyan erények, amiért sokan visszatérnek ide. A gyulai vár a szálloda mellett, az Almásy-kastély pár percnyire található, két csobbanás között jó időtöltés ezeket megismerni. Most jó árakat is lehet találni, foglaljon minél hamarabb!
 
 
Foglalható már 18 000 Ft-tól/fő/éj 
 
 
 
  

 
 
Kövessen minket a Facebookon!