HUNGUEST HOTELS HUNGARY Hírlevél      2019. január 25.
AKTUÁLIS

PELION EXTRA AKCIÓ

Ha Ön is kikapcsolódással, kényeztetéssel, egészségének megőrzésével, élményekkel töltve és családjával, barátaival töltené legszívesebben 2019-ben is a munkamentes napokat, akkor mutatunk Önnek egy garantáltan tuti tippet. Irány a Balaton-felvidék és Tapolca szívének wellness szállodája, a Hunguest Hotel Pelion, ahol korosztálytól függetlenül mindenki igényeinek megfelelően és most EXTRA ajánlattal indíthatja 2019-et!

 

EXTRA PELION KALANDOKRA FEL!

LIFESTYLE - TÉL A MÁTRÁBAN

Miért tökéletes választás most a Lifestyle? 

 

- mert a téli Mátra lenyűgöző szépsége fogadja vendégeinket
- mert a téli sportok kedvelői is jó lehetőségeket találnak 
- mert az elegáns környezet és a wellness a testet és lelket is pihenteti
- mert most az árak is jók.

AKCIÓK HÉVÍZEN

Téli élmények a Hunguest Hotels hévízi szállodáiban. Panorámás téli táj, párolgó Hévízi-Tó, csendes ejtőzés kettesben, pihenés, feltöltődés... Ha ezt keresi, jó helyen jár! A megszokott megbízható szolgáltatásaink mellé most különösen jó árakat is találhat. Ajánlatainkért, online kedvezményeinkért kattintson:

 

Helios - Hévízi feltöltődés

Panoráma - Barangolás Hévízen

SZUPER PÁLYÁK AUSZTRIÁBAN

Mostanában a hírekben erős ausztriai havazásról, helyenként lavinaveszélyről is lehetett hallani.

 

Jó hírünk van! 

A Hunguest Hotels ausztriai szállodái ezekben egyáltalán nem voltak érintettek. Hó persze van, sőt, többen arról számolnak be, hogy például Heilgenblutban az elmúlt évek legjobb hóviszonyai mellett csodálatos pályák várják a síelőket.

 

Ha voltak kétségei, ne legyenek! Várjuk Önt Ausztriában! Válasszon szállodát, kattitnson ide!

HELLÓ TÉL!

Néhány éve kezdett terjedni az az információ, hogy éppen ilyentájt, január harmadik hétfőjén van az év legnyomottabb hangulatú napja. Erről persze kiderült, hogy nélkülözi a tudományos hátteret, mégis "nagyot ment", mert sokan tudtak azonosulni a megállapítással.

 

Mutasson fricskát a szürke hétköznapoknak, és most dobja föl a hangulatát különösen jó előszezoni árakon!

 

A szaunák kellemes melege, egy különleges masszázs vagy akár egy forró csoki egy hegyvidéki szálloda ölelésében, miközben a havas tájban gyönyörködhet. A jó ételekről nem is beszélve. Mi ezt javasoljuk szürkeség ellen.

 

Szállodáink sokszínű ajánlatai csak Önre várnak - kattintson ide! Helló Tél!

VALENTIN HÉTVÉGE

Pár hét és itt van már a szerelmesek hétvégéje.
Ha közösen szerveznének egy romantikus kikapcsolódást, vagy meglepetésnek szánják párjuk számára a hétvégét, mi mindkettőhöz adunk segítséget.

 

Február 14. csütörtökre esik, szállodáink az azt követő hétvégére várják a "valentinozókat"!

NYARALÁS

Már érdemes tervezni a nyárra! Ilyenkor még jók az árak, és ha Ön tudja, mikor lesz szabadságon, nem érdemes halogatni a foglalást.

 

Mi több, a Hunguest Hotels szállodák valamelyike azért is jó választás, mert esetleg pocsék idő esetén is tartalmas és pihentető lehet a nyaralás. Akár a szállodák saját wellness részlegei, akár a közvetlen összeköttetésben lévő fürdők szolgáltatásit is veszi majd igénybe, de a sport- és egyéb programok is segíthetnek átvészelni az esetleges zivataros napokat.

 

De bízzunk abban, hogy ragyogó napsütés lesz, Önnek pedig csodálatos nyaralása, amiért igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni.

 

Nyári ajánlatainkért kattitnson ide!