HUNGUEST HOTELS HUNGARY Hírlevél      2020. szeptember 18.
VÉGTELEN NYÁR

Pisztrángfesztivál helyett

Sajnos elmarad a tapolcai Pisztrángfesztivál is, de a Hunguest Hotel Pelion igyekszik pótolni a népszerű programot.

Szeptember utolsó hétvégéjén (09.25-27.) programokkal várják bendégeiket egy pisztrángozós hétvégre.
 
Kár lenne kihagyni!
 

Tour de Zalakaros

Ha szereti a bringás programokat, akkor irány Zalakaros, ugyanis szeptember 27-én zajlik a nagy hagyományokkal bíró Tour de Zalakaros.

 

Ha Ön résztvevő vagy csak vonzódik a látványos sportprogramokhoz, bátran ajánljuk erre a hétvégére zalakarosi szállodánkat. A Hunguest Hotel Freya közvetlen fürdőkapcsolata révén elősegíti akár a  felkészülést is, de mindenképp tartalmas időtöltést ígér.
 

Bükfürdő utószezonban is

A már gyorsforgalmi úton elérhető Bükfürdő egyre népszerűbb belföldi vendégeink körében - nem véletlenül.

 

A Hunguest Hotel Répce Gold közvetlen átjárást biztosít a fürdőbe, a környéken jó kirándulási lehetőségek kínálkoznak.
 
Utószeonban még jobb árakon elérhető, ha még nem járt Bükfürdőn, adjon egy esélyt, érdemes!
 

MAGYARORSZÁG ŐSSZEL IS VÁR

Szeptembertől számos lehetőség rejlik természetjárásban, kerékpározásban, borkóstolásban, fantasztikus ételek kipróbálásában, új kulturális élményekben és rejtett csodák felfedezésében. Szállodáink fürdőkapcsolatai emellett továbbra is a felhőtlen kikapcsolódást segítik, megidézve a nagy nyári csobbanásokat. Válogasson a Hunguest Hotels őszi ajánlataiból, és ne feledje: Magyarország ősszel is vár!

 

Kattintson ide a jó őszi árakért! 

GONDOLTUNK AZ IDŐSEBBEKRE IS

A legtöbb szállodánk ismét készült kedvezményes ajánlatokkal az idősebbek részére. Ezek mindegyik tartalmaz félpanziót, szállodánként változó wellness esetleg gyógyfürdő szolgáltatásokat.
A legjobb árakat hétköznapokras lehet kifogni, érdemes úgy tervezni az őszölést.
 
A szállodáinkban biztonságos körülmények között, jó áron eltöltött pihentető napokat most nagyon megérdemli az idősebb korosztály is.
 

ŐSZI SZÜNET!

A 2020-as iskolai őszi szünet az október 23-i és november 1-jei ünnepi hétvégével összefonódva több mint egyhetes családi kikapcsolódást is lehetővé tesz.
 
Reméljük, számíthatunk néhány csodaszép, verőfényes napra az őszi szünetben is, de ha Hunguest Hotels szállodát választ a családi üdülés helyszínéül, a wellness szolgáltatások és a szomszédos fürdők rossz idő esetén is lehetőséget adnak a tartalmas, pihentető kikapcsolódásra.