HUNGUEST HOTELS HUNGARY Hírlevél      2020. június 13.

Ha nem csupán belföldön nyaralna, bátran ajánlunk varázslatos ausztriai úticélokat vagy a fenséges Montenegrót. Júliusra külföldi szállodáink is megnyitnak, az utazási korlátozások végre megszűnnek

 

Tipp1: Hunguest Hotels Törzskártyájára dupla pontjóváírást adunk augusztus 31-ig!

Tipp2: Külföldi szállodáinkban beszélnek magyarul!

Nyár az Alpokban

Aki járt már a nyári Alpokban, tudja, hogy nem üres frázis bármilyen költői jelzőt alkalmazni az ott szerzett élményekre. Az Alpokban csodás a nyár, a szigorú hegyek békésen őrzik az üdezöld, illatos völgyeket, az ózondús levegő és a kristálytiszta patakok megnyugvást adnak a város pora és zaja után. A nyári Alpok a tökéletes terápia arra, hogy "elegem van".

Ha szívesen újulna meg a festői hegyek között, mormoták társaságában, a nyári szezonban két ausztriai szállodánk várja Önt, most újranyitási árakon.

 

A heiligenbluti Hunguest Hotel Heiligenblut június 16-tól nyitja kapuit, és vannak időszakok, amikor már 67 eurós személyenkénti és éjszakánkénti áron elérhető.

Válogasson a heiligenbluti ajánlatok közül - kattintson ide!

 

 

Kicsit később, július 3-án, ám annál nagyobb

akcióval nyit a Relax Resort (Murau-Kreischberg): a kétágyas szoba 93 eurós éjszakánkénti áron foglalható július 15-ig.

 

Ha csak elgondolkodott ezen az ajánlaton, gyorsan küldjön egy emailt a reservierung@relaxmurau.at címre, megéri. (Ne feledje, írhat magyarul!)

 

 

 

Montenegró 20% nyitási akcióval

Montenegró, a szépséges vadon. A kék Adria a "fekete hegyek" ölelésében. A Kotori-öböl szürreálisba hajló színei és szépsége. Montenegrót feltétlenül vegye fel a bakancslistájára. Ha már rajta van, akkor most nagyon jó feltételekkel pipálhatja ki.

 

Június 20-án nyit Herceg Noviban a Hunguest Hotel Sun Resort. Nyitási akcióban 20% kedvezménnyel fogllaható, de 10=9 és 7=6 akciók is elérhetők. 

Válogasson montenegrói szállodánk kínálatából, kérjen ajánlatot még ma - kattintson ide!