Fine dining sikerek a Hunguestnél |
Szállodaláncunk gasztronómiában végzett munkáját a közelmúltban több alkalommal is elismerés kísérte. Kelemen Roland ismét diadalmaskodott, a tarcali Talu étterem pedig mind a Michelin Guide, mind a Gault&Millau elismerését kivívta.
|
|
Kelemen Roland nyerte a a Bocuse d’Or magyarországi válogatóját |

A Hunguest Sóstó konyhafőnöke, Kelemen Roland újra bizonyított, október elején megnyerte a Bocuse d’Or magyarországi válogatóját, így 2026 márciusában ő versenyezhet magyar színekben a Marseille-ben megrendezésre kerülő európai döntőben. Ezzel egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy ismét képviselje Magyarországot a lyoni világdöntőn.
|
|
Michelin és Gault&Millau elismerések a tarcali Talunak |

A tarcali Andrássy Kúria & Spa Talu étterme immár sorozatban harmadik alkalommal nyerte el a Michelin Guide ajánlását. Az elismerés különös értékkel bír, hiszen a Michelin Guide világszerte a legtekintélyesebb gasztronómiai útmutatók közé tartozik, és ajánlása kizárólag a kiemelkedő minőségű, karakteres és megbízható konyhákat illeti meg. Az étteremmel együtt a szálloda is megőrizte Michelin ajánlását.
A Michelin Guide mellett éttermünk helyet kapott a Gault&Millau Magyarország 2026-os étteremkalauzában, méghozzá két szakácssapkás minősítéssel. Ez az egyik legrangosabb nemzetközi gasztronómiai elismerés, amely hét év kihagyás után tért vissza Magyarországra, és amelyet csak a következetes színvonalat képviselő éttermek kaphatnak meg.
|
|