HUNGUEST HOTELS HUNGARY Hírlevél      2018. november 27.

MÁR CSAK NÉHÁNY HÉT MARADT!

Manapság a vízcsapból is az folyik, hogy fölösleges egy újabb - akár hasznavehetetlen - tárggyal kedveskedni karácsonyra, inkább élményeket ajándékozzunk. Ha Ön is azok közé tartozik, akik azt gondolják, hogy jó-jó, értem én ezt, de könnyű mondani, honnan vegyek én élményt, akkor tudunk segíteni.


A Hunguest Hotels Ajándékkártyák különböző címletekben vásárolhatók meg, így az Ön lehetőségeinek megfelelően tud választani. A Hunguest Hotels Élménykártyák viszont feltüntetett összeg nélkül, meghatározott szolgáltatáscsomagra szólnak (2 éjszaka, 2 fő, tehát például egy hétvége). Élménykártyáink árai januártól változni fognak, érdemes beszerezni még az idén, akár a karácsonytól függetlenül is.
 
Mindkét kártyatípus online is kényelmesen megvásárolható.
 
Tipp: ne hagjya az utolsó pillanatra a megrendelést, amikor már egyre hosszabb időt vehet igénybe a kézbesítés!
 
A Hunguest Hotels szállodái egész évben jó célpontok, fürdőhelyeken, hegyvidéken kínálnak színvonalas kikapcsolódást, élményeket. Ha ez jobb ajándéknak tűnik, mint egy újabb hasznavehetetlen tárgy, kattintson ide!

SZILVESZTEREZZEN VELÜNK!

Ha még vívódnak azon, hol töltsék a szilvesztert, jó ajánlatokkal készültünk. Minden Hunguest Hotels
szálloda kínál programokat, természetesen lesz buli, lesz, ahol segítünk lefoglalni a gyerkőcöket, mindenhol jókat főzünk, így Önök gondtalanul búcsúztathatják az óévet.
 
 
Tipp: a balatonalmádi Hunguest Hotel Bál Resort és a hévízi Hunguest Hotel Panoráma hírlevelünk kiküldésekor még biztosan rendelkezik szabad helyekkel, és mindkét szálloda kitűnő ár/érték arányú szilveszteri programot kínál.