HUNGUEST HOTELS HUNGARY Hírlevél      2018. szeptember 20.
S szép, mint mindig, énnekem

Október 23. - hosszú hétvége

Mivel nemzeti ünnepünk az idén keddre esik, a hétvége négy naposra nyúlik, jó alkalom egy tartalmas őszi feltöltődésre anélkül, hogy szabadságot kellene kivenni.

Válogasson a Hunguest Hotels szállodák ajánlataiból - kattintson ide! 

Éjszakai fürdőzés Charlie koncerttel Bükfürdőn

Bükfürdői szállodáink, a Hunguest Hotel Répce*** és Répce Gold**** különleges programmal várják a hosszú hétvégére érkező vendégeiket. Október 22-én, hétfőn éjszakai fürdőzés Charlie koncerttel a Bükfürdő Thermal&Spa élményfürdőjében!

Indián nyár - őszi napok a Bál Resortban****

Érezte már arcán az őszi, balatoni szellő csipkelődését, a hullámok nyarat múlató, halk morajlását, a rozsdás színekbe burkolózó természet csalogatását? Mielőtt azt gondolná, hogy a vízpart csak nyáron lehet a kikapcsolódás tökéletes helyszíne, ezt mindenképpen ki kell próbálnia. 

 

Foglaljon meghökkentően jó áron - kattintson ide!

ŐSZI SZÜNET

A 2018-as iskolai őszi szünet a november 1-jei ünnepi hétvégével összefonódva egyhetes családi kikapcsolódást is lehetővé tesz.

Reméljük, a hosszúra nyúlt nyárból marad ítzelítőnek néhány csodaszép, verőfényes nap az őszi szünetre is, de ha Hunguest Hotels szállodát választ a családi üdülés helyszínéül, a wellness szolgáltatások és a szomszédos fürdők rossz idő esetén is lehetőséget adnak a tartalmas, pihentető kikapcsolódásra.
 

Ajándékozzon élményeket!

Talán némileg korainak tűnhet karácsonyi ajándékozással foglalkozni, de a végtelennek tűnő nyár dacára bizony közeledik az ajándékozás minden szépsége és terhe is. Akár Önnel, akár bárkivel az ismeretségi körében előfordulhatott, hogy az utolsó pillanatokra hagyott megrendeléseket a túlterhelt cégek éppen csak teljesíteni tudták, fölösleges és az ünnephez méltatlan idegeskedéseket előidézve.

Mi azt javasoljuk, válassza a Hunguest Hotels Ajándékkártyát! Manapság az élmények már maradandóbbak, mint bármilyen tárgy, amivel ráadásul a családtag, barát már úgyis rendelkezik. Ajándékkártyáink több címletben is választhatók, nem romlanak meg az ünnepig, nem mennek ki a divatból sem, de főleg jó választ adnak az ajándékozás kérdéseire.