HUNGUEST HOTELS HUNGARY Hírlevél      2017. november 20.

AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYEKET!

Méltán népszerűek a Hunguest Hotels Ajándékkártyák, hiszen az élmény garantált, viszont az ajándékozott maga határoz a körülményekről. Több címlet érhető el, ki-ki pénztárcája szerint választhat. A Hunguest Hotels Élménykártyák garantált szolgáltatáscsomagot tartalmaznak, így diszkréten, árának ismerete nélkül ajándékozhatók.

 

ONLINE RENDELÉS - KATTINTSON IDE!

 

Ha karácsonyi ajándéknak szánja, kérjük vegye figyelembe a postai kézbesítés időtartamát! Érdemes legkésőbb december 15-ig megrendelni a Hunguest Hotels Ajándék- Vagy Élménykártyá(ka)t!

 

KARÁCSONYOZZON NÁLUNK!

Belegondolt? Néhány hét múlva karácsony, téli szünet, szilveszter. Az idő rohan, és annyi mindenről kellene gondoskodni...

Egyre többen töltik akár a Szentestét is szállodáinkban, hiszen semmi mással nem kell törődni: csak egymással. Gondtalanul, nyugodtan, és békében ünnepelhet Ön is.

Válogasson szállodáink egy helyen összegyűjtött karácsonyi ajánlataiból!

SZILVESZTER 2017

Jó programok, jó ételek, fürdők, wellness, gyermekprogramok. Gondtalan, élményekben gazdag szilveszterrel várjuk Önt, Önöket.

 

Szállodáink szilveszteri kínálata egy helyre gyűjtve - kattintson ide!

 

Ha bizonytalan a kínálat láttán, a mi tippünk: PELION!

 

Hírlevelünk szerkesztésekor még biztosan voltak szabad helyek, hagyományosan jó a program (Irigy Hónaljmirigy, humor, jazz, latin est, Márió a harmonikás - nem beszélve a gyermekprogramokról), és hát hazánk egyik legkedveltebb wellness szállodája a helyszín!

 

Ajánlatunk: Szilveszter a Hunguest Hotel Pelionban, Tapolcán - kattintson ide!