HUNGUEST HOTELS HUNGARY Hírlevél      2024. július 18.

Hunguest Szeged

szeged_szoba700x.jpg

 

Felújított szobákkal és változatos fürdőélményekkel várjuk vendégeinket idén nyáron Szegeden! Megújult szobáink letisztult és modern stíluselemekkel teremtenek nyugalmas környezetet a nyaraláshoz.

 

Csobbanjon a szállodával közvetlen összeköttetésben álló Napfényfürdő Aquapolisban, ahol vízi csúszdák és élménymedencék biztosítják a nyári feltöltődést. A fürdőzés mellett gasztronómiai élményekből sincs hiány, fedezze fel az olasz ízeket, és válogasson nápolyi pizzáink közül legújabb vendéglátóegységünkben! Nyaralása során Szeged lenyűgöző belvárosát is megismerheti, hiszen a Tisza partján fekvő város számtalan látnivalót és kulturális élményt tartogat.

 

A Hunguest Szeged nyári ajánlatáért kattintson!

 

Foglalas_btn_blue.png 

 

Hotel Aquarell

Aquarell_HHNL_2304.jpg

 

Ceglédi szállodánk nyári ajánlatában személyenként belépőt biztosítunk a szálloda mellett található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdőbe, valamint a 18 óriáscsúszdával rendelkező Aqua Centrum Csúszdaparkba! Hotel Aquarell szállodánkban ezen túl a remek wellness, élmény- és termálmedencéink teszik teljessé nyári élményeket.

 

Hűsöljön a nyári melegben és élvezze szállodánk kitűnő szolgáltatásait!

 

Foglalas_btn_blue.png

 

Hunguest Bük

nyaralas_viz700x.jpg

 

A Hunguest Bük közvetlen fürdőkapcsolatának köszönhetően egyedülálló módon biztosított az átjárás a Bükfürdő Thermal & Spa-ba, ezzel lehetőséget nyújtva a kényelmes kikapcsolódásra. Ha aktív pihenést választana nyarlása alatt, Ausztria mindössze néhány kilométerre található szállodától, így hamar elérhető rengeteg gyönyörű kirándulási helyszín, továbbá a kerékpározás szerelmesei is megtalálják számításukat a környéken.

 

Élvezze nyaralását akár all inclusive ellátással Hunguest Bükben!

 

Foglalas_btn_blue.png