HUNGUEST HOTELS HUNGARY Hírlevél      2023. május 19.

Mitől lesz jó egy nyaralás?

Mi a jó nyaralás receptje? Mi kell ahhoz, hogy elfelejtsük a hétköznapokat, kipihenten, feltöltődve és élményekkel gazdagodva térjünk vissza a szabadságról?

 

nyár = napsütés 

nyár = csobbanás

nyár = kirándulások, látnivalók felfedezése

nyár = együtt a család

 

Két nagyszerű helyszínt ajánlunk a figyelmébe, ahol mindezek adottak. Csupán a napsütést nem tudjuk biztosan megígérni, de a jó hír az, hogy mindkét szálloda olyan beltéri wellness adottságokkal rendelkezik, hogy esős napokon is kitűnően érezheti magát.

1900 négyzetméternyi vízfelület: Saliris Resort

Saliris_nyar_HHNL_700x.jpg

 

Az ikonikus Sódomb mellett, a hegyoldalból kitűnő panorámát nyújtó grandiózus wellness szálloda, az egerszalóki Saliris Resort megújult szobákkal is várja a nyaralókat. A Saliris Fürdő elképesztő kínálata bel- és kültéren biztosítja az önfeledt csobbanás élményét. A kirándulók helyben is találnak látnivalókat, de Eger csak percekre van a szállodától, érdemes néhány napot szentelni a történelmi kisváros hangulatának és persze remek borainak is.

 

 

A Saliris Fürdő a hatalmas vízfelületen és a legkülönbözőbb szaunákon túl izgalmas kezeléseket is kínál a klasszikus és modern gyógyászattól kezdve a Cell Vitale programokon át a mediterrán, trópusi és ázsiai kalandozásokig. Keleti wellness, thai masszázs, arany rituálé - engedjen a csábításnak, térjen vissza új emberként a hétköznapokba.

 

Nyaraljon egy  legendás wellness szállodában, a Saliris Resortban - találjon egy jó időpontot, kattintson ide!

 

 

Nyaralás a Balaton-felvidéken: Hunguest Hotel Pelion

 

A családi wellness nyaralások egyik kedvelt célpontja a tapolcai Hunguest Hotel Pelion. Kitűnő fekvése lehetővé teszi a Balaton-felvidék karnyújtásnyira található csodáinak a bebarangolását, ha esetleg nem kedvez az idő a szabadtéri csobbanásnak. A Tapolcai-tavasbarlang alig 200 méternyire nyílik a hoteltől.

 

 

 

A legtöbb gyermekes vendég mégis szeret a Pelion "falain" belül maradni. A  szálloda hatalmas parkja megannyi szabadtéri lehetőséggel, medencével, csúszdával a nyugodt és biztonságos családi kikapcsolódást garantálja. Pocak, a vidra tartalmas programokkal vonja magára a jövő törzsvendégeinek figyelmét, ezalatt a szülők is önfeledten használhatják a kül- vagy beltéri wellness szolgáltatásokat.

 

Nyaraljon a Balaton-felvidék szívében, kattintson a szálloda nyári ajánlatáért!