HUNGUEST HOTELS HUNGARY Hírlevél      2024. április 3.

Bringázás a Hunguesttel

Nyakunkon a kerékpáros szezon, a kellemes tavaszi hónapokra benépesednek a kerékpárutak. Áprilistól júniusig a klíma ideális a tekerésre, az esőnapokra pedig szállodáink wellness szolgáltatásai és a kapcsolódó fürdők nyújtanak megfelelő alternatívát az időtöltésre. Ajánlókban helyet kapó szállodáink mindegyike felújításon esett át a közelmúltban.

Foglalása során használja a BRINGA promóciós kódot, amivel hétköznapokra 20%, hétvégékre 10% kedvezményt kaphat június 16-ig!
 
kerekpar.jpg
 
Válassza a "Legjobb árat" az alábbi szállodáink esetében, majd a foglalási folyamat során használja BRINGA promóciós kódot!


Kár is bármivel érvelni, Békésben a kerékpár őshonos közlekedési eszköz, a kerékpárutak átszövik a környéket. Az emelkedőktől ódzkodóknak sincs mitől tartaniuk, teljesen sík terepen suhanhatnak. Az egyik legkézenfekvőbb a Gyula - Békéscsaba közötti táv, részben széles kerékpáros szupersztráda, részben az erdőben a Körös Élővíz-csatorna mellett futó vadregényes út. 


Elsősorban nem bringás desztinációról van szó, miközben minden feltétel adott ehhez. Reméljük, sokan gondolkodnak el, hogy a kerékpárjukat is magukkal vigyék Bükfürdőre, hogy azzal fedezzék fel a környéket, mert van mit! Elég jól fog hangzani az otthoni élménybeszámoló során, hogy "kedden pedig áttekertünk Ausztriába".


Itt az ideje, hogy Hévízre se pusztán fürdővárosként (aminek egyébként fantasztikus) tekintsünk, hanem az aktív turizmus egyik fellegváraként. Keszthely, Kis-Balaton, Rezi vár, Balaton nyugati kiskör mind olyan kerékpáros útvonalak, melyek hévízi bázissal remekül begyűjthetők, és életre szóló élményekkel szolgálnak.

 
A Balaton-kör a hobbikerékpárosok maratonja, amit egyszer meg kell csinálni egy nap alatt. A 200 km feletti táv igazi kihívás, amihez gondos háttér és kivitelezés szükséges. Háttérnek szállodánk kényelme és elhelyezkedése is kézenfekvő, hiszen közvetlenül szállodánknál található a Balaton bringakör "0" kilométerköve.

 Foglalas_btn_blue.png