Szobafoglalás - legjobb árak

Bükfürdő, Európa út 3. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-94-558-558, +36-94-558-505 | +36-94-558-460

Bükfürdő, Hunguest Hotel Répce Gold - FÜRDŐBELÉPŐ

BELÉPÉS A BÜKI GYÓGYFÜRDŐBE

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a szobaár éjszakaszámmal megegyező számú belépőt tartalmaz a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum gyógy- és strandfürdőjébe (I. zóna).
A fürdőbelépők átvétele kaució fizetése ellenében lehetséges, amely belépőnként 2000 Ft. Az üdülés végén a belépők visszaadásakor a kaució teljes összege visszafizetésre kerül. Amennyiben a belépőt a vendég nem tudja visszaszolgáltatni, vagy az megsérül / elszakad, a kaució fedezi a belépő beszerzésének költségét.

A fürdőbe történő átjárásra két lehetőséget kínálunk:
1. Amennyiben Ön a szállodai bejelentkezése napján megkezdi a fürdőzést (egyúttal érvényesíti a karóráját), abban az esetben elutazását megelőző napig jogosult a korlátlan átjárásra. A kauciót a belépők leadásakor fizetjük vissza.

2. Amennyiben Ön szállodai bejelentkezését követő napon kívánja először igénybe venni a fürdő szolgáltatásait, úgy a fürdőbe történő átjárást az elutazása napján is biztosítjuk. A kauciót a belépők leadásakor fizetjük vissza. (Az elutazás napi fürdő-igénybevétel nem jár automatikusan a szobák késői elhagyásával!)


Szíves megértésüket köszönjük!

ÉLMÉNYFÜRDŐ JEGY (II. zóna)
Most lehetőség van a foglalással egyidőben, kedvezményesen az Élményfürdőbe (II. zóna) is belépőt rendelni.

A helyszínen Élményfürdő (II. zóna) illetve Szaunavilág (III. zóna) belépő vásárlása csak a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban lehetséges.