Szobafoglalás - legjobb árak

Gyula, Várkert u.1. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-66-561-190, +36-66-463-555 | +36-66-463-215

Gyula, Hunguest Hotel Erkel - Szobainformáció - MUNKÁCSY szárny

MUNKÁCSY SZÁRNY

A szálloda megújult háromcsillagos Munkácsy szárnya 122 szobával rendelkezik. Ebből

- 97 standard kétágyas szállodai szoba
- 25 tágas légkondicionált superior, 
melyből 2 akadálymentesített fürdőszobával rendelkezik (mozgáskorlátozott vendégeink számára kísérővel alkalmas).

Minden szobában található színes televízió, telefon, valamint hűtőszekrény és wifi elérés biztosítja vendégek kényelmét. Nyugati fekvésű superior és akadálymentesített superior szobáink bővített szolgáltatásokat kínálnak vendégeinknek: szobaszéfet helyeztünk el bennünk. Szállodánk teljes területén tilos a dohányzás! Szállodánk háromcsillagos épületrésze nem erkélyes. A Munkácsy standard szobáink nem légkondicionáltak.

Nyugdíjasbarát szállodát keres? Megtalálta!

Tisztelt Nyugdíjas Vendégeink!

NYUGDÍJASOK MEKKÁJA
Akciós ajánlatunk nyugdíjas
vendégeinknek itt érhető el.

Magyarországon mintegy kétmillióan vagyunk nyugdíjasok, többségében a Ratkó korszak gyermekei. Mozgalmas életünk során többször megváltoztattuk magunk körül a világot. Most módosítjuk az öregedésről alkotott képet. Aktivitásunkra, tudásunkra szükség van világunk formálásában. Átéltünk egy múltat, majd megváltoztattuk a jelent és hatással vagyunk a jövőre is. Mi a közösséghez tartozás szellemében nevelkedtünk, a mások segítésének szándékával.

Mi, itt a Hunguest Hotel Erkelben azért tevékenykedünk, hogy e korosztály megkapja az őket megillető legjobbat. Számos lehetőséggel rendelkezünk, de tovább kívánjuk ezeket fejleszteni. Kérjük segítsenek ebben, hiszen ki tudná legjobban, hogy mire van szükségük, mint azok, akikért cselekszünk. Alább olvashatják, hogy most milyen szolgáltatásokkal várjuk Önöket, s ezek mellé várjuk segítségüket levélben, e-mailen, telefonon, de személyesen is.

Közvéleménykutatások eredményei alapján az első három, nyugdíjasok által legkedveltebb szálloda között szerepelünk évek óta. Ezt a szálloda elhelyezkedésén - közvetlen folyosón közelíthető meg a Várfürdő - és munkatársaink vendégszeretetén túl a következő nyugdíjasbarát szolgáltatásokkal értük el.

Személyre szabott, kedvezményes árú nyugdíjasoknak szánt hotel akciókkal, élükön a hét éjszakás Nyugdíjasok Mekkája, benne a bőséges büféreggelin és büfévacsorán túl a félpanziós árban ajándék üdvözlőital érkezéskor, ötórai teázás, leves és főzelékbüfé, távozáskor úti csomag. Az egyágyas felárat 50% áron biztosítjuk. Egyszeri alkalommal belépő a várba. Keddi érkezés esetén ingyenes orvosi felmérés. Hosszabbítás esetén a 14., 21., 28. éjszakákat ingyen biztosítjuk. Rövidebb tartózkodás esetén érvényes árcsomagjaink további meglepetéseket tartalmaznak.

2015. november 1-jétől különösen kedvező árakkal és új szolgáltatásokkal várunk minden nyugdíjas vendégünket a három csillagos hotelszárnyban, a Szenior Hotel Munkácsyban, amelyben az Erzsébet Klubszoba is található, illetve a négycsillagos Dürer szárnyban, ahol szintén kínálunk nyugdíjas kedvezményeket tartalmazó nyugdíjasbarát hotel ajánlatokat. A Gyulai Várfürdőben igénybe vehető gyógyászati csomagjaink árai nagy mértékű árelőnyt tartalmaznak. Önöknek csupán családi orvosuk beutalóját kell hozni, majd a Várfürdő szakorvosa, a kivizsgálás alapján összeállítja a támogatott gyógykezeléseket.

Kiegészítő szolgáltatásaink, amelyeket szenior animátorunk útján vehetnek igénybe:

NYUGDÍJASBARÁT SZÁLLODA - HUNGUEST HOTEL ERKEL, SZENIOR HOTEL MUNKÁCSY