Szobafoglalás

Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-361-411 | +36-52-361-759

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Béke - Kardiológiai, diabetológiai és ultrahang magán szakrendelés a Béke Gyógyászatán

Üdvözlés Szakmai profil Modern műszeres vizsgálatok Kérjük, kattintson a logóra az árlista megtekintéséhez!

 

Kedves leendő Pácienseink!

Az Édes Szívünk Egészségközpont kardiológus, diabetológus és radiológus szakorvosai, szakasszisztensei, valamint a Hunguest Hotel Béke szeretettel üdvözli Önöket!
Az utóbbi időben egyre nagyobb az igény az emberekben az egészséges életmódra, fokozott hangsúlyt fektetve a szív- és érrendszer megóvásával kapcsolatos lehetőségekre. Felgyorsult világunkban azonban egyre kevesebb idő jut az előre tervezett egészségügyi szűrésekre, az egészség megőrzését célzó programokon való részvételre, miközben a szakorvosi vizsgálatok, valamint a megfelelő szakemberekkel folytatott személyre szabott tanácsadással, tréniggel   megelőzhetőek lennének a súlyos kardiovaszkuláris betegségek kialakulása (infarktus, szélütés, stb).
A Hajdúszoboszlóra érkező pihenni vágyóknak, a hajdúszoboszlói és a környékbeli települések lakosainak a Hungues Hotel Békében kellemes körülmények között lehetősége nyílik arra, hogy miközben testileg és szellemileg feltöltődnek, rövid időn belül egy áttekintő képet kapjanak a szívük és keringési rendszerük állapotáról.
Kardiológiai szakrendeléseink mellett személyre szabott diabetológiai járóbeteg szakrendelés keretében biztosítunk diabetológus szakorvosi konzultációt, gondozást és felügyeletet cukorbeteg pacienseink részére.
2014 évtől lehetőségünk nyílik  arra, hogy teljeskörű ultrahang diagnosztika keretében a szív ultrahang vizsgálat (echokardiográfia) mellett teljes körű hasi ultrahang (máj, epeutak, hasnyálmirigy, vesék, belek, lép) és karotisz ultrahang (nyaki és végtagi verőerek) vizsgálatot is végezzünk.
Munkatársaink mindent meg fognak tenni azért, hogy találkozásunk során kérdéseikre választ kapjanak és tanácsokkal lássuk el Önöket egészségük megőrzésének érdekében.

Egészségre fel!

Prof. Dr. Édes István                    dr. Kolozsvári Rudolf
szakmai mentor                            szakmai program vezetője

Rendelési idő
hétfőtől péntekig: 17:00 - 20:00
ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS UTÁN
Bejelentkezés az Édes Szívünk Egészségközpont 
non-stop elérhetőségű telefonszámán:
+36 / 30 938 17 38