Szobafoglalás - legjobb árak

Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-342-895 | +36-83-340-525

Hévíz, Hunguest Hotel Helios - Alternatív terápiák

Hévízi terápiák, gyógykezelések
Javallatok, ellenjavallatok
Terápiák, gyógykezelések

SÓTERÁPIA - 600 Ft

A légúti, allergiás megbetegedések egyik leghatékonyabb természetes gyógymódja a sóterápia, amely elsősorban a légzőszervi panaszokkal, betegségekkel együtt élő embereknek biztosít egy alternatív gyógyulási lehetőséget, akár orvosi terápiás kezelésekkel együtt alkalmazva. A sóterápiás helyiségben elhelyezett sótéglák speciális oldattal vannak átitatva, amely meghatározott arányú természetes ásványi anyagokat is tartalmaz, mely ezen kívül nagy felületű edényekből is párolog. Az ásványi anyagokat tartalmazó tiszta levegő gyulladáscsökkentő hatású, belélegzése valódi felüdülést jelent légúti betegségben szenvedők számára.

KVANTEN TERÁPIA

A jövő diagnosztikája és gyógyászata, mely felismeri a szervek egyensúlyzavarát, a rejtett betegségeket, a megbetegedést megelőző folyamatokat és ajánlja a megfelelő homeopátiás, fitoterápiás illetve gyógyszerészeti készítményeket és terápiás lehetőségeket.


ENERGETIKAI KEZELÉSEK

ENERGETIKAI KIMOZGATÁS - 12 900 Ft

Energetikai blokkok oldására váll, hát, csípő, fej, lábak, forgók energetikai kimozgatása egy lendületes mozgás kombináció alapján. Stresszpontok oldása légzéstechnikával.

ENERGIAPÓTLÁS, HARMONIZÁLÁS - 7 900 Ft

Azoknak ajánlott, akik maximálisan akarják élvezni a fény-hang készülék stimuláció nyújtotta lehetőségeket. A készülék segítségével javul az életminőség. A fény és a monoton hangok kombinációja mindenki számára lehetővé teszi a természetes nyugodt állapot visszaállítását és a mentális energia pótlását.