Szobafoglalás - legjobb árak

Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-342-895 | +36-83-340-525

Hévíz, Hunguest Hotel Helios - Aromafürdők

BORÓKA FÜRDŐ

A fürdő tartósan élénkíti a vérkeringést, ellazítja a fáradt izmokat. Ellazít minket a napi rohanó munka után, segít a gyors regenerálódásban. A boróka már a régi népi gyógyászatban is nagyon népszerű volt.

GYÓGYNÖVÉNYES FÜRDŐ

A fürdő jótékony hatással van a testre, a felhasznált gyógynövényeknek köszönhetően. A kamilla, orvosi zsálya, és a rozmaring enyhítik az ízületi és izom fájdalmat. Ezt még fokozzák a belélegzett illóolajok. A kezelés végére úgy érezzük, mintha kicseréltek volna minket.

WELLNESS ISZAPFÜRDŐ

Az iszapok (peloidok) több tízezer éves geológiai és biológiai képződmények termékei. Magas a szerves anyag és az ásványi só tartalmuk. A hévízi iszap jótékony hatása miatt ez a kezelés kiválóan alkalmas a stressz, a fáradtság és idegi problémák kezelésére. Az ásványi anyagokban gazdag iszapfürdő méregteleníti a bőrt és a szervezetet, fokozza a vérkeringést, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, továbbá regenerálja és feszessé teszi a bőrt.

KLEOPÁTRA FÜRDŐ

A Kleopátra fürdő az egyik legjobb választás akkor, ha szeretnénk megőrizni fiatalságunkat. A Lactissimo gyorsan eloldódó, könnyed poranyag, amely a fürdőzést luxus élvezetté varázsolja. A termékben lévő tejfehérje nyugtató és ápoló hatású, bársonyossá varázsolja a bőrt. Ásványi anyagokkal, vitaminokkal tölt fel, ezzel megakadályozva a bőr kiszáradását.

LEVENDULA FÜRDŐ

Nincs jobb módszer arra, hogy kizárjuk a külvilágot, ellazuljunk egy kicsit, mind egy kellemes, pezsgő fürdő. Ezt a hatást csak fokozza a hozzáadott levendula, mandarin illóolaj. A levendula már régóta ismert, és használt gyógynövény, aminek segítségével megnyugtatjuk idegeinket, elfelejtjük a szürke hétköznapokat. Nem elhanyagolható a bőrre gyakorolt pozitív, regeneráló hatása sem.

MENEDZSER FÜRDŐ

A rohanó, stresszes hétköznapok után jólesik egy kellemes, lazító fürdő. A felhasznált illóolajok: kamilla, levendula, citromfű- megnyugtatják az idegeinket, feledtetik a hétköznapokat.

RÓZSA FÜRDŐ

Régóta ismert a virágfürdők jótékony hatása, szépítő tulajdonsága. Ehhez még tengeri sót adunk, ami által jobb lesz a bőr vízmegkötő képessége, rugalmasabbá, feszesebbé válik. Nem véletlenül használják a gasztronómiában is előszeretettel a rózsavizet.

TENGERISÓ FÜRDŐ

A fürdőhöz tengeri sókristályt használunk, ami ásványi anyagokban gazdag. Fontos szerepet játszik a vízháztartás helyreállításában, méregtelenítésben. Gyorsul a sejtek regenerációja, intenzívebb lesz az anyagcsere. A kezelés végére a bőr selymesebbé, finomabbá válik.