Szobafoglalás - legjobb árak

Hévíz, Petőfi Sándor utca 9. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-341-074, +36-83-542-227 | +36-83-340-525

Hévíz, Hunguest Hotel Panoráma - Egyéb wellness szolgáltatások

HUMINO Pakolás - 60 perc

A speciális koncentrátum rendkívül gazdag humin- és fulvósavban és különféle nyomelemekben (Na+, K+, ösztrogének, stb), mely számos értékes és kedvező hatással bír, legyen szó izomlazításról, gyulladáscsökkentésről, hidratálásról, fertőtlenítésről, regenerálásról, ránctalanításról és a bőr fiatalításáról, annak táplálásáról.

B.E.M.E.R. mágnesterápia - 20 perc - 3.400 Ft

BEMER(BioElektroMágnesesEnergiaReguláció)
A mágnes kezelés egy speciális vállfaja, mely egyedi hullámfrekvenciákat használ. Ennek segítségével előre programozott módon rendkívül széleskörű felhasználási lehetőségeket biztosít úgy célzott kezelésekre, mint általános immunerősítő, keringés és anyagcsere javító hatások elérésére.

Oxigénterápia -  50 perc

Az oxigén-kezelés haszonnal alkalmazható (akár agyi, szív vagy perifériás) keringési zavarok, fáradtság kezelésére. A kezelés hatására javul a keringő vér oxigénszállítása, feltöltődnek az oxigénraktárak, jobban „üzemel” a szív, az agy, az izmok, javulnak az immunfunkciók, tehát jobban működik az egész szervezet.

Inhaláció -  10 perc

Egyaránt alkalmazható akut és idült (krónikus) légúti megbetegedések alkalmával.
Megfelelő eljárással kellően apróra porlasztott gyógyvizet, sóoldatot és/vagy
gyógyszert juttatunk a légutakba, amely így ott nyugtató, gyulladáscsökkentő hatással
bír, valamint segít a váladék kiürítésében.

Infraszauna - 30 perc

Az infraszauna általánosan alkalmazható betegségek megelőzésére, kezelésére, a testi és szellemi aktivitás szinten tartására, a stressz oldására, fájdalomcsillapításra, fogyasztásra, a bőr megfiatalítására, regenerálására. Használata naponta megengedett, az emberi szervezet számára jóval kisebb terhelést jelent mint a hagyományos finn szauna.A test fizikai karbantartása mellett fényterápiával, aromaterápiával, halk zenével, igyekszünk fenntartani a lelki egyensúlyt is.