Szobafoglalás - legjobb árak

Hévíz, Petőfi Sándor utca 9. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-341-074, +36-83-542-227 | +36-83-340-525

Hévíz, Hunguest Hotel Panoráma - Masszázsok

Frissítő masszázs - 20 perc

A masszázs az emberiség ősi gyógyító eljárása. Célja a vérkeringés javítása és a feszes, kötött, fájdalmas testtájékok fellazítása. Helyreállítja a bőr rugalmasságát, eltávolítja a lerakódott salakanyagokat , az izomzat keringését fokozva annak teljesítőképességét növeli. Csökkenti a fáradságérzetet, nyugtató, pihentető és betegségmegelőző hatást vált ki, kiváló relaxációs lehetőség.

Aromamasszázs – 20 perc

Lazító, stresszoldó, gyengéd testmasszázst az aktuális állapothoz választott illóolajokkal végezzük.(relaxációs levendula-, gyulladáscsökkentő aloe vera-,: nyugtató, tisztító hatású citromfű-körömvirág masszázsolaj.)

Svéd masszázs – 20 perc

A svédmasszázs egy a nyugati hagyományokon alapuló masszázsfajták közül. Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik. Az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat. A svédmasszázs legelterjedtebb fogásai a gyúró, dörzsölő, simító és rezegtető mozdulatok. A simító mozdulatok segítségével egyenletesen eloszlatja a masszázsolajat a testen, ezzel előidézve a test általános ellazulását. Az ezt követő mélysimítások mindig a szív felé irányulnak, amik serkentik a vérkeringést és bemelegednek az izmok. Majd a gyúrás a háton, a mellkas felső részén, a lábon és a fartájékon folytatódik. Ez ellazítja az izmokat, szétválasztja a merev izomrostokat, fokozza az izmok vérellátását. Az izmok tonizálására az ütögetés különféle formáit alkalmazok, melyek lehetnek erősek, enyhék, lassúak és gyorsak egyaránt. A dörzsölés két ujjal történik a test speciális pontjain.

Lávaköves masszázs - 60 perc

A masszázst speciális, előmelegített lávakövekkel végezzük. A meleg olaj és lávakövek tökéletesen ellazítják az izomzatot, maximálisan relaxáltatnak és életenergiával (csí) töltenek fel.