Keszthely, Mikus Gyula sétány 5. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-889-600, +36-83-889-633 | .

Keszthely, Hunguest Hotel Helikon - Étterem

Búcsúzunk egy kis időre, de VISSZATÉRÜNK!

Kedves Vendégeink!

November 6-án Keszthely legrégebbi, de mai napig mesés szállodája bezárja kapuit egy kis időre, hogy megújult környezetben, magasabb minőségben, és persze továbbra is a megszokott vendégszeretettel fogadhassa Önöket újra. Kövessék híreinket, figyeljék szállodánk Facebook oldalát, hogy első kézből értesüljenek majd a változásokról és a nyitásról. Ne feledkezzenek meg a Helikonról a jövőben sem!

Hunguest Hotel Helikon Csapata


Szállodánk étterme, a Balaton étterem a könnyed, nemzetközi jellegű fogások mellett hagyományos magyar specialitásokkal is várja vendégeit. Hangulat és kilátás tekintetében páratlan az elhelyezkedése: az asztalok és az ablakok közvetlen a Balatonra néznek, mely tökéletes atmoszférát teremt egy romantikus esti vacsorához, vagy egy délutáni kávéhoz, sütihez.

Filozófiánk a minőségi vendéglátást helyezi előtérbe. Szállodánk vendéglátó csapata mindent megtesz vendégeink tökéletes és teljes körű kiszolgálásáért, a vegetáriánusokra is kiemelt figyelmet fordítunk és örömmel készítünk számukra megfelelő ételeket igény esetén. A vacsora mindig a legjobb étkezés szállodánkban. Különféle húsok, ízletes vegetáriánus ételek, különleges köretek, ínyenc saláták és házi készítésű sütemények várják vendégeinket.

A Balatoni panorámás és napsütötte étteremteraszon még kellemesebb az ételek elfogyasztása. Az ételekhez kitűnő borok, alkoholos és alkoholmentes koktélok közül válogathatnak.