Szobafoglalás

Keszthely, Mikus Gyula sétány 5. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-889-600, +36-83-889-633 | .

Keszthely, Hunguest Hotel Helikon - Aktuális programok

2017. július 7-9.
Keszthely Fest – „keszthelyi élmények a nyárra hangolva”

A rendezvény legfőbb célja, hogy a nyári turisztikai főszezon kezdetén egy olyan több helyszínen zajló programsorozat kerüljön megrendezésre Keszthelyen, a Balaton Fővárosában, mely a vendégek valamennyi korosztályának megfelelő szórakozási lehetőséget nyújt. A rendezvényhelyszínek a város legforgalmasabb turistaútvonalán, a Festetics-kastély - Fő tér - Balaton-part tengelyen helyezkednek el.

Balaton parti csomagajánlatunk a rendezvény idejére - kattintson ide!


2017. július 7-9.
VI. Belvárosi Borfesztivál

Gasztro pillanatok ízletes zamatokkal a sétálóutcán, mert a zene és a mulatság mellé finom ízek is dukálnak. Így a Keszthely Fest kísérőrendezvényeként megrendezésre kerül városunk nyári borfesztiválja is, ahol neves borászatok ízletes nedűi várják a kóstolni vágyókat. Persze a szervezők nem feledkeznek meg ez alkalommal sem a gyerkőcökről sem, így családi és gyerekprogramokból is jut minden napra: gyerekfoglalkozások, játékpark és még gyermekkoncert is lesz a Zabszalmával.

S ha a családi szórakozás mellé jöhet a pihenés – kattintson ide!


2017. július 14.
Unplugged a tónál

A Király testvérpár; Linda és Viktor július közepén igazán emlékezetes zenei csemegével várja az érdeklődőket. A Festetics kastély kertje biztosítja a tökéletes helyszínt, Linda és Viktor pedig a kellemes hangulatot. Jegyek elővételben is kaphatók.

A koncert idején aktuális ajánlatunkért kattintson ide!


2017. július 14-16.
IX. Keszthelyi Folkfeszt

Nemzetiségi néptáncfesztivál koncertekkel és táncházzal, vagyis egy hétvége telis tele zenével, tánccal és népi élményekkel. A három nap alatt a Balaton partján számos néptáncegyüttes, népdal énekes és együttes fordul meg a vízparton felállított színpadon és hangolja a közönséget egy kis mulatozásra. A programok minden este 19.00-tól kerülnek megrendezésre.

Az átmulatott estek idejére ajánlott pihenési lehetőségekért – kattintson ide!


2017. július 19-23.
Keszthelyi sörfesztivál

Balaton parti gasztro-napok igazán frissítő élményekkel. A főszezon kellős közepén a keszthelyi móló mellett vár Keszthely mindenkit egy kis felfrissülésre a legnagyobb melegben is kellemes árnyékot nyújtó fákkal körbevett Balaton-parti sétányon. A sörök mellett pedig röviditalok, fesztiválos és steet-food ételek, édességek sora is helyet kap majd az eseményen és a kézműves árusok portékái sem maradnak rejtve. A gasztronómia mellett pedig ezekben a napokban is helyet kap a zene és a kultúra is.

Júliusi csomagajánlatunk a gasztro élmények mellé – kattintson ide!


2017. július 27-augusztus 4.
Keszthelyi Nyári Játékok

A XVIII. Keszthelyi Nyári Játékokon az idei évben a házasság lesz főszerepben – de természetesen csak a neves színészek mellett. Július 27. és augusztus 4. között a „Házassági leckék középhaladóknak” című előadást tekinthetik meg a Festetics Kastély parkjában Az előadás színvonalát Stohl András, Kovács Patrícia, Balsai Móni és Schmied Zoltán játéka emeli majd. A gyönyörű környezetet, ősfás parkot, a varázslatos nyárestéket immáron minden néző tökéletesen élvezheti majd, ugyanis ettől az évtől már emelt nézőtér várja a nagyérdeműt.

Ha jöhet a színház mellé egy cseppnyi pihenés – kattintson ide!

 


2017. augusztus 2-6.
25. Zalai Borcégér-Keszthelyi Borünnep

Mi is lehet üdítőbb, mint a forró nyáron egy kellemes hangulatú borünnep, belvárosi borfesztivál a keszthelyi belvárosi borkereskedők szervezésében!? A rendezvény egyfajta találkozóhelyet jelent; a történelmi borvidékek találkozását a keszthelyi belvárosban. A kísérőprogramok között szerepel muzsika, ínycsiklandozó gasztronómia; halfesztivál a Balaton parton.

Nyári gasztronómiai élmények mellé egy röpke nyaralás - kattitnson ide!


2017. augusztus 11-13.
Fúvós hétvége

Ifjúsági és felnőtt zenészek örömzenéjétől lesz hangos ez a hétvége. A Balaton parti Zenepavilonban mindhárom este 19.00-tól fúvószenekarok koncertje hallható majd. Tiszteletét teszi a rendezvényen a zalaegerszegi, a Zalai Balaton-part és a Balaton M&K fúvószenekar is.

Augusztusi akciós csomagajánlatunkért kattintson ide!


2017. augusztus 18-20.
Szent István Ünnepi Kavalkád

Államalapításunk ünnepén a Balaton-parton remek programokkal várja a szórakozni vágyókat, ahol a színpadi programok, koncertek mellett a hagyományos ünnepi tűzijáték sem marad ki a sorból. Garantáltan csodás látvány lesz a mólóról felrepülő rengeteg színes fénycsóva. Az ünnepi hétvégén, péntektől vasárnapig, minden este koncertek, utcabálok, borházak és kirakodóvásár várja majd a látogatókat.

Ünnepeljen velünk Ön is! – Kattintson a lehetőségekért!