Keszthely, Mikus Gyula sétány 5. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-889-600, +36-83-889-633 | .

Keszthely, Hunguest Hotel Helikon - Rendezvények

Búcsúzunk egy kis időre, de VISSZATÉRÜNK!

Kedves Vendégeink!

November 6-án Keszthely legrégebbi, de mai napig mesés szállodája bezárja kapuit egy kis időre, hogy megújult környezetben, magasabb minőségben, és persze továbbra is a megszokott vendégszeretettel fogadhassa Önöket újra. Kövessék híreinket, figyeljék szállodánk Facebook oldalát, hogy első kézből értesüljenek majd a változásokról és a nyitásról. Ne feledkezzenek meg a Helikonról a jövőben sem!

Hunguest Hotel Helikon Csapata


Konferencia

Szállodánk tökéletes adottságokkal rendelkezik egy csapatépítés, akár 300 fős konferencia, bankettek, kisebb meetingek, összejövetelek és esküvők lebonyolításához.
Tovább a részletes konferencia információkhoz.

Életünk nagy napja – Az esküvő

Sokan – persze inkább a gyengébbik nem képviselői – már kisgyermek koruk óta álmodoznak a nagy napról, életük egyik legszebb napjáról, az esküvőjükről és szeretnék, hogy ezen a napon minden tökéletes legyen. Mi segítünk az álmok megvalósításában. Meseszép környezet, virágba öltöztetett tópart, polgári esketés saját félszigetünkön, verőfényes napsütésben napsugarak csillogása a tó vizén, ahol az aláfestő zenét a természet hangja adja… - mindez teljes harmóniában a külvilággal, meghitt, családias légkörben; a Hotel Helikonban.
Minden az esküvőkről itt.