Keszthely, Mikus Gyula sétány 5. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-889-600, +36-83-889-633 | .

Keszthely, Hunguest Hotel Helikon - Konferencia

Szállodánk tökéletes adottságokkal rendelkezik egy csapatépítés, akár 300 fős konferencia, bankettek, kisebb meetingek, összejövetelek és esküvők lebonyolításához.

Konferenciatermeink

Összesen 6 db konferencia- és előadóteremmel rendelkezünk, melyek 15-330 fő befogadására alkalmasak, természetes megvilágításúak és a legkorszerűbb technikai eszközökkel vannak felszerelve. Kistermeink szekció termekként is használhatók (megbeszélések, tárgyalások, értekezletek vagy kerekasztal megbeszélések színteréül), Konferencia és Gulács termünk pedig igény esetén két részre osztható. Rendezvényszervezés területén jelentős tapasztalattal és teljes körű szolgáltatáspalettával rendelkezünk, melyeket referenciáink is bizonyítanak.

Terem neve

Alapterület

Férőhely elrendezés alapján

 

Színház

Iskolapad

"U alak"

Állófogadás

Bankett

Konferencia

210 m²

320 fő

180 fő

kb. 80 fő

200 fő

150-180 fő

Park

152 m²

80 fő

80 fő

40-50 fő

120 fő

80 fő

Gulács

93 m²

60 fő

60 fő

30-35 fő

100 fő

80 fő

Rezi

36 m²

25 fő

20 fő

15 fő

25 fő

-

Csobánc

36 m²

25 fő

20 fő

15 fő

25 fő

-

Tátika

26 m²

20 fő

15 fő

8-10 fő

20 fő

-

 

Konferencia terem (210 m²)

1984-ben átadott konferenciatermünk az égboltot és a csillagképeket idéző mennyezetével és különleges tetőszerkezetével páratlan helyszín lehet bármely nagyobb konferencia, bankett, vagy akár esküvő lebonyolításához. Konferenciatermünk 2 külön teremre bontható. Tartozik hozzá egy előtér, mely tökéletesen alkalmas állófogadás vagy kávészünetek megrendezésére. Termünk közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik, ahol vendégeink élvezhetik a balatoni panorámát és a friss levegőt. 

Park terem (152 m²)

A földszinten, az étteremmel szemben elhelyezkedő Park terem közvetlen kertkapcsolattal, saját kiszolgáló pulttal van felszerelve. Tökéletes helyszíne lehet banketteknek, ültetett vacsorának, állófogadásnak, de akár 100 fős konferenciáknak is. Hatalmas kertre néző ablakai biztosítják a természetes fényt és gyönyörűen díszített fa és márványoszlopai a kellemes hangulatot.

Gulács terem (93 m²)

0. szinten elhelyezkedő Gulács termünk természetes fénnyel megvilágított, de sötétíthető. Alkalmas kisebb 60 fős konferenciák, meetingek és összejövetelek megszervezésére is. Két részre osztható és légkondicionálható. Közvetlen teraszkapcsolata miatt vendégeink élvezhetik a napsütést és a lenyűgöző balatoni panorámát a szünetekben.

Rezi terem (36 m²)

Legfelső, 8. emeletünkön elhelyezkedő termünket értekezletek, tanácskozások vagy megbeszélések esetén ajánljuk. Természetes fénnyel megvilágított terem, mely sötétíthető.

Csobánc terem (36 m²)

4. emeleten található termünket kisebb megbeszélések vagy tárgyalások alkalmával ajánljuk. Nagyobb rendezvények alkalmával szekció teremként is kiválóan hasznosítható. Természetes fénnyel megvilágított terem, mely sötétíthető.

Tátika terem (26m²)

6. emeleten található kistermünket tárgyalásokhoz, kerekasztal megbeszélésekhez ajánljuk. Kellemes és nyugodt környezetet biztosít vendégeink részére. Természetes fénnyel megvilágított terem, mely sötétíthető.

De, miért éppen Keszthely?

Biztos sok cégvezető és rendezvényszervező fejében felmerült már a kérdés, hogy miért szervezzen egy meetinget, konferenciát éppen Keszthelyen, miért éppen keszthelyi pihenés kedvezményes lehetőségét biztosítsa munkatársainak, alkalmazottainak, miért a kulturális és természeti szépségeiről híres és elismert zalai várost, a Balaton fővárosát válasszák pihenésük helyszínéül?

Pár szóban bemutatjuk, miért is érdemes száz-kétszáz, akár több száz kilométert is utazni pár napnyi, élményért és kikapcsolódásért!

Ha Keszthely, akkor Hunguest Hotel Helikon!

Balaton part, kristálytiszta levegő, nyugalom, vendégszeretet, ínycsiklandó gasztronómia… sok olyan fogalom, ami mind-mind hozzájárul egy tökéletes pihenéshez. Ez a keszthelyi Helikon Sport és Konferencia szállodában mind megtalálható.

A szálloda szobáiból gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre, a Balaton vizére, reggelente az ágyból fekve élvezni lehet a napfelkelte csodás látványát. A Helikon gasztronómiáját, főszakácsunk munkája iránti szeretete, múlttal rendelkező tapasztalata teszi vendégeink számára varázslatossá és természetesen vendégeink tapasztalata dicséri. Vendégszerető kollégáink igyekszenek a pihenni érkezők minden igényét kielégíteni, amihez nagyban hozzájárul a Balaton miliője és Keszthely hosszú időkre visszanyúló kulturális élete és turizmusa.