Keszthely, Mikus Gyula sétány 5. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-889-600, +36-83-889-633 | .

Keszthely, Hunguest Hotel Helikon - Wellness, sport

Búcsúzunk egy kis időre, de VISSZATÉRÜNK!

Kedves Vendégeink!

November 6-án Keszthely legrégebbi, de mai napig mesés szállodája bezárja kapuit egy kis időre, hogy megújult környezetben, magasabb minőségben, és persze továbbra is a megszokott vendégszeretettel fogadhassa Önöket újra. Kövessék híreinket, figyeljék szállodánk Facebook oldalát, hogy első kézből értesüljenek majd a változásokról és a nyitásról. Ne feledkezzenek meg a Helikonról a jövőben sem!

Hunguest Hotel Helikon Csapata


Uszoda és fitnesz

Szállodánk fitnesztermében különféle cardio és erősítő gépeket talál, melyekkel átmozgathatja minden izomcsoportját. Szállodánk 25 méteres sportmedencéjében mindenki megtalálja a maga tempóját. Akár gyermekünket tanítjuk úszni, akár komótosan lazításképpen, vagy erősítés végett úszunk, a hely adott hozzá. 

Szaunázás

Úszás után jólesik a finn szaunában lazítani, felmelegíteni és ellazítani testünket, majd elmerülni a merülő medencénkben, mely különösen jó hatással van a vérkeringésre. Infra szaunánk jótékony hatásának egyike, hogy gyorsítja az anyagcserét, valamint tágítja a vérereket. Ennek következménye, hogy testünkben a vér áramlása is felgyorsul, mely jótékony hatást gyakorol szívünkre, érrendszerünkre és nem utolsó sorban frissebbnek érezzük magunkat tőle. 

Masszázs

Egy aktív és programokban gazdag nap után semmi sem lazítja úgy el, mint egy frissítő masszázs. Szállodánkban különféle masszázsokat ajánlunk vendégeinknek. A frissítő és lazító masszázsok kényeztetik fáradt izomzatát, míg aromamasszázsaink megnyugtatják testét és lelkét. 

Sport

Hotelünkben megannyi sportolási lehetőség közül választhat a kerékpározáson át a teniszezésig, vagy kajakozásig. Szállodánk mellett fut a Balatoni bringakörút, illetve több túraútvonal is, amelyeken megannyi vadregényes tájra eljuthat.

Esős nap esetén használhatja sportuszodánkat, finn szaunánkat és fitnesz termünket. Lazításképpen egy megnyugtató masszázs vagy egy kis kényeztetés szépségszalonunkban azonnal feledteti a szomorkás időt odakint.

Sport - további információk itt.