Keszthely, Mikus Gyula sétány 5. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-889-600, +36-83-889-633 | .

Keszthely, Hunguest Hotel Helikon - Sport

Búcsúzunk egy kis időre, de VISSZATÉRÜNK!

Kedves Vendégeink!

November 6-án Keszthely legrégebbi, de mai napig mesés szállodája bezárja kapuit egy kis időre, hogy megújult környezetben, magasabb minőségben, és persze továbbra is a megszokott vendégszeretettel fogadhassa Önöket újra. Kövessék híreinket, figyeljék szállodánk Facebook oldalát, hogy első kézből értesüljenek majd a változásokról és a nyitásról. Ne feledkezzenek meg a Helikonról a jövőben sem!

Hunguest Hotel Helikon Csapata


A Hunguest Hotel Helikonban megannyi sportolási lehetőség közül választhat a kerékpározáson át a teniszezésig, vagy vízisportokig. Szállodánk mellett fut a Balatoni bringakörút, illetve több túraútvonal is, amelyeken megannyi vadregényes tájra eljuthat.

Esős nap esetén használhatja sportuszodánkat, finn szaunánkat és fitnesz termünket. Lazításképpen egy megnyugtató masszázs vagy egy kis kényeztetés szépségszalonunkban azonnal feledteti a szomorkás időt odakint.

Kerékpározás

Közvetlen a hotelünk mellett fut a balatoni Bringakörút, így természetesen kerékpár kölcsönzési lehetőséget is biztosítunk a kerékpározás szerelmeseinek. Ha saját kétkerekűjét szeretné használni, akkor tárolását fedett, őrzött helyen megoldjuk. Pattanjon fel a nyeregbe és fedezze fel családjával, barátaival a Balaton partját!

Tenisz

Szállodánkban 8 kültéri salakos pálya várja a tenisz szerelmeseit. Kedvező pályabérleti díjakkal, profi edzőkkel várjuk vendégeinket. Visszatérő teniszcsoportjaink és rangos nemzetközi teniszversenyek bizonyítják több évtizedes szakértelmünket. Akár hivatásos, akár kezdő, itt a helye!

Vízisportok

Hotelünk közvetlen a Balaton partján fekszik, így számos sportolási lehetőségre nyílik lehetőség vendégeinknek, amit a vízen űzni lehet: legyen szó hajókázásról, vizibiciklizésről, SUP-ról vagy akár egy kis kényelmes pihenésről a gumimatracon. Igény esetén örömmel segítünk vitorlás- és hajóbérlésben.

Egyéb sportolási lehetőségek

A teniszen, kerékpározáson és vízisportokon kívül az alábbi sportolási lehetőségeket kínáljuk: fitnesz, úszás a hotel saját fedett uszodájában, ping-pong / asztali tenisz, petanque, nordic walking, biliárd és tollas, napi változatos sortprogramok (szárazföldi és vizitornák).