Szobafoglalás

Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-62-566-466 | +36-62-566-468

Szeged, Hunguest Hotel Forrás - Szolgáltatások használata, fizetési feltételek

Vendégtájékoztató a HUNGUEST Hotel Forrás****SUPERIOR vendégei részére a szállodai szolgáltatások, valamint a Napfényfürdő Aquapolis Szeged, Wellness- Gyógy- és Élményfürdő szolgáltatásainak és parkolójának igénybevétele

Valamennyi szállóvendég a szobaár megfizetésével jogosultságot szerez a Napfényfürdő területére történő belépésre. E jogosultság annyi napon illeti meg a szállóvendégeket, ahány szobaéjszakát a szállodában töltenek.

A Napfényfürdőbe történő belépés egy speciális, a szállodai tartózkodás időtartamára érvényes, napi többszöri belépésre jogosító, vissza nem váltható és másra át nem ruházható, a fürdő un. Alapjegyével azonos tartalmú szolgáltatások igénybevételére jogosító digitális karórával (a továbbiakban: karóra) lehetséges. E karóra

A szobaár részét képező belépőjegyen kívüli igénybe venni kívánt további szolgáltatásokat a fürdőbe történő belépés előtt, a csendes wellness recepcióján lehet megrendelni személyesen, vagy telefonon. Itt a fürdő valamennyi saját gyógy és wellness szolgáltatását le lehet foglalni, akár a teljes szállodai tartózkodási időre előre. Az előre megrendelt szolgáltatásokat legkésőbb a szolgáltatást megelőző nap lehet lemondani, ezt követően az adott szolgáltatást teljes összegben ki kell fizetni.

A Napfényfürdő szolgáltatásainak árai a fürdő árjegyzékében a pénztáraknál, valamint a Napfényfürdő honlapján: www.napfenyfurdoaquapolis.com tekinthetők meg.
A fürdőbe történő belépésre jogosító, a szállóvendégeknek a recepción biztosított karóra „korlátlan” egyenleggel feltöltött fizető eszköz, amellyel a fürdő valamennyi szolgáltatása (elfogadóhelytől függően) – a szállodai szobaszámlára történő felterhelés révén - hitel jelleggel fizethető. E hitel fedezeteként valamennyi vendégnek legkésőbb a szállodába történő megérkezéskor a megrendelt szállodai szolgáltatásokra bankkártya fedezetet (előzetes bankkártya authorizációt), vagy e szolgáltatások ellenértékére előleg fizetésével készpénz fedezetet kell biztosítania. Ezen fedezet biztosítása nélkül a szálloda szolgáltatásai nem vehetők igénybe.

Az előleg fizetésre és a bankkártya authorizációra vonatkozó részletszabályok.

Előleg fizetésre kötelezett minden olyan egyéni és üzleti vendég, aki / amely a szálloda szolgáltatásait előzetesen lefoglalja, továbbá azon vendégek, akik előzetesen szobát nem foglaltak és előauthorizációra alkalmas bankkártyával nem rendelkeznek.

Előleg fizetés teljesíthető készpénzzel, SZÉP kártyával, étkezési utalvánnyal (a szállodában), postai csekkel, banki átutalással.

Előlegfizetésként alapesetben a lefoglalt szolgáltatáscsomag 100%-ának megfelelő Ft vagy deviza/valuta összeget kell teljesíteni. Ettől alacsonyabb mértékű előleg fizetésére a vendég az alábbi esetekben jogosult:

Azon vendégtől, akinek a szobafoglalása előleggel nem fedezett, érkezéskor a szálloda recepciója jogosult a vendég bankkártyáját elkérni és ún. előauthorizációt végezni. Ezzel a művelettel a vendég bankszámláján a foglalás ellenértékének megfelelő összeg – a tartózkodási idő utolsó napjáig, azaz a számla kiállításáig – elkülönítésre kerül. Amennyiben a szállóvendég kedvezményre jogosító kártyával rendelkezik, akkor az előleg fizetésnél ismertetett módon, csökkentett mértékű összeg fog elkülönítésre kerülni.

Előauthorizációval vagy előleggel nem fedezett szobafoglalást a szállodának jogában áll visszautasítani.

A szállóvendégek a szállodai szolgáltatásokról - ezen belül fürdő belépőről - a szállodától, a fürdőben igénybe vett összes többi szolgáltatásról a Fürdő egyes értékesítő helyeitől kapnak bizonylatot (nyugtát, ill. kérésre számlát).  Az igénybevett szolgáltatásokról kiállított bizonylatokat a szállodából történő távozásig meg kell őrizni, mivel bármiféle reklamáció csak ezek bemutatása esetén lehetséges.

A szállóvendég a szállodai szolgáltatásokat, illetve a szállodai csomag részeként értékesített fürdőszolgáltatásokat (kivéve gyógyszolgáltatások) SZÉP kártyával is fizethetik. A szállodai csomag részeként értékesített, ill. a fürdőben megrendelt gyógyszolgáltatásokat a vendégek kizárólag a Fürdőben tudják kifizetni.

A szállóvendégek a részükre biztosított karórát távozáskor, a szállodában kell leadják. A bármely okból hiányzó (le nem adott) órák ára 2 500 Ft/db.

Parkolás

Szállóvendégek érkezésük, ill. a szabad helyek függvényében a szálloda saját parkolójában, ill. a Napfényfürdő Aquapolis mélygarázsában vonalkódos kártyát kapnak.

Amennyiben a vendég a szállodai tartózkodási idő alatt elhagyja a parkolót, akkor indulása előtt a szálloda recepcióján a parkoló kártya és a szobakártya segítségével a szobaszámlájára terheltetheti a parkolási díjat. (Visszaérkezésekor új parkoló kártyát kap.) Elutazáskor a teljes szobaszámlával együtt fizethető a parkolási díj, s fizetés után 30 perc áll a rendelkezésére a parkoló elhagyására.

Ha a szállóvendég a távozási napot megelőzően, előre akarja rendezni a szállodai számláját, akkor ezt a parkolási díj kivételével teheti meg, mivel a parkoló 30 percen belüli elhagyási kötelezettsége minden esetben érvényesítésre kerül. Ez esetben a másnap reggeli távozáskor a vendég külön már csak a parkoló díjat kell fizesse.

A fizetéshez a parkoló kártya és a szobakártya minden esetben együttesen szükséges.

A szálloda a parkolásról minden esetben számlát bocsát ki, amihez a külső (nem szálló) vendég köteles megadni a számla kiállításhoz szükséges adatokat.

A Napfényfürdő alatti mélygarázsban is fizetős a parkolás. Ingyenes parkolóhelyek: a szálloda oldalánál és a hátsó parkolóban.