Tapolca - Hunguest Hotel Pelion - Wellness, sport - Halterápia (Garra rufa Spa)

Szobafoglalás

Tapolca, Köztársaság tér 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-87-513-120, +36-87-513-102

Tapolca, Hunguest Hotel Pelion - Halterápia (Garra rufa Spa)

Újdonság a pedikűrben! A szolgáltatást keresse szállodánk gyógyászati recepcióján!

A 40 perces lábfürdő remek relaxáló hatású, stresszoldó és a halak mikromasszázsa kényeztet a víz alatt. A meleg vizes lábfürdő már önmagában is kellemes regeneráló hatású, de a halakkal együtt tovább fokozhatjuk ezt az élvezetet.
A fürdőzők bőrkeményedéseit, elhalt hámrétegeit szívogató halak sokkal kíméletesebben ápolnak, mint más durvább mechanikus vagy vegyszeres beavatkozások.
Egy megfelelően tervezett Garra rufa kúra eltűnteti a bőrkeményedéseket és frissíti a bőrt. Bár a halpedikűr nem egyenértékű egy hagyományos pedikűrös szolgáltatással, mégis kiváló teljesítményt lehet vele elérni, főleg ha kúraszerűen alkalmazzuk.

A Garra rufa kezelés mint wellness élmény rendkívül élvezetes.

A bőr csipegetése közben a halak egy különleges enzimet választanak ki, ami a psoriasis-os (pl.: pikkelysömör) bőrön lévő sejtek DNS replikációját csökkenti és ez által segíti a bőr regenerálódását.
Ez az enzim a dithranol, ami több gyógykészítményben is megtalálható.

A garra rufa halak sok más betegséget is gyógyítanak, enyhítik az ekcémás, idegrendszeri és reumatikus panaszokat is. Élénkül a vérkeringés, javul az idegrendszer állapota, oldódik a stresszes állapot.