Szobafoglalás

Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-37-576-576, +36-37-576-503

Belépés

Hunguest Grandhotel Galya

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy vendégkönyvünkben megemlékezik kellemes élményeiről! Ha problémát tapasztalt, az info@hunguesthotels.hu e-mail címre várjuk levelét, hogy mihamarabb segíthessünk Önnek. A vendégkönyvi bejegyzések moderációt követően jelennek meg. A vendégkönyvbe való bejegyzéshez be kell lépnie - ha még nem regisztrált, tegye meg itt.

Hunguest Grandhotel Galya

3 napot töltöttem 3 gyermekeimmel A Grandhotel Galyában.Parkra néző szobánk volt,a látvány csodálatos!A szoba kifogástalan volt,tiszta és elég tágas.A személyzet nagyon kedves és segitőkész,beleértve a takaritást végző hölgyeket is.Mindenki mosolyog és köszön..Az étterem választéka bőséges és finom,amit talán megjegyeznék,hogy a kisebb gyermekek egyszerűbb izvilágára lehetne kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni.A másik amit emlitenék:a lányom belázasodott,a recepción kérni szerettem volna lázcsillapitót de gyermeknek nem tudtak adni(szirupot)..A wellnnes részleget a gyermekeim imádták,a viz kellemes hőmérsékletű volt.
Összességében azért mindennel meg voltunk elégedve.Köszönjük az élményt,bármikor szivesen visszatérnénk!
Dékány Noémi Krisztina

Dékány Noémi Krisztina

Hunguest Grandhotel Galya

Igazán emlékezetes és pihentető napokat töltöttünk édesanyámmal a Grandhotel Galyában. Rabul ejtett minket a csodás környezet, a gyönyörű panoráma, ami a kongresszusi terem erkélyéről nézve még káprázatosabb volt.
Nagyon elégedettek voltunk a szobánkkal, a szállodai dolgozók közvetlenségével, segítőkészségével és kedvességével.
Külön kihangsúlyoznám a rendkívül igényesen elkészített és változatos ételeket, valamint a vendégek számára rendezett ingyenes programokat (túrázás, gerinctorna, szauna programok, stb), amit a moderátor hölgyek nagyon lelkesen, kedvesen és elhivatottan vezettek.
Továbbá köszönet azért a figyelmességért, hogy az édesanyám születésnapján egy kis üveg pezsgővel kedveskedtek.
Egészen biztos, hogy az unokáimmal is hamarosan visszatérünk ide.
A legjobbakat kívánjuk a további munkájukhoz.
Judit és Ilonka

Erdősi Judit

Hunguest Grandhotel Galya

Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani a szálloda igazgatónőjének és valamennyi dolgozójának azért a kemény, kitartó, nagyfokú önfegyelemmel végzett munkáért, amivel biztosították a szállóvendégek ellátását és kényelmét az elmúlt napok rendkívüli helyzetében. Külön köszönjük azt a segítőkészséget, amelyet a gyógyszerek beszerzése vagy a gépkocsik kiszabadítása terén tanúsítottak. Emberfeletti, fáradságos munkavégzésükkel szerintünk sokkal többet nyújtottak, mint amit normál esetben az emberek elvárhatnak. Nálunk, minden estre, sok piros pontot gyűjtöttek be...
Hálás köszönettel:
Fekete István és családja

Fekete István

Hunguest Grandhotel Galya

Grandhotel Galya: Tegnap jöttünk haza, de már várjuk, hogy újra ott legyünk. Szálloda lehet sokféle, ilyen-olyan színvonalú, de hol lehet máshol ilyen gyönyörűen látni az erdő közepén (tényleg!) levő meleg vizes medencéből a Mátra hegyei között úszó felhőket és a vörösen izzó felkelő napot? Varázshely. Nem, nem ez a szálloda a legmodernebb, de olyan nyugalom és béke lakik benne, amit a sajnos időnként igencsak ricsajozó vendégek sem tudnak megzavarni.
Az első emeleti szobánk hibátlan volt. A berendezés, a tisztaság, a kilátás, az ellátottság is. Sőt, más véleményekkel ellentétben szerintem az ágy is igényesen kényeztető volt. A mátrai kilátásban gyönyörködve pedig cseppet sem zavart, hogy a teraszon azért lehetne mit javítani.
Az étterem kínálata pazar, és igencsak változatos. Az ott dolgozó személyzetnek pedig elismerésem, ügyesen, udvariasan végezték a dolgukat. Ahogyan azt kell.
Egy orvosolandó hiányosság, hogy a bárban kapható kávéhoz mégiscsak elkelne egy igazi, profi barista, na nem azért, mert a mostani kiszolgálókkal valami probléma lenne, inkább azért, mert nem ártana a helyhez igazán méltó jó epresszót is készíteni.
Na, és a wellness részleg. Apró hibáival együtt is tökéletes. Zseniális ötlet és kivitelezés a csendes wellness terem, a szauna szeánsz élmény volt, és a különféle medencék változatos használata teljesen kikapcsolta az ember agyát. Na, hát persze, hogy leginkább a rönkszauna előtti hideg vizes merülő és a Mátrára néző meleg vizes medence volt a kedvencünk! :)
A wellness személyzetének pedig különösen köszönjük a figyelmes kedvességet! A recepción dolgozóknak, az úszómestereknek, az animátornak, a masszőröknek… is köszönjük az élményt. Ki nem maradhat a lávaköves masszás! Mindenki próbálja ki, aki ellazulásra, a test teljes lazítására, igazi kényeztetésre vágyik és azt nem fél megélni sem. Kihagyhatatlan!
Nagyon-nagyon ajánlom mindenkinek ezt a helyet! De csak mértékkel, hogy mindig maradjon szoba nekünk is! :)

Hartmann Éva

Hunguest Grandhotel Galya

November 6 - 11 - ig gyönyörű 6 napunk volt, de azért címszavakban reagálnék néhány dologra:
- felhőben érkeztünk, ködben távoztunk, de közte gyönyörű, főleg napos időnk volt. (az érkezés és a távozás viszont romantikus és misztikus volt)
- becheck: gyors, udvarias
- szoba: szép, tágas, kényelmes, de meleg, mint egy katlan, nulla fűtéssel és kidöntött ablakkal lehet csak aludni
- TV program szegényes
- étkezés: nagyon jó, változatos, bőséges, finom, a személyzet udvarias, gyors, segítőkész, kedves
- recepció: a hölgyek nagyon kedvesek, udvariasak, segítőkészek, az urak unalmasak, érdektelenek (távozáskor, miután leadtam a kulcsot, még óvatosan megjegyeztem, hogy milyen jól is éreztük magunkat, de erre sem jött semmi válasz, sem köszönöm, sem visszavárjuk, semmi - azt hogy megkérdezték volna, hogy hogy is éreztük magunkat az semmi! senki más nem volt a recepción!
- wellness: kellemes, nyugodt, barátságos, megfelelő személyzettel
- takarítás: megfelelő, de a személyzet nem udvarias, nem köszön, nem ad utat a folyosón.
- környezet: csodálatos, nem csak a természeti adottságok, hanem a hozzáadott részek is (kert) tökéletesek
Köszönöm amit köszönhetek és remélem, hogy a kis kellemetlenségek a későbbiekben eltűnnek.
Tisztelettel
Bódy Péterné Margit

Bódy Péterné

Hunguest Grandhotel Galya

Tisztelt Olvasó!

Október elején 4 éjszakát töltöttünk a Hotelban. Sajnos csak négyet mert több éjszakára nem volt hely.
Az időjárás nem kedvezett nekünk, de ennek ellenére csak pozitív élményekkel és kipihenten tértünk haza.
A személyzet minden tagja barátságos és segítőkész. Tetszett, hogy Animátort is foglalkoztatnak akik a felnőtteket és a gyerekeket is szórakoztatják.
Biztos, hogy visszatérünk még.

Sok erőt kívánok Önöknek a munkához.

Köszönettel: Erika

Dudás Erika

Hunguest Grandhotel Galya

Tisztelt Hunguest Grandhotel Galya!
December elején voltam a családommal az Önök szállodájában. A hotel minden részlege nagyon tiszta, rendezett. A személyzet minden tagja maximálisan segítőkész, barátságos. Az ételek minősége mennyisége kiváló. A szálloda elhelyezkedése páratlan helyen van. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Sajnos az utolsó estén egy kellemetlen dologban volt a családomnak része, amely miatt ezúton köszönöm a szálloda alkalmazottainak és a vendégeknek az önzetlen és gyors segítségét.
Köszönettel
Kovács család

Kovács Andrea

Hunguest Grandhotel Galya

Tisztelt Hungest Grandhotel Galya !
Szeptember elején 3 napot töltöttünk önöknél 4 fővel.
Nagyon jól éreztük magunkat. A hotel szolgáltatásaival, wellness minősége maximálisan kielégítő. Tiszta, rendezett, teljes körű volt. A szobák állapota, tisztasága makulátlan. Az reggeli és vacsora minősége, mennyisége kifogástalan. A személyzet segítőkész, intelligens volt.
Szeretnénk ezúton ismét megköszönni, hogy önöknél pihenhettünk.
Viszontlátjuk még egymást és örömmel fogom ajánlani másoknak is önöket.
Tisztelettel
Papp Attila

Papp Attila

Hunguest Grandhotel Galya

Tisztelt Szálloda!
3 napot töltöttem párommal a szállodában, és igazán mondhatom, hogy minden remek volt! Tiszta, rendezett, minden igényt kielégítő ellátásban volt részünk. Hazaérkezéskor el is határoztuk, hogy amint tehetjük visszatérünk. Túráztunk is, és a szálloda által szervezett sétán is részt vettünk.
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönet mindenért!
Szabó Gabriella

Szabó Gabriella

Hunguest Grandhotel Galya

Tisztelt Szálloda! 3 napot töltöttünk a szállodában. Nagyon szerettem ezt a szállodát. Az étkezést imádtam. Voltunk síelni is. Üdvözlettel: Simkó Bálint 7 Éves

simko jozsef

Hunguest Grandhotel Galya

Február 22-24-ig voltunk barátainkkal együtt szállodájuk vendégei.( Immáron harmadszor) Csodás havas táj fogadott bennünket. A recepción kedves fogadtatásban volt részünk és előzékenyek és udvariasak voltak a pincérek és a teljes személyzet. Nagyon jól éreztük magunkat, ezúttal is elbűvölt minket a szálloda egyedülálló hangulata.
Meglátásunk szerint a wellness részleg alapos felújításra szorulna és nagyobb figyelmet kellene szánni a szobák takarítására is. ( a többi Hunguest szállodával összehasonlítva voltak hiányosságok)
Ettől függetlenül csodás napokat töltöttünk Önöknél. Köszönjük

Kis Pálné

Kis Pálné

Hunguest Grandhotel Galya

Tisztelt Szállodavezetés!!

Egy hétvégét töltöttünk a szállodában, maximálisan elégedettek voltunk a szolgáltatásaikkal. Az ételek finomak, változatosak voltak. A személyzet udvarias és szolgálatkész. Csak így tovább!!

Üdvözlettel Banches Mihály és László Hajnalka

Banches Mihály

Hunguest Grandhotel Galya

Tisztelt Hungest Grandhotel Galya!

3 napot töltöttünk a szállodában, de nyugodtan ki merjük jelenteni, hogy a szolgáltatás, a személyzet kedvessége, az ételek változatossága és kiválósága messze magasabb szinten van, mint amilyen magasan a szálloda elhelyezkedik. Fantasztikusan éreztük magunkat, csodálatos volt minden. Ezt a szállodát mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom. Külön köszönjük, hogy a férjem születésnapjára pezsgővel leptek meg. Ilyen figyelmességben még nem volt részünk!
Biztosan vissza térünk!

Nagyon köszönjük !

Aggott család

Rimóczi Valéria

Hunguest Grandhotel Galya

Jó napot kívánok!
Három napot töltőtűnk Önöknél! Fantasztikus volt!!!
A személyzet nagyon kedves, és segítő kész. A szálloda minden szempontból tökéletes volt. Az ételek isteniek, elismerés a szakácsnak.
Köszönjük szépen! Biztos, hogy többször vissza fogunk ide jönni.
Hornos család

Hornosné Papp Tímea

Hunguest Grandhotel Galya

Kellemes Ünnepeket kívánunk a szálloda egész személyzetének! Köszönjük az ott töltött szép napokat 2005 óta minden télen.Gyarmati Imre, Kovács Etelka

Kovács Etelka

Hunguest Grandhotel Galya

Tisztelt Grandhotel! Először jártam őnöknél,de remélem visszatudok térni.A táj nagyon szép,a hotel szolgáltatásai tökéletesek.Nem túlzok de elérzékenyülve hagytam el a szállodát. Tisztelettel:Birinyi Hajnalka Kazincbarcikáról

Birinyi Hajnalka

Hunguest Grandhotel Galya

Ezúton szeretnénk megköszönni,azt a néhány napot melyet szállodájukban eltöltöttünk.A táj szépsége,a személyzet kedvessége,a kiváló ,változatos ételek,valamint a gyermekeinknek nyújtott élményekben gazdag programok,mind hozzájárultak egy felejthetelen nyaraláshoz.
Reméljük lesz még alkalmunk igénybe venni szolgáltatásaikat!
Üdvözlettel:Novák Zoltán és családja.

Novák Zoltán

Hunguest Grandhotel Galya

Tisztelt Hunguest Grandhotel Galya!

Menyasszonyommal nem először, és talán nem is utoljára jártunk Önöknél. A táj még mindig lenyűgöző, és alapvetően a szálloda szolgáltatásai megfelelőek, de majdnem minden téren a színvonal visszaesését tapasztaltuk. Reméljük, hogy csak véletlenül alakult így,és legközelebb újra azt kapjuk, amit várunk, és amit megszoktunk.
Üdvözlettel:
Horváth Gábor

Horváth Gábor

Hunguest Grandhotel Galya

Ismét eltöltöttünk 3 feledhetetlen napot ezen a csodálatos helyen!A hotel személyzete és a szolgáltatásainak színvonala nagyban hozzájárult a tökéletes kikapcsolódásunkhoz.A tisztaság, az ételek minősége, választéka és a személyzet hozzáértő , diszkrét kedvessége példaértékű.Külön kiemelném Lévai József étteremvezető urat, aki ugyanolyan kedvesen, mosolyogva fogadja a reggeliző vendégeket, reggel 7-kor az étteremben, mint a vacsorázókat este 9-kor.Ja és még Dóri a recepciós hölgy,akinek kedvessége és remek túraajánlatai nélkül nem lett volna ilyen jól sikerült ez a pár nap.Összességében mindennel és mindenkivel tökéletesen elégedettek voltunk és remélem ősszel újra visszatérünk ebbe a nyugodt, családias hangulatú, kitűnő hotelbe.
Tisztelettel:
Megyes József és Benner Rita

Benner Rita

Hunguest Grandhotel Galya

A szüleimmel most voltunk elöször a szállodába és nagyon jól érezztük magunkat. A SZolgáltatásokkal is meg voltunk elégedve.A programok is nagyon jók voltak.Bizom benne ,hogy nemsokára megint Galyatetőn pihenjük ki a héköznapi munka fáradalmait. Üdvözlettel :Biró Judit

Biró Judit

Hunguest Grandhotel Galya

Családunkkal idén a húsvétot ebben a szálodában ünnepeltük. A szállodával, illetve a szolgáltatásokkal meg voltunk elégedve, a szálloda a magyarországi viszonylatban kifejezetten jónak mondható, ami ezt a szállodát a többi fölé emeli, az a vendégek részére szervezett programok színvonala. A szálloda különösen nagy gondot fordít a szórakoztatásra, a programok közül mind a kisebbek, mind a nagyobbak megtalálhatják a nekik valót. Különösen örültem annak, hogy nemcsak a gyerekeket próbálták megszólítani, sok olyan program volt, amelyet kifelyezetten hölgyeknek szerveztek. Ezek a programok egyrészt fitnessprogramok, másrészt nagyon különleges, és érdekes előadások voltak. Külön ki kell emelnem az asztrológiai előadást és a méregtelenítéssel kapcsolatos tanácsadást. A hölgy, Oszlányi Judit, aki az előadásokat tartotta, mérhetetlenül kedves volt és segítőkész, meglepően nagy érdeklődéssel fordult a résztvevők kérdései, problémái felé. Meg kell említenem továbbá azt is, hogy bár a program nem tartalmazta, a hölgy külön kérésre programon kívül is tartott tornát az érdeklődőknek. Ez a vendégszeretet példátlan, a szállodát mindenkinek csak ajánlani tudom.

Steurer Annamária

Hunguest Grandhotel Galya

Idén október 3-tól töltöttünk 3 felejthetetlen napot a szállodában. A személyzet, kivétel nélkül rendkívűl figyelmes,udvarias,kedves és segítőkész A hotel gyönyörű! A szolgáltatások minősége, a tisztaság és főleg a reggeli-vacsora választéka, minősége példa lehetne néhány hazai,szintén 4 csillagos szállodának.Külön gratulációnk a főszakácsnak.Mindenkinek bátran ajánlom ezt a hotelt, legyen szó hétvégi kikapocsolódásról vagy egy hosszabb pihenésről. Remélem mihamarabb mi is visszatérünk erre a csodálatos helyre!
Üdvözlettel: Benner Rita és Megyes József

Benner Rita

Hunguest Grandhotel Galya

Kivételesen jó fekvésű és nagyon szépen felújított szálloda, kedves vendégszerető kiszolgálással és remek konyhával fogadott bennünket. Nyugodt, pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak ajánljuk, nekünk is erre volt szükségünk. Nagyon kellemes meglepetés volt a hazai rossz tapasztalatok után. Szívesen visszajövünk!
\\\"A vendégszeretetről meg ne feledkezzetek, mert ezáltal egyesek - tudtukon kívül - angyalokat vendégeltek meg.\\\" Zsid 13,2

Gödör István

Hunguest Grandhotel Galya

Augusztusban jártunk a szállodában a két pici gyermekünkkel. Nagyon élveztük a pihenést, mindennel meg voltunk elégedve, csak az éttermi részen keveseltük kicsit a mosolygós arcokat :-( Ettől függetlenül a kiszolgálás nem hagyott maga után kívánni valót. A szálloda gyerekszobájában viszont kifejezettem kedves volt a pedagógus hölgy, így a gyermekeink is nagyon élvezték az ott létet, míg mi egy kis szabadiőhöz jutottunk :-)
Köszönet mindenért!

Tisztelettel
Bardócz Ágnes

Bardócz Ágnes

Hunguest Grandhotel Galya

2006. június 24-én kötöttünk házasságot párommal és a Hunguest Grandhotel Galya****-ban töltöttük a nászútunkat. Szeretnénk elismerésünket ez úton kifejezni az ellátásért, a szolgáltatásokért. Fantasztikusan éreztük magunkat és mindennel maximálisan elégedettek voltunk. A konyhájuk első osztályú és a teraszon étkezni nagy élmény volt. A tisztaságot meg sem említem... :))
Egyszóval köszönünk mindent és szívből ajánljuk szállodájukat bárkinek!
Üdvözlettel és tisztelettel:

Hoffmann-né Drobina Márta és
Hoffmann Sándor

Hoffmann-né Drobina Márta

Hunguest Grandhotel Galya

A húsvéti ünnepeket töltöttük a Hotel Galyában és nagyon kellemes tapasztalataink voltak a szolgáltatások színvonalának tekintetében. Mindenkinek figyelmébe ajánlom a szervezett programokat.
Külön köszönet Dér Ignácnak, a szálloda wellness animátorának, aki a lelkesedésével, szakértelmével és a vendégek iránt tanusított kedvességével a szabadidős sportprogramokat még élvezetesebbé tette.

Liptai Orsolya

Hunguest Grandhotel Galya

Nagyon kellemes környezetben hangulatos szállodában töltöttünk egy hétvégét, ahol a személyzet tapintatossága, figyelmessége és segítőkészsége is a tökéletes pihenésünket szolgálta. Apró figylemességükkel: édesapámat - aki épp ezen a hétvégén ünnepelte születésnapját - egy üveg pezsgővel lepték meg: szivetmelengető volt. Köszönjük szépen! Rita

Bognár Rita

Hunguest Grandhotel Galya

2005 szeptemberében az 5. házassági évfordulónk alkalmából töltöttünk 3 napot a szállodában. Maximálisan meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal, a lakosztállyal, étkezési lehetőségekkel, wellness részleggel és nem utolsó sorban az ott dolgozók maximális segítkészségével, kedvességével.
Hasonló, elégedett vendégeket kívánunk!

Langmárné Schvanner Timea

Hunguest Grandhotel Galya

Kedves üdülni vágyók!
Csupa pozitívum él páromban és bennem Galyatetőn 2005 novemberében tett 1 hetes kikapcsolódásunkat illetően.
A szálloda szolgáltatásai kitűnőek, mind az étkezést, mind a wellness szolgáltatást illetően, talán többet is nyújt a szálloda és "legénysége", mint amit a 4 csillagtól el lehet várni!
A csend, a nyugalom, és a magas színvonalú kiszolgálás magáért beszélt!
Mindenkinek szeretettel ajánljuk!
Köszönjük Galya!

Takács Teodóra

Hunguest Grandhotel Galya

Nászajándékba kaptunk munkatársaimtól egy ajándékkártyát. Mivel előnyben részesítjük a hegyvidéket ezért esett választásunk a galyatetői nagyszállóra.Tökéletes pihenésben volt részünk,minden kifogástalan volt:
Az étterem kínálata,a kiszolgálás,a wellness sziget, a szoba és mindehhez a csodálatos környezet.Szeretnénk még visszatérni, igazán szép élményekkel gazdagodtunk és nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen!

Kulik Emese

Hunguest Grandhotel Galya

A 30. házassági évfordulunk alkalmából jártunk újra a szállodában. Csodálatos vendéglátásban volt részünk. A szobánkban a kandalló melege és fényei, a masszás kád kényelme a vacsora mind hozzájárult a romantikus estéhez.
Ezúton is köszönöm a szálloda minden dolgozójának munkáját.
Üdvözlettel:
Csányi Anikó

Klenoczkyné Csányi Anikó

Hunguest Grandhotel Galya

Házassági évfrodulónk alkalmából látogattuk meg a hotelt a feleségemmel. Több helyszín közül esett a választás Galyatetőre, és nyugodtan mondhatom, hogy egyáltalán nem bántuk meg!
Minden nagyon szép volt, az időjárás (talán az egyetlen, amire nem lehet befolyásuk), a környezet(a kert), a szoba és az egész hotel. Külön elismerés a konyhafőnöknek és csapatának a remek ételekért. A wellness részleg, a medencék, a gőzfürdő és nem utolsó sorban a masszőr igen kellemes felfrissülésre adott alkalmat.
Köszönjük Mindenkinek!
Reméljük, hogy sokáig sikerül megőrizniük a hotel színvonalát és rövidesen ismét élvezhetjük a vendégszeretetüket!

Ágoston Péter

Hunguest Grandhotel Galya

Miért nevezték át a Hotel Galyatetőt Hunguest Grandhotel Galyára? Remélem nem adják el a szállodát!

dr. Fejes Krisztina

Hunguest Grandhotel Galya

Tavaly (2002-ben) eljegyzésünk megünneplését összekötöttük a tavaszi pihenőnkkel. Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában és a környezete is gyönyörű. Idén rengeteget dolgozunk és csak őszi pihenőnk lesz, sajnos nem a Hotel Galyatető-ben. Örülök, hogy felújítják a szállodát, biztosan megtartja az eddig is jó színvonalát és most már még több dologgal szolgálja majd a vendégek kényelmét. ELhatároztuk, hogy jövő év májusában ismét ellátogatunk ide. Üdvözlettel: Simon Ida

Simon Ida Zsuzsanna

Hunguest Grandhotel Galya

Tavaly 2002-ben galyatetőn nyaraltam 10 napot. Nagyon jól éreztem magam és nagyon jó volt az ellátás.
Remélem, hogy az idén is eljutok Galyatetőre és úgyszintén Nagyszállóban szeretnék megszállni. Nagyon köszönöm a szíves ellátásukat.

A mielőbbi viszont látásra.

Szabó István

Hunguest Grandhotel Galya

Évek óta az őszi és tavaszi időszakban ,rövid időre ugyan, de nagyon szívesen vesszük igénybe pihenésre a szállodát. Most is foglaltunk szobát, a kislányunk kérésére parkra nézőt, mert nagyon tetszik neki a kilátás a játszótér és . Imád fürödni, de néha sajnos hideg az uszoda vize és ezért kevés ideig engedjük úszkálni.
A szolgáltatásokkal egyébként nagyon meg vagyunk elégedve, reméljük még nagyon sokáig tehetjük ezt meg (nem kerül mások kezébe a szálloda!!).
A mihamarabbi viszontlátásra!

Tisztelettel:
Lőrinczné Méhész Ibolya és családja

Lőrinczné Méhész Ibolya