Szobafoglalás

Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-361-411 | +36-52-361-759

Belépés

Hunguest Hotel Béke

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy vendégkönyvünkben megemlékezik kellemes élményeiről! Ha problémát tapasztalt, az info@hunguesthotels.hu e-mail címre várjuk levelét, hogy mihamarabb segíthessünk Önnek. A vendégkönyvi bejegyzések moderációt követően jelennek meg. A vendégkönyvbe való bejegyzéshez be kell lépnie - ha még nem regisztrált, tegye meg itt.

Hunguest Hotel Béke

Mi 3 éjszakát töltöttünk itt. Nagyon megvoltunk elégedve a kiszolgálással és az ennivalókkal.
A medencék tiszták, és nagyon kellemes volt benne a fürdőzés. A hotel környéke csendes és alkalmas a kikapcsolódásra. Ha tehetjük jövőre is vissza térünk a Hotelba .Ha lehetőségünk engedi visszatérünk

Sok sikert kívánunk a további években is!

Üdvözlettel:
Takácsné Dr Ruttkay Judit Berentei László

Berentei László

Hunguest Hotel Béke

Ismét Önöknél jártunk. s egy csodálatos hetet töltöttünk Önöknél! A rossz idő ellenére remekül éreztük magunkat! Örömmel tölt el, hogy milyen felkészültek minden tekintetben! A szobák tiszták, kényelmesek, az ételek választékosak és ízletesek, az ott dolgozók, kedvesek, udvariasak, tapintatosak!
Köszönöm, hogy ismét a vendégük lehettem!

Csákyné Mészáros Éva

Hunguest Hotel Béke

Az idén májusban jártunk Önöknél a férjemmel. Általában évente egyszer vagy kétszer élvezzük vendégszeretetüket. Mint mindig most is nagyon jól éreztük magunkat. A szobák tisztasága, a takarítók figyelmessége és tökéletes munkája nagyban hozzájárul, hogy kifogástalan legyen a pihenésünk. Az étteremben dolgozókra is csak jót tudok mondani. Kedvesek, udvariasak az ember szinte úgy érzi, hazaérkezett. Az ételek nagyszerűek, változatosak és a választék fantasztikus. Mindenkinek ajánlom ezt a szállodát!

Csákyné Mészáros Éva

Hunguest Hotel Béke

Üdvözlöm !
Nagyon jól éreztem magam az Önök szállodájában a családommal együtt Nagy örömünkre szolgált az, hogy milyen tisztaság fogadott bennünket. A szobaasszonyok az 5. emeleten kedvesek udvariasak voltak szeretném, ha mindenki ezt megtudná. Jó érzés töltött el a tisztaság láttán és minden nap takarítottak, és felöltötték azt ami elfogyott a szobákból. Az ételek választéka és minősége kifogástalan volt. Gondoltak mindenki ízlésére a menü sor összeállításakor. Finoman és ízletesen főztek számunkra. Remélem a jövőben is el tudunk majd önöknél tölteni pár napot. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát

Némethné Balogh Ildikó

Hunguest Hotel Béke

Tisztelt Béke Hotel!
Szeretném megköszöni a nejem 60.-ik születés napja alkalmából tett figyelmességüket. Nevesítve a születésnap reggelén gyertyával feldíszített torta átadásával. Második alkalommal voltunk Önöknél. Egyszer még felújítás előtt és másodszor most. Mindegyik alkalommal megvoltunk mindennel elégedve. Ez valószínűleg egyaránt köszönhető a tulajdonosnak, vezetésnek és a személyzetnek. Ehhez csak hozzájárul a természeti környezet és az egyedülálló gyógyvíz. Köszönettel: Dr. Halasi Gyula (2014.12.15-19.)

Halasi Gyula Dr.

Hunguest Hotel Béke

Kern László
2013. szeptemberben töltöttünk el 7 napot a Hotel Békében. Ez volt a harmadik tartózkodásunk. Nagyon tetszett a felújított hotel. A személyzet rendkívül udvarias, figyelmes. A gyógyszolgáltatás kitűnő.
Az ételek ízletesek.

Kern László

Hunguest Hotel Béke

Mi is most (2013 március ) ismerkedtünk meg a Békével, és annyira megszerettük,hogy már harmadjára térünk vissza a jövő héten egy rövid pihenésre..Nagyon kellemes hely, tökéletes kiszolgálás,kitűnő ételek, a wellness részleg valóban fantasztikus. Köszönjük a személyzet mindenre kiterjedő figyelmességét, segítségét! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szállodát !

Lantos György

Hunguest Hotel Béke

Eloszor udultunk a Bekeben....csak dicsero szavakkal tudom illetni a szallodat.Az apartmanok roppant jol felszereltek es modernek,igazi menedek a nagycsaladosoknak.A wellnes is fantasztikus...az illat es soterapia ujdonsag volt szamunkra(bar gyakorlott wellnes vadaszok vagyunk).A gyerekszoba valamint az x box szoba szinten nagy elmenyt nyujtottak a gyerekeinknek.Koszonet mindenert...es csak buzditani szeretnek mindenkit....latogassak meg a szallodat!Udvozlettel a Kocza csalad Nagyvaradrol.

Kocza Eniko

Hunguest Hotel Béke

Akárcsak tavaly az idén is igazi \\\"BÉKE\\\" várt a Hotel Békében. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel, a személyzet figyelmessége, az udvarias kiszolgálás, a remek ételek, mind hozzájárultak a kikapcsolódásunkhoz.
Köszönet érte MINDENKINEK!

Reizingerné Fejes Tünde

Hunguest Hotel Béke

16. házassági évfordulónkat és férjem 40-dik születésnapját ünnepeltük a Hotel Békében. Visszajáró vendégek vagyunk Hajdúszoboszlóra, de ebbe a szállodában még nem voltunk. Profi személyszettel találkoztunk. Vendéglátás elsőosztályú volt. Köszönjük a köszöntést! Étteremben házias ételek mindenre odafigyelő pincérekkel találkoztunk.Szakácsnak elismerésünk! Fürdőrésze nagyon megvan tervezve!
Jövőben visszatérők leszünk!
Köszönjük, ez a pár nap tényleg pihenéssel telt!

Nagy Gyula

Hunguest Hotel Béke

Április közepén töltöttünk egy hosszú hétvégét a szállodában.
Bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, mégis kellemes pihenéssel töltöttük ezt a néhány napot, köszönhetően a szálloda munkatársainak és szolgáltatásainak.
A szálloda fürdője és a szaunavilág minden igényt kielégít.
Erdélyi ételek hétvégéje volt, mindenkinek ajánlom, hogy kóstolja meg ezeket az ízes étkeket a szállodában, ha teheti.

Czirkos János

Hunguest Hotel Béke

Most értem haza, de visszavágyom !
Nagyon szép nyár végi élmény volt nekem és a családomnak az itt eltöltött 4 nap.
Hála az Istennek anyukám és anyósom is eljöhetett velünk, ők még nem jártak itt, mindíg csak kivülről látták a szállodát.Most volt alkalmunk belülről is megismerni !
A szálloda nagyon szép, a fürdő nagyon jó az ételek nagyon finomak !
Remélem még lesz alkalmunk újra ellátogatni!
Üdvözöljük a Hotel összes dolgozóját Németh család Szabadbattyán

Némethné Balogh Ildikó

Hunguest Hotel Béke

Köszönjük a csodálatos élményt, amit az a pár nap jelentett, amit a Békében töltöttünk. Igazi \"béke\" várt ott ránk. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A változatos ételek, a személyzet figyelmessége, mint a szállodában, mint a fürdőben igazi kényeztetés volt.
Mindig volt elég hely a medencék partján, az élménymedencében. Fantasztikus volt. A reggeli úszások a szinte üres medencében igazán a felüdülést szolgálták.
Feltétlen visszamegyünk!

Reizingerné Fejes Tünde

Hunguest Hotel Béke

Az felújítás jól sikerült, a konyha kíváló és a szeméyzet is kiválóan dolgozik.
Ami számunkra negatívum, hogy a szálloda fürdőrészlegébe nemcsak a szálló vendékgek lehetnek, hanem külső helyi lakosok is. Ők elfoglalják az élménymedencét és jó helyen lévő napozóágyakat, így a szállóvendégek nem jutnak se az élményelemekhez sem az árnyékosabb helyen lévő napozóágyakhoz.

FRANCSEK ISTVÁNNÉ

Hunguest Hotel Béke

A Béke szállóban töltöttünk pár napot Én és a családom. Amikor hazaérkeztem kaptam egy telefont melyből kiderült, hogy a gyűrűmet benne hagytam a szoba széfjében. Ezúton is szeretném megköszönni (a szálloda dolgozóinak ill. annak aki leadta a portán a gyűrűmet), hogy visszakaptam az ékszert.

Bertáné Csapó Friderika

Hunguest Hotel Béke

Igazán meglepetés volt a felújított szállodában eltölteni pár napot. Gyönyörű lett!!!
A konyha és a választék még mindig a régi, mint ahogy a személyzet segítőkészsége, kedvessége.
Egyedüli negatívum (ami persze nem a hotel rovására írható), hogy a hotellel szemben, illetve az utcájában található szórakozóhelyek rendkívül hangosak, sokszor a pihenést is zavarják. Kora estétől kora hajnalig ez rendkívül zavaró, régebben nem voltak ennyire hangosak a \\\"szomszédok\\\".
Nem tudom, hogy lehet-e majd ezen változtatni, mert nem hiszem, hogy ennyire dübörgő zenére vágyik az ember a szálloda szobájában pihenve, zárt ajtók, ablakok mögül...
Egyébiránt mindenkinek ajánlani tudom a szállodát, igazán szép élményekkel térünk majd haza.

Beregi Berill

Hunguest Hotel Béke

A szüleim 7-napott töltöttek a Béke szállóban Az ellátás kifogástalan,az ételek nagyon jók és finomak a személyzet nagyon udvarias és kedves, igazi profik.A fürdő és a gyógykezelések is első osztályúak voltak.A szülők mihelyt lehet ismét igénybe fogják venni a szolgáltatásukat.
Szeretném megköszönni a személyzetnek,hogy gondoskodtak rólla,hogy az idős szüleim jól érezték magukat.KÖSZÖNÖM!

Üdvözlettel; File Csaba

File Csaba

Hunguest Hotel Béke

5 éjszakát töltöttem el Édesanyámmal együtt a Béke szállóban.
Nagyon jól éreztük magunkat , mindenki nagyon kedves volt és figyelmes.
Örülök, hogy ezt a szállodát választottam, mert egyszerűen minden nagyon tökéletes volt.
Örömmel fogunk Önökhöz újra visszatérni jövőre is.
Üdvözlettel: Rotár Katalin

Rotár Katalin

Hunguest Hotel Béke

Üdvözlöm a szállodát.
Ismét készülünk Önökhöz, 2004-ben voltunk és nagyon jól éreztük magunkat.
Most is ott szeretnénk tölteni igaz csak egy éjszakát de az a születésnapom lesz de mivel már ismerjük a szállodát bizom abban, hogy felejthetetlen lesz az ott töltött idő. Üdvözhlettel. Jutka

Szabó Judit

Hunguest Hotel Béke

2004.10.28-11.01-ig töltöttünk 4 éjszakát a szállodában immár a második alkalommal és nagyon kellemes környezetben pihentük ki magunkat. Nagyon udvarias kiszolgálásban volt részünk, a személyzet kedves és felkészült volt. A szobák gyönyörűek és tiszták voltak. Külön elismerésem az éttermi szakács csapatnak, kitűnően főznek! A szálloda fürdő része is pompás, az egyetlen probléma az volt, hogy az esti órákban már nem lehetett fürdeni.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szállodát, biztosan nem fogja megbánni, hanem egy élménnyel gazdagodik.
Biztos vagyok abban, hogy az elkövetkezendő időben még találkozni fogunk.

Üdvözlettel
Ferenczi József

Ferenczi József

Hunguest Hotel Béke

Egy konferencia résztvevőjeként lehettem olyan szerencsés ember, hogy a szálloda vendége lehettem. Sajnos mint magánember nem tehetem meg, hogy itt vagy ehhez hasonló helyeken töltsek el egy bizonyos időt.
Viszont nem ez volt az első szálloda, ahol megfordultam. Ha össze kéne hasonlítanom a színvonalat, a kiszolgálást és pl. az ételek ízét... Nos, akkor a Hunguest Hotel Béke nyeri el az abszolút első helyezést. Azért is emeltem ki az ételek ízét, mert kevés vendéglátóipari egységben lehet finom, ízletes ételeket elfogyasztani.
Összefoglalva annyit tudok mondani, remélem, hogy lesz még alkalmam ebben a szállodában megszállni, esetleg nyaralni, de mint magánember.
Köszönöm szépen a személyzettől a sok kedvességet, segítőkészséget, amit ezalatt a 4 nap alatt kaptam.

Sventek Kornélia Csilla

Hunguest Hotel Béke

A Barátnőmmel és két barátommal egy éjszkát töltöttünk a Hotel Békében. Teljes mértékig meg voltunk elégedve minden szolgáltatással beleértve a személyzetet és az ellátást is! A füdő színvonla pedig pompás, és sokkal jobb mint a hajdúszoboszlói nagystrand! Csak kár hogy este nem lehet tovább használni a medencéket.
Ha legközelebb Hajdúszoboszlón járunk, biztos hogy megint itt szálunk meg!

Üdvözlettel: Kapcsándi Lajos

Kapcsándi Lajos

Hunguest Hotel Béke

Én most megyek nyaralni július 24-én (2004) a nagyszüleimmel ide nyaralni. Nagyon várom már, hiszen ez a szálloda gyönyörű. Sajnos van egy rossz élményem ehhez kapcsolatban, ami nem a szállodai személyzet hibája. Inkább nem részletezném, de ha vki akarja, akkor elmondom. Éljen megyek nyaralnii!!! Egyébként nagyon hangulatos az előtte lévő utca este. Mindenkinek ajánlom!

Mészáros Mira

Hunguest Hotel Béke

Augusztus 11.-től töltötünk el egy kellemes hetet a Béke szállóban.
Ez már a második alkalom volt és most is kellemes környezetben pihenhettük ki magunkat.
Az ellátás tökéletes az ételek finomak a személyzet pedig kedves és felkészült.
A fürdő pedig pompás nygyságrebdekkel jobb mint a nyagysrtrand.
Ha tehetetjük jövöre is ott leszünk.
Köszönjök a szálloda egész személyzetének kellemes nyaralást

Üdvözlettel: Dunai Gábor

Dunai Gábor