Szobafoglalás

Gyula, Várkert u.1. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-66-561-190, +36-66-463-555 | +36-66-463-215

Belépés

Hunguest Hotel Erkel

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy vendégkönyvünkben megemlékezik kellemes élményeiről! Ha problémát tapasztalt, az info@hunguesthotels.hu e-mail címre várjuk levelét, hogy mihamarabb segíthessünk Önnek. A vendégkönyvi bejegyzések moderációt követően jelennek meg. A vendégkönyvbe való bejegyzéshez be kell lépnie - ha még nem regisztrált, tegye meg itt.

Hunguest Hotel Erkel

Rég jártunk Gyulán, és a férjemmel úgy gondoltuk felkeressük az Erkel Hotelt és megnézzük milyen irányban változott.
Nagyon szép lett a hotel, kényelmes ágyak tisztaság jellemezte most is, Egy észrevételem lenne, nincs szúnyogháló, pedig jó lenne.
Az ételek finomak a személyzet kedves. Mindenkinek csak ajánlani tudom :)

Némethné Balogh Ildikó

Hunguest Hotel Erkel

Nagyon szép helyen helyezkedik el a szálloda, mi a Dürer szárnyban laktunk szép és rendezett a szálloda.
Figyelmes segítőkész személyzet, nagyon jól éreztük magunkat. minden kérésünket teljesítették.
A kislányom is nagyon jól érezte magát, nagy figyelmet fordít a szálloda a gyerekekre.

Egy kis javítani való:
Talán az étkezésnél a kommunikációt lehetne javítani. A felszolgálónak szólok, hogy elfogyott a gyümölcstea filter (válasz hogy biztos már nincs) Az étterem vezető hölgy megoldotta a problémát, külön köszönet érte.
Nagyon sokan voltunk a szállodában talán ez lehet a mentségük, nekem az egyes vendégek viselkedése az étkezésnél volt a legnagyobb csalódás. a pazarlás nem ismert határokat.
Mindent összevetve csodálatos nyaralás volt, nem vagyunk visszajáró típusok de önökhöz szívesen visszamennénk.

Pénzes Ervin

Hunguest Hotel Erkel

2016 februárjában pihentünk 4 napot és eddigi utjaink során ez volt a csúcs! (szálloda,személyzet,fürdő). Ezért 5 csillag jár!!! Köszönjük!

gál sándor

Hunguest Hotel Erkel

2015. júliusában voltunk 6 napot a hotelben. A személyzet nagyon kedves, minden kívánságunkat igyekeztek teljesíteni. Az ételek fennségesek, nem is lehet betelni a sok finomsággal. A szobák szépek és kényelmesek, tiszták. A város gyönyörű, nem lehet betelni vele. Az emberek előzékenyek és kedvesek. A fürdők igényesek, élménygazdagok. Ide még visszatérünk.

Martinákné Bok Noémi

Hunguest Hotel Erkel

2014 októberében 7 éjszakát töltöttünk az Erkel Hotelben. Rendkívül jó tapasztalatokat szereztünk. A kiszolgálás mindenhol előzékeny, kedves, udvarias és segítőkész volt. A szállás tiszta, rendes, jól felszerelt. A fürdési lehetőségeket egy hét alatt szinte nem is tudtuk végigpróbálni. Az étteremben a kiszolgálás gyors, udvarias, segítőkész, a kínálat bőséges, ízletes. Mindenkinek ajánlani tudom, aki kényelmes, nyugodt pihenésre, gyógyulásra vágyik.

Németh László

Hunguest Hotel Erkel

2013 Augusztus 16-23. Mint minden évben,így most is fantasztikus volt az üdülésem Gyulán az Erkel Hotelben!!!!!!!!Nem bántam meg,hogy itt lettem törzsvendég!!!! Már alig várom,hogy megint ott lehessek!!!! És a szobámból a Várból lőtt tűzijáték megint csodálatos volt!!! Az ellátás nagyon jó! A hotel dolgozói(értékesítés,recepció,bár,étterem....stb) nagyon kedvesek és a segítőkészségük az csodálatos! Ételek is nagyon finomak és bőséges! Köszönöm Erkel Hotel,hogy pompásan érezhetem magam mindig,ha ott vagyok,ott vagyunk!!!! További sok sikert és mindenkinek jó erőt egészséget!!!!!!! Ha előbb nem,de jövő augusztusban ismét találkozunk,az tuti!!!!!!!!!!!!!

Hegedűs Károly

Hunguest Hotel Erkel

2013. április 25-27 konferencia
Hosszú és viszontagságos regisztráción átküzdve magam : Az ország számos szállodáját bejártam 3-5 csillagig.
Soha nem tapasztaltam ennyi segítőkészséget, természetes kedvességet a személyzet részéről. Az étteremben a recepción és a wellnessben is valahogy az a furcsa, ritkán tapasztalt érzésünk volt, hogy itt értünk van a szálloda....
Az éttermet külön kiemelném. Udvarias, segítőkész kedves felszolgálók, soha ki nem ürülő svédasztal, igen kellemes meglepetéssel szolgált.
A rugalmasan kezelt \\\"érkezés-elutazás\\\" időpontokat nagyon köszönjük.
Megelégedettségünknek igyekszünk majd minden fórumon hangot adni!
üdv: Csiki Andrea

Csiki Andrea

Hunguest Hotel Erkel

2012 szeptemberében 4 napot töltöttünk a szállodában. 2013 januárban 3 napot, és készülünk vissza tavasszal. Kell ettől többet mondani ? Köszönet mindenért !

Lantos György

Hunguest Hotel Erkel

Kedves Erkel Hotel :)
Tegnap vettünk búcsút egymástól és szeretném ha tudnád, mindennel teljesen elégedettek voltunk. A párom már több alkalommal, én először voltam a szállodában és nagyon megtetszett.
Hamarosan találkozunk :)

Szabó János

Hunguest Hotel Erkel

Mi december közepén voltunk 4-en két éjszakát.
Ami a lényeg: a Hunguest szállodák közül Eger és Montenegró mellett magasan itt a legfinomabb, a legízletesebb az étkezés. Reggeli és vacsora egyaránt.
Gratulálok a konyhának és persze a szálloda vezetésének is!

Weiler Róbert

Hunguest Hotel Erkel

Szalai György
Budapest

A hosszú hétvégén egy pár felejthetetlen napot töltöttünk önöknél.Nagyon szép lett a felújított hotel szépek a szobák és az étterem is .Szeretném külön kiemelni,hogy az étteremben az ételek minősége és a személyzet kedvessége felülmúlhatatlan volt. Talán ezért járunk már évek óta vissza önökhöz Gyulára.

Szalai György

Hunguest Hotel Erkel

Pünkösdkor voltunk Gyulán !
Nagyon szép lett a felújított szálloda, régen voltunk már ott, finomak voltak az ételek, szépek és tiszták a szobák.Egy valami azonban hiányzik a szúnyogháló az ablakról, láttuk a szoba falán a szúnyog nyomokat másnak is volt ilyen élménye, kár a szép falért.
Ilyen jó időben elkelne:)
Nagyon tetszett az új étterem, az hogy a reggelinél frissen készítik a tojásételeket, a vacsoránál ott sütik előttem a húsokat.
Mindenkinek ajánlom aki még nem volt ebben a szállodában !
Üdvözlettel:
Némethné Balogh Ildikó és családja Szabadbattyán

Némethné Balogh Ildikó

Hunguest Hotel Erkel

Tisztelt Erkel Hotel Vezetősége! Június elején a férjemmel ismét, mint évek óta mindig, egy nagyon kellemes hetet töltöttünk az Erkel Hotelben. Most is mindennel nagyon meg voltunk elégedve,de még külön meg szeretném köszönni, hogy a t. Vezetőség születésnapi köszöntéssel és ajándékkal lepett meg. Nagyon jólesett ez a figyelmesség! Remélem, még sokszor lesz lehetőségem az Önök Hoteljében pihenni.
Szeretettel üdvözlöm Önöket: Licsik Imréné

Licsik Imréné

Hunguest Hotel Erkel

Kiváncsiságból olvasgattam a bejegyzéseket.
Úgy gondolom,hogy növelem a szálloda jó hírét!
Mi rendszeresen járunk évente több alkalommal,hosszú hétvégére a szállodba,és mindíg meg voltam elégedve az ellátással,és a szállással.Az épület olyan amilyen,de egyet el kell mondani az ágy kényelmes,az ágynemű tiszta,és a szoba is tiszta,tehát az hogy siralmas nem mondanám,mert mindenki elött ott a lehetőség,hogy a D épületet vegye igénybe,ahol aztán minden felszerelés és berendezés a mai kor igényeinek való.
Én voltam mind a két épületbe,nekem csupa jó véleményem van róla:)

A reggeli és a főétkezés kifogástalan,nagyon szeret ott enni az egész család,mert mindenki megtalálja a számára megfelelőt,az utobbi időben gondoltak a vegetáriánusokra is ami szintén nagyon figyelmes gonolat.
Minden dolgozónak jó egészséget kívánok,és remélem visszatérhetek az önök szállodájába a családommal együtt :)

Némethné Balogh Ildikó

Hunguest Hotel Erkel

Tisztelt Cím!
Május 1-én irt fórumbejegyzésre semmi reagálás nem érkezett. a fórumba sem került bele a véleményem.A visszajelzés hiánya miatt nagyon úgy érzem, hogy Önök is hasonlóan látják a szálloda régi szárnyának állapotát, mely enyhén szólva is SIRALMAS.
Remélem ez az üzenet már eljut olyan beosztású illetékes elé aki úgy érzi a negatív kritikára is lehet(ne) reagálni...
Válaszukat várva: Antóni Árpád

Antóni Árpád

Hunguest Hotel Erkel

Nagyon jól éreztük magunkat (mint eddig már többször is!). köszönjük az Erkel Hotel személyzetének a kedvességüket. Remélem, lesz még sokszor lehetőségünk vendégeskedni Önöknél. Gyönyörű a Várfürdő (télen is, nyáron is), tiszta, szép a város. Visszavágyom!
Üdv. Licsik Imréné

Licsik Imréné

Hunguest Hotel Erkel

Már többször pihentünk az Erkel Hotelben a férjemmel, most sikerült az egész családdal együtt 5 éjszakát ott tölteni. A szálloda dolgozói mindenkor nagyon kedvesek, előzékenyek. Köszönjük! Az ellátás (félpanzió és a reggeli) fantasztikus, minőségben és választékban egyaránt. Minél többször üdülünk az Erkel Hotelben, annál
inkább vágyom vissza. Viszontlátásra!
Tisztelettel: Licsik Imréné

Licsik Imréné

Hunguest Hotel Erkel

Hetedik éve, minden noverben betegségem miatt helyet foglalok, és hét nepot töltök az Erkel Hotelben. Évről évre elégedettebb vagyok a szolgáltatással, a folyamatos felújitás miatt. Úgy hallottam, hogy az idei őszre elkészült a "lovarda " medencéinek felújítása is. November 24-én megyek, és már alig várom hogy lássam. Egyébként is nagyon szeretem Gyulát. Szabó Gáborné Pomáz.

Szabó Gáborné

Hunguest Hotel Erkel

Az elmúlt hosszú hétvégét 2004.05.27-31 Gyulán töltöttük a párommal. Telefonon foglaltunk apartmant olyan helyen, ahol már két évvel ezelőtt eltöltöttünk pár kellemes napot - kb. 3 héttel előre. Megérkezésünk után, óriási csalódásban volt részünk, a lefoglalt apartmant kiadták a maradni vágyó német vendégeknek, minket pedig elszállásoltak egy másik, meglehetősen rossz állapotban lévő lakásban. Másnap reggel természetesen szálláskeresésbe fogtunk, így jutottunk el az Erkel hotelbe. Soha nem merült fel még bennem, hogy Magyarországon hotelben keressek szállást, mondhatni a rendkívüli helyzet miatt kerültünk oda. Mindíg azt hittem, hogy a Magyar hotelek megfizethetetlenül drágák, és nem az egyszerű embereknek valók.
Nos, igaz, hogy a szállás drágább volt, mint az apartman lett volna, de ez megvallom őszintén, másnapra már nem is tűnt olyan nagy különbségnek. A személyzet végtelenül kedves és figyelmes, a D szárny felújított szobái gyönyörűek és kényelmesek, a svédasztalos reggeli bőséges, és elképesztő választékú. A szálloda szolgáltatásai kényelmessé és gondtalanná teszik a pihenést - a rossz kezdés után igazi élménnyé vált a Gyulán töltött idő. Köszönjük a vendéglátást!
Üdvözlettel: Rákosi Krisztina

Kiss Krisztina

Hunguest Hotel Erkel

Kedves Pelyhe Zsuzsa!

Köszönöm részletes válaszát. Örülök, hogy véleményem az Önök elképzeléseivel tulajdonképen szinte azonos. Remélem, hogy a Várfürdővel folytatott tárgyalásaik eredményre vezetnek, és a wellness szolgáltatások beépithetőek lesznek a szobaárakba ( bizva abban, hogy nem a napi egyszeri belépő árával, hanem a fürdő által a szállodának adott kedvezményes áron!).Az ifát nyugodtan be lehetne épiteni a szobaárba mert az - ha jól tudom mindenkire kötelező - a parkolási dij esetében az Önök álláspontja a helyes. Amennyiben az általam is javasolt változások megvalósulnak kérem legalább egy mondatos E-mailban értesitsenek. Most jöttünk meg Zalakarosról, a szállóról és a szolgáltatásokról csak felsőfokon tudnék nyilatkozni, viszont maga a város - figyelembevéve, hogy még csak előszezon van - viszonylag üres és kissé "kihalt", össze sem hasonlítható Gyula télen-nyáron nyüzsgő életével és látnivalóival. Remélem, hamarosan az Önök szállójának is vendégei lehetünk.

Üdvözlettel:Szabados Károly

Szabados Károly

Hunguest Hotel Erkel

Tisztelt Szabados úr!
Észrevételét a gyulai Hunguest Hotel Erkel szállodával kapcsolatban megkaptuk és köszönjük, hogy véleményét megosztotta velünk.
Javaslatát, hogy az idegenforgalmi adó összegét és a parkolási díjat tüntessük fel a honlapon, köszönettel vettük és ez már folyamatban van.
Ezeket az árakba azért nem építjük be, mert azokban a szállodákban, ahol sok a nem gépkocsival érkező és nyugdíjas vendég, (mint Pl. az Erkelben, Galyatetőn) , ott ez áremelést jelentene, amit az árérzékeny piac valószínűleg nehezen viselne.
Magasabb kategóriákban ( Hunguest Hotel Palota, Aqua-Sol, Helios, Freya, Béke stb.) már a szobaárban több szolgáltatást (parkoló, élményfürdő, köntös használat) tudunk biztosítani és az Ön által javasolt gyakorlatot követjük.
Hunguest Hotel Erkel szállodánkat 2001.-ben újítottuk fel, a "D" épület szobái megújultak, a "D" superior szobák pedig új bútorral felszerelt, minden igényt kielégítő szállodai szobákká váltak.
A Várfürdőben 2002. májusában ért véget a felújítás, a wellness központ októberben nyilt meg. Az átalakítás után sajnos valóban kevesebb lett a medence, melyet a normál fürdő jeggyel lehet igénybe venni, erről a fürdő rendelkezik, a szálloda pedig tudomásul venni kénytelen.
Lehet, hogy a wellness belépőt érdemes lesz a superior szobaárba beépíteni (pl.:mint a Hunguest Hotel Freyánál), ahogy Ön is javasolta, a szálloda már tárgyalásokat folytat erről a fürdővel. Akciós ajánlatainkban a normál fürdő belépő már most is szerepel.
Bízva abban, hogy talán mégis sikerült felkeltenem az érdeklődését a gyulai Hunguest Hotel Erkel iránt, utolsó érvként egy kedvezményes ajánlatra szeretném felhívni a figyelmét, mely hamarosan az Interneten is olvasható lesz:

5+1 éjszakás ajánlat - D" épület normál szoba
Kétágyas szobában 2003.04.12.-05.30. között 36.000.-Ft/fő
2003.05.31.-06.30.között 39.000.-Ft/fő, mely ár tartalmazza a 6 éjszakai szállást félpanzióval, napi kétszeri személyenkénti fürdőbelépőt, szauna és testformáló szalon használatát és az áfa-t.
Az ifa 18-70év között 300.- Ft/fő/éj, a parkolás 200.-Ft/éj, melyeket a fenti ár nem tartalmaz.

További kérdés esetén is készséggel állok rendelkezésére.
Üdvözlettel:

Pelyhe Zsuzsa
értékesítési munkatárs

Adminisztrátor

Hunguest Hotel Erkel

Nagyon köszönöm, hogy az önök részére nem igazán kedvező véleményem a honlapjukon megjelent. Remélem, hogy az általam kifogásolt dolgok- tudom sok cég összehangolására is szükség lesz -hamarosan megoldódnak, hiszen a gyógyulásra várók is ezt szeretnék.Mi most a szolgáltatásokat figyelembevéve Zaalakarosra váltottunk, ahol már az elmult évben is kellemes tapasztalatokat gyüjtöttünk.Ott minden egy helyen van. Remélem hamarosan átállhatunk Gyulára is!!Mi szivesn jönnénk!!
Szives megértésüket megköszönve,és remélve változtatási szándékukat is talán megérve szeretettel üdvözlöm Önöket:
Szabados Károly

Szabados Károly

Hunguest Hotel Erkel

Alapozva az 1992 januárjában a hotelban töltött szép napokra az idén is szerettük volna meglátogatni a Hotel Erkelt.Már meg is rendeltem a szobát, amikor -teljesen véletlenül- kiderült, hogy a szállodából igénybevehető fürdőrész a "lovardában" lévő uszoda, és a hozzá tartozó két kb.házgyári fürdöszoba nagyságú ,melegvizes medence. Az összes korábban használható fedett meleg medencék (melyekben annak idején sok kellemes órát töltöttünk) már csak 800Ft/fő-ért vehetők igénybe, mert azokat élményfürdővé alakitották.
Az amúgy sem olcsó szállodai tartózkodásba nem fért volna bele az élményfürdő látogathatósága? Másutt ezt sokkal rugalmasabban és vendégbarátabbként csinálják mindenki megelégedésére (lásd Pl: Hotel Freya, vagy Hotel Aquasol)Arról nem is beszélve, hogy a honlapokon a fennti dolgokról nincs egyértelmü tájékoztatás, vagy Pl.a parkolási dij és az idegenforgalmi adó a legtöbb szállodánál már benne van az árban.Ezek csekélységek, de a látszólag olcsóbb alapárat hamis szinben tüntetik fel, hiszen arra még tetemes összeg rakódik rá.
A fentiek alapján úgy döntöttünk - miután házgyári lakásban lakunk "erkel medence" méretű fürdőszobával - hogy az Önök "szolgáltatását" - a kialakult helyzetet mélységesen sajnálva - nem vesszük igénybe.Üdvözlettel az Önök korábbi hive: Szabados Károly

Szabados Károly

Hunguest Hotel Erkel

Örülnék, ha a hotel szolgáltatásainak az árlistáját és részletesebb leírását is megtalálhatnám a honlapukon!

Előre is köszönöm

Póser Zoltán