Szobafoglalás

Eger, Fürdő u. 5. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-36-513-300 | +36-36-320-815

Belépés

Hunguest Hotel Flóra

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy vendégkönyvünkben megemlékezik kellemes élményeiről! Ha problémát tapasztalt, az info@hunguesthotels.hu e-mail címre várjuk levelét, hogy mihamarabb segíthessünk Önnek. A vendégkönyvi bejegyzések moderációt követően jelennek meg. A vendégkönyvbe való bejegyzéshez be kell lépnie - ha még nem regisztrált, tegye meg itt.

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra!
Nehézségek árán, de eljutottunk Önökhöz óévet búcsúztatni. Most is nagyon jól éreztük magunkat. Fantasztikus volt az előszilveszter. A szilveszter most is nagyon jól sikerült. Jó hangulat volt egész este, az ételek mint mindig nagyon változatosak és finomak voltak. Ezúton kívánunk a Flóra minden kedves dolgozójánk BOLDOG ÚJ ÉVET és jó egészséget, és sok visszatérő vendéget!Kohan Andrea

Kohan Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Vezetőség! Az idén is sikerült az Önök szállodájában tölteni a pünkösdi hétvégét. Most is nagyon jól éreztük magunkat. Rengeteg programon vehettünk részt, ahol nagyon jól éreztük magunkat és sok erővel feltöltődve várjuk az év utolsó napját, amit szintén Önöknél szeretnénk eltölteni. Szeptemberben jelentkezem a foglalás ügyében. Addig is jó egészséget és sok vendéget kívánunk!Üdvözlettel Kohan család Hernádról.

Kohan Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Kedves Vezetőség! A múlt évben jubiláltunk, 10. alkalommal tölhettük Önöknél az év utolsó napjait. Most is mint minden alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. Az előszilveszter nagyon jó volt, az ételek is nagyon finomak voltak. A szilveszteri műsor és a vacsora mennyei volt. Külön köszenet Kokovai Úrnak. Ilyen jól még nem éreztük magunkat, A tüzijáték is csodálatos volt.Április május környékén jelentkezem a pünkösdi foglalás ügyében. A szálloda minden kedves dolgozójának Békés Boldog Új Évet és jó egészséget kíván Kohan család Hernádról!

Kohan Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Évek óta visszajáró vendégek vagyunk. Most 12 éjszakát töltöttünk el férjemmel, gyógykezeléseket is igénybe véve. Általában évente 1-2 alkalommal vesszük igénybe a szálloda szolgáltatásait. Eddig mindennel meg voltunk elégedve, nem véletlenül vagyunk törzsvendégek. A személyzet nagyon udvarias, ha problémánk adódott, rögtön megoldották. A gyógykezelések és a kiszolgálás tökéletes. Az ételek sokfélék, ízlés szerint lehet válogatni. Az egyedüli "gond" a szobához tartozó külön WC, aminek ajtaja befelé nyílik, így a bejutásnál behúzott has, és csípőből végzett "hulla-hopp" mutatvány szükséges, de még így is útban van a WC papírtartó. De legalább meg van a napi testmozgás.... Jövő tavasszal újra megyünk!

Hegedüs Györgyné

Hunguest Hotel Flóra

Csodálatos 5 napot töltöttünk a Flóra hotelben. Mindennel nagyon elégedettek vagyunk. A svédasztalos reggeli és vacsora szuper volt, a szálloda is nagyon szép, mindenki nagyon kedves és és szolgálatkész. Nagyon jó az átjárás a strandra, de a saját vellness rész is kellemes. Mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük!
Barta Julianna és lánya Veronika

Barta Julianna

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra Vezetősége!
Nagyon szépen köszönjük a kellemes kikapcsolódást, az odaadó kiszolgálást és nem utolsó sorban külön köszönjük Kokovai Úr kedvességét!! Már számoljuk a napokat, hogy ismét Önöknél tölthessük az év utolsó napjait. Szeptemberben jelentkezem a foglalás ügyében. Jó egészséget kívánunk a szálloda minden kedves dolgozójának. Üdvözlettel Kohan család Hernádról.

Kohan Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Két hétvégi napot töltöttem párommal a szállodában. A személyzet kedvessége, szolgálatkészsége nagyon jól esett, mindenki a vendég kedvébe akart tenni. Ragyogó az éttermi konyha, változatosak, ízletesek az ételek, ami a szakács ügyességét, kreativitását dicséri. Tetszett az átjárási lehetőség a városi strandra, de kellemes, barátságos a szálloda saját wellness részlege is. A szoba - amiben mi laktunk tágas, kényelmes és nagyon szép tiszta volt. A szombat esti vacsora alatt a vendégeket szórakoztató zenekar külön dicséretet érdemel a hibátlan, tiszta zenéért és az eredeti előadóhoz megszólalásig hasonlító előadásért.Köszönjük ezt a kellemes hétvégét és remélem többször is vissza tudunk térni Önökhöz. Geller Katalin

Geller Katalin

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Vezetőség! Kilencedik évet búcsúztattuk az Önök szállodájában, de ilyen buliba nem volt részünk eddig. Fantasztikus volt a hangulat , nagyon finomak voltak az ételek. A kiszolgálás 10 skálán 10. Itt köszönjük külön az "állandó" pincérünknek Dánielnek és Kokovai Úrnak a kedves kiszolgálást!Energiával feltöltődve szomorúan távoztunk, de májusban találkozunk. Majd jelentkezem a foglalás ügyében. A szálloda minden kedves dolgozójának NAGYON BOLDOG ÚJÉVET és jó egészséget kívánunk Kohan család Hernádról

Kohan Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra!
Most jártunk először a szállodájukban és az ott töltött napokon nagyon jól éreztük magunkat.
A személyzet minden tagja nagyon kedves, udvarias, segítőkész volt. A konyha által biztosított
ételek változatosak, bőségesek és ízük házias jellegű. Köszönjük a szíves vendéglátást!
A hotel minden dolgozójának jó egészséget, és sok-sok vendéget kívánunk!
Tisztelettel: Vitális István és neje

Vitális István

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel FLóra!

A jövőbeni vendégeiknek, ajánljuk, hogy jöjjenek, vegyék igénybe az önök szolgáltatásait! Mi 14 éve idejárunk, mindig elégedetten távoztunk! Nyugdíjasoknak különösen a szezon előtti időszakot javasoljuk. Jó a konyha, Kara Zoltán masszőr, Recepció munkatársai! Kedves nyugdíjasok, éljenek a lehetőséggel!

Balázs Lászlóné

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra!A pünkösdi hosszúhétvégét ismét Önöknél tölthettük. Nagyon jól éreztük magunkat. Sok élménnyel gazdagodva, feltöltődve várjuk, hogy az év utolsó napjait is Önöknél tölthessük. A szálloda vezetőségét szeretnénk kérni, hogy a tv csatornákat ha lehetőség lenne a bővítésére, az nagyon jó lenne. Több vendéggel beszéltünk és ők is ezt reklamálták. A szálloda minden kedves dolgozójának jó egészséget kívánunk. Szeptemberben jelentkezem a foglalás ügyében.Üdvözlettel Kohan család Hernádról.

Kohan Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra! Ismét eltelt egy év és minden évben az Önök szállodájában búcsúztattuk az óévet. Kellemes pihenésben, és nagy jó bulizásban volt részünk. Nagyon finomak voltak az ételek és tökéletes volt a kiszolgálás.
Reméljük, hogy az idén is találkozunk. A szálloda minden kedves dolgozójának Békés Boldog Új Évet és jó egészséget kívánunk. Kohan család Hernádról.

Kohan Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Már a vendégkönyvbe is beírtuk az értékelésünket, mivel nagyon jól éreztük magunkat. Sok wellness üdülőben megfordultunk már, de az itteni szolgáltatás eddig mindet felülmúlta. A személyzet kedves segítőkész, az étkezés változatos, bőséges, és jóízű, köszönet a szakácsnak. :)A szolgáltatások mind benne voltak az árban, külön tetszett, hogy nem csak a szálloda wellness részlegét, hanem a szomszédos termál fürdőt is plusz díj nélkül lehetett használni. Minden ismerősömnek szívből fogom ajánlani, és jövő karácsonykor még nagyobb családi körben szeretnénk a hotelben ünnepelni. Várom a kedvező árajánlatot. :)

Kis Balázs

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra!
Maximálisan elégedett vagyok a Hotel szolgáltatásaival és összességében mindennel.Ezért is járunk a Hotelba évek óta vissza.Viszont egy meglátásom van a téli fürdő átjárással kapcsolatban.Valami egyszerű megoldást találhatnának arra,hogy zárt rendszeren keresztül lehessen megközelíteni a kinti fürdőegységeket.A kimenetellel nincs baj,mert száraz minden rajtunk,de befelé kellemetlen a téli hidegben vizes ruhában visszajönni,de a kinti fürdőzést nem szívesen hagynánk ki,mert annál nincs nagyobb élmény amikor nyakig merülhet az ember a meleg vízben.Az újonnan megépített részről nem is beszélve.Csodálatosra sikerült.Nekem ez az egy dolog hiányzik a Hotelba.Egyébként hamarosan érkezünk,öt napot töltünk a szállodában ,amit már nagyon várunk. Üdvözlettel : Ilona

Szekeres Jánosné

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Flóra Hotel vezetőség és személyzet!
Amikor a neten kiválasztottam a hotelt,már nagyon szimpatikus volt!Ajánlatkérésemre gyorsan válaszoltak,korrektséget,kedvességet és segítőkészséget tapasztaltam!Az ott töltött idő pedig hozta a várakozásomat,sőt,még felül is múlta! Nagyon jól éreztem magam!A szobák szépek,kényelmesek,a szolgáltatás remek,a konyháról is csak jókat tudok mondani,finom és változatos ételek!A személyzet kedves,mosolygós,segítőkész!Olvasva az alábbi bejegyzéseket,csatlakozom a dicsérők táborához!Köszönöm a munkájukat és remélem,még élvezni fogom vendégszeretetüket!Mindannyiuknak jó egészséget,és további mosolygós napokat kívánok,de főként kedves és rendes vendégeket! :) Mindenkinek ajánlom,aki még nem volt itt,töltsön el néhány napot a Flórában!!

Sári Gabriella

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra!
Nagyon jól éreztük magunkat, kellemes hétvégét tölthettünk el az Önök szállodájában. Élményekkel gazdagon, feltöltődve várjuk, hogy az év utolsó napjait is az Önök szállodájában tölthessük! A foglalás ügyében szeptemberben jelentkezem. Addig is jó egészséget kívánunk a szálloda minden kedves dolgozójának!

Kohan Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra!
Ezúton szeretném megköszönni Önöknek-mind a recepciósoknak, mind az étterem teljes személyzetének- azt a valóban vendégközpontú szemléletet, hozzáállást, amit a részükről MAXIMÁLISAN tapasztaltam!Az a kedvesség, az a figyelmesség, amit kaptunk, fantasztikus volt! Én/mi/ már sokfelé voltunk, de ezt a nagyszerű odafigyelést nem mindig tapasztaltam, mint most Önöknél! Na meg az ételek is nagyon finomak, változatosak voltak, a felszolgálók azonnal pótolták, ami elfogyott! Csak ajánlani tudom másoknak is az Önök szállodáját! További jó munkát, sok vendéget kívánok! Kovács Éva

Kovács Éva

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Mi már elég régen az Önök szállodájában búcsúztatjuk az óévet, de ez a mostani felülmúlta az eddigieket. Úgy hangulatban, mint ételekben, kiszolgálásban, csillagos 5-ös. Nagyon jól éreztük magunkat, feledhetetlen kikapcsolódásban volt részünk. Már most számolunk visszafelé, hogy újra Önöknél töltsük az év utolsó napjait.
A Szálloda minden kedves dolgozójának NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET és jó egészséget kíván Kohan család Hernádról!

Kohan Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Bodó Jenő József! Közel kettő évtizede járunk a párommal a FLORA Hotel-be.Az évek száma egyértelmüen igazolja,hogy nem véletlenül térünk vissza,évente több alkalommal is ,ebben az évben,már hosszabb időre másodszor !Személy szwrint ismerjük az értékesitési előadókat/nekünk Gabriella a közvetlen "partnerünk",aki kiemelt figyelmet fordit ránk,mint nyugdijasokra!/ez úton is csak köszönni tudjuk!Nem szabad figyelmen kivül hagyni az Éttermi személyzetet,akik,pl.vezetőikkel,Kokova Lászlóval,Kovács Tamással,stb. és a többi fiattallal,mindent megtesznek pihehésünk érdekében.Mivel korunknál fogva a Gyógyászati részt is látogatjuk,az ott tapasztaltakról is csak szuperlativuszokban beszélhetünk,Kiemelve Mónikát,Ferencet,Csillát,és természetesen-hely hiány miatt-,atöbbi munkatástat is!Ez úton kivánunk minden Kedves Flora dolgozónak,Kellemes Karácsonyi Ünnepeket,és Eredményekben gazdag Új Évet,Erőt Egészséget mindenkinek,Jenő-bá!

Bodoó Jenő József

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Vezetőség és Személyzet!

Először jártunk Önöknél a családommal és csodás 5 napot töltöttünk el! Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! A személyzet rendkívül kedves és segítőkész! Az étteremben a pincérek mindenben a segítségünkre voltak, nagyon kedvesek voltak a gyerekekhez és hozzánk is! Az ételek mind a reggelinél, mind a vacsoránál nagyon finomak és változatosak. Nagy előnyt jelent, hogy a strandra közvetlen át lehet menni mert így kicsit könnyebb volt, hogy a két kis gyermekünkel nem kell annyit cipekedni! Még egyszer köszönjük ezt a felejthetetlen 5 napot! Biztos, hogy még visszatérő vendégek leszünk ebbe a nagyon szép és barátságos szállodába! További sok sikert kívánok!
Üdvözlettel: Gecse György

Gecse György

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt H H Flóra vezetői és dolgozói!
Már másodszor jártunk Önöknél, de ismét nagyon jól éreztük magunkat! 4 éjszakát töltöttünk ismét a szállodában.
A személyzet rendkívül szolgálatkész, kedves, minden kérésnek igyekeztek eleget tenni.
Az ételek változatosak, nagyon finomak, minden megtalálható, mi szem-szájnak ingere. Külön élmény gyermekeink számára, hogy kipróbálhatták a strand újonnan elkészült csúszdáit. Igazán kényelmes, hogy a szálloda összeköttetésben van a városi stranddal, így nem kell a gyerekekkel együtt cipekedni és utazni, hogy megmártózhassunk egy kicsit. A szálloda wellness részlegét most próbáltuk ki először, nagyon jólesett a hideg napokon egy kis meleg fürdőzés.
Egészen biztos vagyok benne, hogy visszatérünk, mert nagyon jól telt ez a pár nap Önöknél! A gyermekeink is szuperül érezték magukat!Köszönünk mindent!
Üdvözlettel: N-né Páll Rita

Némethné Páll Rita

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Flóra Hotel dolgozói!
Idén második alkalommal élveztük a párommal az Önök szolgáltatásait. A tavalyi évben egy éjszakát töltöttünk el, idén már négy éjszakát, jövőre lehet hogy hét éjszakát fogunk eltölteni. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges és ízletes volt. A személyzet minden kívánságunkat teljesítette. Kívánjuk, hogy továbbra is ilyen maradjon a színvonal amihez kívánunk a hotel minden dolgozójának jó munkát, erőt és egészséget.

Tóth Attila

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt H H Flóra vezetői és dolgozói!
Ismét eltelt egy év, és újra az Önök szállodájában búcsúztattuk az óévet, immár sokadszor. Nagyon jól éreztük magunkat. Kellemesen, és nagyon gyorsan eltelt az a négy nap amit ott tölthettünk. Az elő szilveszter és az év utolsó napja is nagyon tetszett, az ételek nagyon finomak és változatosak voltak. A mediterrán hangulatú szilveszter nagyon tetszett a családnak. Élményekkel gazdagon tértünk haza, és reméljük, hogy idén újra találkozunk.
A szálloda minden kedves dolgozójának NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET és jó egészséget kíván Kohan család Hernádról

Kohan Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt H. H. Flóra!
Immár másodszor jártunk Önöknél, összességében nagyon jól éreztük magunkat. A konyháról csak szuperlatívuszokban tudunk nyilatkozni, finomabbak és választékosabbak az ételek mint a korábbi látogatásunkkor. A személyzet változatlanul figyelmes udvarias és gyors. Ha az ágyak állapotán (nem a matracok recsegnek) sikerülne javítani, gyakrabban visszatérnénk.
Köszönünk szépen mindent, további jó munkát és sok sikert, csak így tovább!
Farkas család Nyíregyháza

Farkas László

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt szálloda vezetősége és személyzete.
Nagyon kellemes 7 napot töltöttünk Önökkel. A kiszolgálás kiváló volt, a személyzet 5-re vizsgázott nálunk.
Az ételek igen finomak és izletesek voltak. Köszönet a séfnek és a csapatának.
A stardon nagyon jó volt a víz, az egész stard területe elbűvölt különösen a több százéves fák és a régi multi építmények.
A wellnes részleg pompás, a masszőrök igen kíválóan dolgoztak. Különösen Kara úr munkájával voltam megelégedve.
Mindent köszönünk Önöknek a csodás pihenésért. A városuk nagyon kedves, és barátságos.
Köszönettel Nagy Imréné (2012. 09.22-28)

Nagy Imréné

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt vezetőség és személyzet!
Július 22.-től egy hetet töltöttünk Önöknél a családommal! Szeretnék mindent nagyon megköszönni! Felejthetetlen élményt nyújtott számunkra ez a nyaralás. A szobával meg voltunk elégedve, mivel két gyerekkel voltunk, kellett is ennyi hely! A szálloda étterme is gyönyörű, az ételek lenyűgözőek voltak, bőséges kínálat, minden ami szem-szájnak ingere!! Külön üdvözlet a szakácsoknak! a pincérek meg sem álltak, úgy sürgölődtek!! Minden tiszta és ízléses! A gyereksarok is nagyon tetszett a gyerkőcöknek! A strand is igazán pompás. A wellness és az étterem megfelelne a 4 csillagnak!!!!! Tegyem hozzá, hogy a város elképesztően gyönyörű, sok színes programmal ill. várlátogatással tarkítottuk a nyaralást! Mindent csak dícsérni tudok, a gyerekek is el voltak ragadtatva! További jó munkát és sok sikert kívánok!

Mikula Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Vezetőség és Személyzet!

Először, de biztosan nem utóljára jártunk Önöknél 2012.07.06-07.08. között. A Hotelről csak pozitívan tudok nyilatkozni, mind a személyzet segítőkészsége, mind az ellátás és szolgáltatások tekintetében. A reggeli és vacsora kínálata bőséges és ízletes ételekből áll. A wellness részleg használata és a szabad átjárás a városi strandra is maradandó élményekkel örvendeztetett meg bennünket. Még az idén szeretnénk visszatérni Önökhöz egy hosszú hétvégre, a közeljövőben pedig egy egyhetes családi üdülésre is. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindannyiuknak a munkájukért!

Kiss Virág

Hunguest Hotel Flóra

Kedves Hotel Flóra, és személyzete,

Egy nagyon kellemes hetet töltöttünk el Önöknél, és nagyon jól éreztük magunkat :) A gyerekek(és Mi is) felejthetetlen élményt szereztek a strandolással, és a reggeli tejbegrízzel is :) Külön köszönet Liliána \\\"néni\\\"-nek a gyermek programok lebonyolításáért :) A konyha fenséges volt, mindíg találtunk olyan fogást, ami nem megszokott, és fenségesen volt elkészítve. Az az egy biztos, hogy szívesen fogunk visszatérni máskor is ebbe a szállodába! Két apró negatívum is volt, de ez nem volt számunkra meghatározó: az egyik, hogy a csapból nehéz volt hideg vizet csiholni, mert langyos jött helyette (gondolom az építés, és a meleg folyománya), illetve a hétvégi zenés vacsora aláfestés ;o)

További sikereket kívánva a Gutai-Ruppert család

Gutai-Ruppert Krisztián

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra vezetősége és személyzete!

Szeretném megköszönni a kedvességüket, figyelmességüket. A chefnek, chefeknek külön köszönet az ízletes, változatos ételekért. Nagyon jól éreztük magunkat, kellemesen teltek a napjaink ezen a Pünkösdi hétvégén. Még egyszer köszönet mindenért.
Üdvözlettel: Elszászer Magdolna és férje

Elszászer Magdolna

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra vezetősége és minden dolgozója!
Ismét eljutottunk az Önök szállodájába óévet búcsúztatni, és felejthetetlen három napot tölthettünk el Önöknél. Most is mint mindig nagyon jól éreztük magunkat, kellemes kikapcsolódásban volt részünk. A szilveszteri program nagyon klasszul sikerült, nagyon finomak voltak az ételek.
Reméljük, hogy a következő óévet is Önöknél búcsúztatjuk.
A szálloda minden dolgozójának Békés Boldog Új Évet kíván:
Kohan család Hernádról.

Kohan Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra vezetősége és dolgozói!
Házassági évfordulónkat ünnepeltük önöknél egy wellness hétvégén szept 30-okt 2 között. Köszönünk mindent. Finomak voltak az ételek, tiszta, rendezett, makulátlan környezet. (Talán a tetőterasz ápolatlanságát kivéve). Nagyon jó az ár érték arány, azért választottuk ezt a szállodát. Ingyenes wellness, ami nagyon magas színvonalú, a csomagba épített masszázsok, a strand ingyenes használata. Kiemelkedő a masszőrök hozzáállása, tuti kikapcsolódás a thai masszázs és a svéd masszázs, hogy a mikroóceán testradírról ne is beszéljek. A személyzet nagyon figyelmes és segítőkész.
Felejthetetlen élmény volt. Köszönjük! Vadász-Nagyné Tószegi Anikó és Vadász-Nagy János

Vadász-Nagyné Tószegi Anikó

Hunguest Hotel Flóra

Makulátlan 5 napot töltöttünk a Hotel Flórában.Kiemelném a személyzetet,ezen belül a felszolgálok és a szakácsok mérhetetlen kedvességét és szakértelmét.
Hozzá teszem,hogy hatalmasat buliztunk a felszolgáló és a szakács személyzettel!(2011.07.22)
Az ételek kiválóak a felszolgálás professzionális és maga Eger és környéke csodálatos!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Üdv:Szabolcs & Judit!!! :-)))

Székely Szabolcs

Hunguest Hotel Flóra

Felejthetetlen hetet töltöttünk a Hotel Flórában, amihez hozzájárult a személyzet kedvessége, figyelmessége, a finom és változatos ételek, a wellness szigetben és a strandon eltöltött órák és nem utolsó sorban Eger varázsa, hangulata. Köszönettel: Tóth Csilla

Tóth Csilla

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra!

Felejthetetlen 1 hetet töltöttünk barátainkkal Önöknél!A lányunk alig akart hazajönni!Meg voltunk mindennel elégedve a kiszolgálás kifogástalan volt!Mindent nagyon köszönünk!!!!Visszafogunk még térni a kis Hercegnővel!!!!:)))

Üdvözlettel:R.Diána,B. Hédi :)),B.János

Racsmán Diána

Hunguest Hotel Flóra

T. Hotel Flora!
törzskártyával rendelkező, visszatérő vendégekként ismét egy felejthetetlen hosszú hétvégét tölthettünk el az Önök szállodájában. Teljesen felfrissülve, energiával feltöltődve készülünk arra, hogy az idei szilvesztert is az Önök szállodájában töltsük.
Szeptemberben jelentkezem az előfoglalás ügyében.
Addig is jó egészséget kívánunk a szálloda minden dolgozójának.
Köszönettel. Kohan család Hernádról!

Kohan Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Vezetőség!
Nem ez volt az első szilveszter, amit az Önök szállodájában töltöttünk, és reméljük nem is az utolsó. Nagyon jól éreztük magunkat,kellemes kikapcsolódásban, és megfelelő kiszolgálásban volt részünk. csak a szilveszteri szervezés/éjfél után/okozott kisebb csalódást. Ezt leszámítva is vissza fogunk térni decemberben.
Békés Boldog Új Évet kívánunk a szálloda minden dolgozójának!
Üdvözlettel Kohan család

Kohan Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra Vezetőség!
Immár 5. éve töltjük Önöknél a karácsonyi ünnepeket. Mint minden évben, az idén is nagyon jól éreztük megunkat, melyhez nagy mértékben hozzájárult a csodálatos 134-es szoba is.
Köszönetünket fejezzük ki a hotel minden dolgozójának, A mielőbbi viszontlátás reményében kívánunk munkájukhoz sok sikert.
Üdvözlettel: Szabó Beáta és Józsa András

Ui. Egy megjegyzés ami az étkezéseknél nem aratott osztatlan sikert, ez pedig az asztalfoglalás.

Szabó Beáta

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Mindenki!
A hotel összes dolgozójának köszönhetően egy kellemes hetet tölthettünk Önöknél idén karácsonykor. Köszönet a barátságos kiszolgálásért és szolgáltatásokért. Étterem nagyon jó és bőséges... Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
Köszönettel P. Zoltán és Erika

Petrovics Zoltán

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Vezetőség!
Idén augusztusban töltöttünk Önöknél 5 napot, és nagyon jól éreztük magunkat! Udvarias személyzet, szép környezet, finom ételek jellemezték az ott tartózkodásunkat. Nagyon jó a közvetlen átjárás a strandra! A tetőterasz kicsit gondozatlan volt, így lehet, hogy érdemesebb a strandra néző szobákat igénybe venni. Köszönünk mindent, jövőre ismét ellátogatunk!
Üdvözlettel
Kubik Szilvia

Kubik Szilvia

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Vezetőség!
Szeretnénk köszönetet mondani ezért a nagyszerű néhány napért, amit a szállodában töltöttünk. A személyzet nagyon figyelmes, kedves és szolgálatkész volt, a wellness sziget és a közeli strand nagyszerű élményt nyújtott nekem és a családomnak. Munkájukhoz további sok sikert kívánunk!

Miklósné Baráth Bernadette

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra Vezetőség!

Szeretném megköszönni a kedvességüket amit az önöknél eltöltött 3 nap alatt kaptunk!Remélem még sokáig megmarad ez a személyzet,és kívánok minden jót az egész szálloda dolgozójának!

Köszönünk mindent,és még idén vissza fogunk látogatni önökhöz!
Szilágyi Tímea és Nagy Dia(02.12-02.14)

Szilágyi Timea

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flóra Vezetőség!

Immár a második szilvesztert tölthettük az Önök szállodájában és most is nagyon jól éreztük magunkat. Az ellátás és a kiszolgálás is maximális volt.
Nagyon jó volt a szilveszteri műsor és utána a mulatság is.
Reméljük, hogy decemberben újra találkozunk.
Üdvözlettel
Kohan család

Kohan Andrea

Hunguest Hotel Flóra

Egy élmény volt, üdülési csekkel sikerült 3 éjszakát (sajnos) eltöltenünk ebben a remek szállodában, még 10 nap is kevés lett volna, nagyszerű volt minden, a személyzet is nagyon kedves, a félpanziós ellátás igen bőséges, és nagyon finom volt, A strandon is minden megtalálható, minden korosztálynak. A 3 éves lányom haza sem akart jönni, még az éjszakai fürdőzést is nagyon élvezte. Szuper, hogy minden hamar megközelíthető. Köszönöm a remek élményt, remélem még sikerül elmennünk, mindenkinek szívből ajánlom ezt a remek Hotel Flórát.

Szabó Krisztina

Hunguest Hotel Flóra

Mi mostmár évek óta,lehet mondani,hogy 15 éve járunk Egerbe a Flórába, egyrész a cég szervezte oda mindig a karácsonyi bulit,de aztán pedig magánemberként minden évben meglátogatjuk a hotelt.A kiszolgáló személyzet nagyon kedves,figyelmes,az ételek kitűnőek ,és nem utolsósorban a gyógyfürdő kitűnő.
Köszönjük

Kovács Viktória

Hunguest Hotel Flóra

A bp.-i Westend bevásárló kp. törzskártya tulajdonosaiként nyertünk egy wellness hétvégét az egri H.Flórába. Ezen belelkesedve azonnal vettünk egy Hunguest Hotels törzskártyát. Pont előtte olvastuk egy 4x-os szálló reklámját, miszerint: \\\"mi fürdő- köpenyt is adunk, wellness részlegünkben free szauna - kiv. infra -\\\", uhogy igazán kellemes megle- petésként ért, hogy a 3x-os H.Flóra IS ad gyönyörű hófehér frottier köntöst ÉS az infraszauna is ingyenes!! A recepciósok szuperek. A büféreggeli 5*-os! A strand úszó-és wellness szolg.ai is free.. KÖSZÖNJÜK, és mindenkinek AZÓTA is ajánljuk!! Vassék

Vass Éva

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Vezetőség!

Visszatérő vendégekként idén is Önöknél töltöttük el a Szilvesztert. Szeretnénk köszönetet mondani a remek szervezésért, és a sok újdonságért, amivel az idei Szilveszteri programot szinesítették. Az előszilvesztert remek ötletnek találtuk, és igen jól is éreztük magunkat, a nemzetek konyháinak ötlete szintén emelte a szilveszteri vacsora egyébként is igen magas színvonalát, melyért külön köszönetet mondunk. Remélem, jövőre is ilyen remek szilveszteri programot szerveznek, és akkor továbbra is bizalommal tudjuk ajánlani Önöket ismerőseinknek.
Boldog Új Évet és jó egészséget kívánva:
Andrásfiné Szemes Beáta

Szemes Béla

Hunguest Hotel Flóra

Tisztelt Hotel Flora vezetősége !

Egy csodálatos hetet töltöttünk önöknél a gyermekeinkkel jövőre vissza fogunk menni nagyon jól éreztük magunkat :)

Raffainé Fehérváry Éva