Szobafoglalás

Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-62-566-466 | +36-62-566-468

Belépés

Hunguest Hotel Forrás

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy vendégkönyvünkben megemlékezik kellemes élményeiről! Ha problémát tapasztalt, az info@hunguesthotels.hu e-mail címre várjuk levelét, hogy mihamarabb segíthessünk Önnek. A vendégkönyvi bejegyzések moderációt követően jelennek meg. A vendégkönyvbe való bejegyzéshez be kell lépnie - ha még nem regisztrált, tegye meg itt.

Hunguest Hotel Forrás

A szállodába " rendszeresen járunk " 3 havonta, remélem még sokáig. A szálloda gyönyörű, a szobák nagyok, kényelmesek. A személyzet udvarias, a reggeli és a vacsora maximális, bőséges, és nagyon finom. Gyerekekre is gondolnak:) Az élményfürdő is mindenkinek megfelelően biztosítja a kikapcsolódást. A 3 generáció gyerekek, szülők nagyszülők maximálisan tud szórakozni, pihenni. A megközelítése ( Budapestről ) meg egyszerűen tökéletes. Pünkösdkor találkozunk:)

Hajdu Ágnes

Hunguest Hotel Forrás

Először is köszönetet szeretnék mondani a személyzetnek azért a kedvességért, amit tapasztaltunk! Láthatóan szívből jövő a mosolyuk! A szálloda gyönyörű , a szobák pedig egyenesen fantasztikusak! Amit én először nézek az a csapokon a vízkő: itt nem volt mit néznem! :)
A Napfényfürdő elbűvölte a gyerekeimet!
Csak ajánlani tudom kisgyerekeseknek a szállodát!

Vincze Katalin

Hunguest Hotel Forrás

Ősszel voltam a párommal együtt 4 napra a szállodában. Egyszerűen tökéletes volt. A személyzet barátságos, udvarias. A reggeli és vacsora bőséges és nagyon finom. A wellness részleg nyugodt, szép. Az élményfürdő fenomenális :D mit is mondhatnék még? A szoba csodálatos volt, bár asztmával szenvedek sajnos és a szobába lépve ez igen csak előjött, ugyanis az előszoba kissé poros volt, ami a betegségem hiányában fel sem tűnt volna, de sajnos ezzel volt néhány kellemetlen percem :(

Kós Krisztina

Hunguest Hotel Forrás

3 éjszakát töltöttünk a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat!!! A wellnes részleg tökéletes!!! A szálloda színvonala tökéletesen megfelelt! Az ellátás nagyon jó! Reméljük máskor is a szálloda vendégei lehetünk! Köszönjük szépen a felejthetetlen élményt. Tisztelettel: Baffy Erika

Baffy Erika

Hunguest Hotel Forrás

3 éjszakát töltöttünk a szállodában családommal. köszönjük a szálloda összes dolgozójának a figyelmességét,kedvességét.már indulás előtt tapasztaltuk ezt,hiszen telefonon érdeklődtek hogy szándékosan foglaltunk-e le kétszer 4 főre szállást, ezért külön köszönet jár a szálloda személyzetének.
a szobák tágasak,tiszták,az étterem kínálata bőséges és nagyon finom.A csendes wellness igazán pihentető,de az élményfürdő is felejthetetlen. Remélem még a szálloda vendége lehetek. Köszönettel:Hubainé Lipp Katalin

Hubainé Lipp Katalin

Hunguest Hotel Forrás

Júliusban a családommal töltöttünk el pár napot a szállodában.Csak jókat tudok írni.A szálloda gyönyörű .A szobák tisztasága kifogástalan.A személyzet nagyon kedves volt.Az étteremben jobbnál jobb ételeket ettünk,és bőséges volt a kínálat.A strandon és a fedett élményfürdőben rengeteget csúszdáztunk.Felejthetetlen élményekkel jöttünk haza.Köszönjük

Mayerné Péteri Hajnalka

Hunguest Hotel Forrás

5 éjszakát töltöttünk nyáron a szállodában. Már a negyedik alkalom volt ez nekünk a felújítás óta. Most is , mint mindig , most is nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a hotelt, aki egy gondtalan és felhőtlen pihenésre vágyik. Köszönet a szálloda összes dolgozójának, hogy figyelmességükkel és segítőkészségükkel maximális kiszolgálást kaptunk. Terveink szerint a téli pihenésünket is itt szeretnénk eltölteni.
Tisztelettel: Forgács Lászlóné

Forgács Lászlóné

Hunguest Hotel Forrás

T Forrás hotel Szeged!
Három éjszakát tötöttünk önöknél a két ünnep között.Nagyon jól éreztük magunkat.
külön említést érdemel a szobák kenyelme,nagysága,az élményfürdő felszereltsége,de a konyhát és a személyzetet is dicséret illeti.Külön szeretném megköszönni azt hogy az ott felejtett karórámat postai uton
elköldték.Remélem ujból az önök vendége lehetek.
Tisztlettel:Ländler József

Ländler József

Hunguest Hotel Forrás

2 éjszakát töltöttünk családommal a Hotelben.Csak annyit szeretnék írni,hogy a hotel minden korosztály számára tökéletes, aki megteheti látogassa meg egyszer- és azután többször is. Én is ezt fogom tenni!
A személyzet kedvessége , a tisztaság , a kiajánlás, az ételek minősége - hibátlan. Köszönjük

Beregi Csabáné

Hunguest Hotel Forrás

Öt éjszakát töltöttünk a férjemmel ebben a csodálatosan szép szállodában. . A nyugalom, a csend, a személyzet udvariassága, a gyönyörű fürdő, az étterem a felülmúlhatatlan, változatos konyhájával és az udvarias kiszolgálással felejthetetlenné tette számunkra ezt a szűk hetet.
Igyekszünk minél többször visszatérni Önökhöz !!!

Farkas Imréné

Hunguest Hotel Forrás

Mindennel megvoltunk elégedve.Az élményfürdő csodálatos,igazi felüdülés.Na a konyha az az igazi koronája a szállónak.Minden elismerésem a konyhafőnöknek.\\\"Mind a tíz ujjamat megnyaltam\\\"!Biztosan visszatérő leszek a családommal.

antali zsolt

Hunguest Hotel Forrás

5 napot töltöttunk a napfény városában és a Forrásban.Sokkal szebbnek látszottak a szobák a képen mint valójában,kb 70-es évek.Ellentétben az aulával az étteremmel a wellness részleggel.Nem értettem, hogy miért viszi ki a szemetet a személyzet de ennek ellenére miért hagyja -a direkt - földre dobott koszos törölkőzőket a fürdőben 5 napon keresztül.A reggeli és az ebéd 5 napon keresztül szinte ugyanaz volt csak variálva viszont a választék bőséges volt.A felszolgálók kedvesek figyelmesek.A medence tiszta a kertz gyönyörű! A problémák ellenére ajánlom.

Oláh Csaba

Hunguest Hotel Forrás

A húsvét előtti hétköznapokat töltöttük férjemmel szállodájukban. Kellemesen éreztük magunkat, de kérem valaki írja meg nekem, hogy a szobalánynak miért kellett reggel felkeltenie minket a kopogtatásával - azzal a kérdéssel, hogy volt e fogyasztásunk a minibárból??? A kérdést egyébként kijelentkezés során a recepción is megkérdezték,ezért nem értem?! Továbbá még jó volna tudni, hogy miért kellett még később úja bekopogtatnia és burkoltan megkérdeznie hogy mikor is húzunk haza?
Hozzáteszem minden mással meg voltunk elégedve és a személyzet többi része is igazán kedves volt velünk.

Horváth Henriett

Hunguest Hotel Forrás

E héten kedden este pihenni, kikapcsolódni mentünk kolléganőmmel a Forrásba egy kicsit pihenni, szaunázni... A hely, az ár és egyáltalán minden kifogástalan és tökéletes volt.

Amit külön szeretnék kiemeleni... A szauna után betértünk a szálloda bárjába, hogy egy forró csokit megigyunk távozás előtt. A pincér kijött és udvariasan ugyan jelezte, éppen bezártak, de mosolygva felajánlotta, mindeképpen hozat nekünk 1-1 forró csokit a konyhából, hogy jól érezzük magunkat! Pár perc múlva egy másik, rendkívül udvarias fiatal pincér ki is hoza az italt, majd egy harmadik is érdeklődött, meg vagyunk-e elégedve... Én ezt nevezem vendéglátásnak, amikor a kisember, kis fogyasztással is fontos! Törzsvedégek leszünk...! :)

Szalay László

Hunguest Hotel Forrás

Engem teljesen lenyűgözött minden ami a hotelhoz kapcsolatos. Például az emberek kedvessége, figyelmessége. Nagyon finomak voltak az ételek. Én acsaládommal voltam, és ma jöttünk haza. Alig akartuk elhagyni a szobát. Mikor megérkeztünk kívülről nem tetszett, de beléptünk és mintha kifordították volna az épületet. Nekem minden tetszett a fürdő, a szoba, és a finom ennivaló. Legjobban a biliárdért voltam oda a legjobban. Először jártam Szegeden és csak jó élményeim vannak róla, és a szállodáról. Remélem a jövőben többször is meglátogatjuk ezt a helyet. (én legalább is biztosan) Nagyon szépen köszönünk mindent a családom nevébe is. Tisztelettel: Szalay Bettina

Szalay Bettina

Hunguest Hotel Forrás

Kicsit megkésve, de ezúttal szeretném megköszönni fiam nevében is azt a csodálatos négy napot, amit Húsvétkor Önöknél töltöttünk. Az animátorok munkáját külön megköszönném, 7 éves kisfiam sajnos sírva távozott Önöktől, fájdalmas volt a búcsú. Még egyszer köszönöm szépen ezt az élményt. Üdvözlettel:
Persa Tímea és Szalay Gábor

Szalayné Persa Tímea

Hunguest Hotel Forrás

A szállodalánc újabb általunk meglátogatott Forrás Hotelben sem csalódtunk, igazi pihenést nyújt a szegedi szálloda. Továbbá szeretném kiemelni a vacsorára felszolgált fogast sörös bundában vagy a sajttal-sonkával töltött jércemellett.Igazán nagyszerű ízekkel kényeztetik a vendégeket!

dr.Czirner Ákos

Hunguest Hotel Forrás

A múlt héten 5 csodálatos napot töltöttünk a Hotel Forrásban.
A környezet és a szálloda kiválló. A személyzet hozzáértése, hozzáállása és uvariassága példamutató. Az ellátás a Hunguest Hotelstől megszokot módon kimagaslóan jó.
Ami gyermekes családok számára megfizethetetlen előny, a fürdőkbe történő korlátlan átjárási lehetőség. Remélem ez a szolgáltatás továbbra is megmarad.
Kellemes meglepetés volt még az is, hogy a tavaszi nagy árvíz ellenére szúnyoggal gyakorlatilag nem találkoztunk. Gratulálok a város vezetésének.
A családdal megbeszéltük, hogy jövőre hosszabb időt töltünk Szegeden. Eddig Sopron volt a kedvenc helyünk, de Szegeden is nagyon jó tapasztalatokat szereztünk.
Köszönettel : Pécsvári Gyula

Pécsvári Gyula

Hunguest Hotel Forrás

Kedves Vendégünk!

A szállodai szobákat általában 1-2 fő elhelyezésére alakítják ki, a HUNGUEST Hotels szállodákra is ez jellemző. A Fórumba érkezett
felvetésére a több gyermekkel utazó Vendégeink részére az alábbi
megoldásokat tudjuk ajánlani:
- Nagyobb, külön szobában elhelyezhető gyermekek esetén 2 db, egymás melletti kétágyas szobában való elhelyezés.
- Két db, egymásba nyíló kétágyas szobában való elhelyezés. Ilyen
lehetőséggel rendelkeznek pl.: Siófok - Ezüstpart, Tapolca - Pelion, Galyatető - Grandhotel Galya szállodáink.
- Kéthelyiséges apartmanban való elhelyezés, amely szinte bármelyik
szállodánkban rendelkezésre áll, pl. Siófok - Ezüstpart, Bük - Répce,
Galyatető - Grandhotel Galya, Hajdúszoboszló - Aqua-Sol, Béke, Hévíz - Helios, Panoráma, Lillafüred - Palota, Pécs - Kikelet, Sopron -
Szieszta, Szeged - Forrás, Tapolca - Pelion, Zalakaros - Freya, Budapest
- Europa, Platánus, Rege, Millennium, Csíkszereda - Fenyő. Külön
kiemeljük az egri Flóra szállodát, ahol 8 db kétszintes családi szoba
található.
A konkrét lehetőségekről, az optimális megoldásról szállodáinkban, vagy utazási irodánkban, a HGH Tours WestEnd-ben kaphat felvilágosítást.
Reméljük, válaszunk megkönnyíti, hogy következő utazásukhoz megfelelő
helyszínt válasszanak.

Adminisztrátor

Hunguest Hotel Forrás

A párommal ősszel voltunk aszállodába és nagyon jó volt.Kedves volt minden alkalmazott és segítőkész.Csak azt sajnálom, hogy sok szállodában csak egy gyerekre van pótágy lehetőség egy szobában és akinek három gyereke van az mit csináljon?

Takács Zsoltné

Hunguest Hotel Forrás

Tisztelt Címzett!
Szeretném elmondani tapasztalataimat a szállodáról.Először jártunk a párommal a szállodában,de biztosan többször is felkeressük majd ezt a remek helyet a jövőben.A személyzet kifogástalan,barátságos és segítőkész hozzáállását szeretném megdícsérni főképp.Nagyon jól éreztük magunkat!
Köszönjük!
Tisztelettel: Szabó András

Szabó András