Szobafoglalás

Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-342-895 | +36-83-340-525

Belépés

Hunguest Hotel Helios

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy vendégkönyvünkben megemlékezik kellemes élményeiről! Ha problémát tapasztalt, az info@hunguesthotels.hu e-mail címre várjuk levelét, hogy mihamarabb segíthessünk Önnek. A vendégkönyvi bejegyzések moderációt követően jelennek meg. A vendégkönyvbe való bejegyzéshez be kell lépnie - ha még nem regisztrált, tegye meg itt.

Hunguest Hotel Helios

3 napot töltöttünk el a szállodában és maximálisan elégedettek voltunk mindennel.
A szoba tisztasága maximális volt, a rengeteg törülközőnek és a hűtőnek nagy hasznát tudtuk venni. A légkondicionáló működése normális volt. A wifi lehetőség manapság egyértelmű, azonban a legtöbb helyen akadozik, itt ezzel sem volt gond.
A személyzet (köztük a takarító szolgálat is) nagyon segítőkész volt, még úgy is, hogy nem jeleztem időben tejérzékenységemet az étteremben, de a pincérek azonnal intézkedtek, amint volt rá lehetőségük. Az ételek mennyisége és választékossága az 5 csillagos kategóriába sorolható. Külön köszönet a szakácsoknak, akik ezeket lehetővé tették.
A medencék és szaunák tisztasága kitűnő volt. A nagy szabad területnek köszönhetően, mindenki a saját szférájában tudott pihenni még az udvaron is (kihasználva a napágyak kényelmét).
Köszönjük a lehetőséget a pihenésre, legközelebb is jönni fogunk.
Sándorfi Gergő és Kovács Judit

Kovács Judit

Hunguest Hotel Helios

4 napot töltöttünk el egy igazán igényes és számunkra nagyon szép és előkelő szállodában .Csak ajánlani tudom mindenkinek aki csak piheni és igazán feltöltődni szeretne.A konyha fantasztikus és a személyzet mindent megtesz annak érdekébe hogy mindenki jól érezze magát.Nagyon sok sikert és kitartó munkát kívánunk mindenkinek ,mi meg mindent nagyon szépen köszönünk ! Szatmári Sándor és Poór Emese

Szatmáriné Poór Emese

Hunguest Hotel Helios

Elismerésemet szeretném kifejezni avezetőségfelé és otlévődolgozok felé.A kisérőm elsőnap megbetegedet és a otlévő recepciosok mindensegitséget megadtqak és igy másnap hazakelett meni e.a kisérőmnek.És egyben azt mondták maradjak és gondoskodni fognak rolam,mindensegitséget megadtak.Mivel Fogyatékos-Mozgáskorlátazot vagyok és kétmankoval tudok csak kőzlekedni.Egyszoval a segitség nem marad el.És csilagos 5--érdeéelnek.Ugy ,hogy végig otmaradtam.Nagyon-de Nagyon jó éreztem magamat,Ez egy igazi száloda,amely valoban egy beteg embernek is visszatudja adni az igazi egézséges emberi mivoltját.Kérem a recepcion azt a kedveslget amit kaptam olyan volt mint ha othon lenék.A kaja nagyon jó és finomak voltak és a kiszolgálásal nagysegitséget kaptam.Ha lesz mégalkalmal csak ezt a gyogyszálot választom.Mégegyszer Nagyonszépen megkőszőnőm a otlévők segitségét.

Piski János

Hunguest Hotel Helios

Molnárné Szóládi Ibolya, Molnár László
Mindösszesen 2 éjszakát töltöttünk a szállodában, semmi kifogásolni valót nem találtunk. Külön köszönet a rendkívül finom és bőséges ételekért.
Egyetlen problémám volt, de ez tényleg az én problémám, a recepció pultját túlságosan magasnak ítélem meg, egy alacsony növésű személynek mint én, az írás, fizetés, stb. nehézségekbe ütközik.
Még egyszer köszönjük. Molnárné Szóládi Ibolya és Molnár László

Molnárné Szóládi Ibolya

Hunguest Hotel Helios

Mária-Klári
Most jöttünk haza, visszatérő vendégek voltunk, a hotel minden igényt kielégít, tisztaság, étkezés, programok, munkatársak segítőkészsége, csak ajánlani tudom mindenkinek, akik élményre, gyógyulásra kényeztetésre vágynak.

Köszönet érte: Markó Mária

Kovács Mária

Hunguest Hotel Helios

Ez a hotel gyönyörű és varázslatos! Nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel! Mindenképpen ajánlani fogom az ismerőseimnek és barátaimnak egyaránt, mert ide mindenkinek el kell jönnie és nem egyszer, hanem sokszor :-) Üdvözlettel: Menyhárt-Kovács Györgyi és Menyhárt Péter

Menyhárt-Kovács Györgyi

Hunguest Hotel Helios

Ez az a hotel, ahol mindig minden működik, pontosabban kiválóan működik. Ez az a hotel, ahol a vendég többet kap a pénzéért, mint, amit elvárt. Szervezettség, tisztaság, összehangolt csapatmunka folyik minden területen. Első alkalommal töltöttünk Önöknél egy hetet, de nem utoljára.
Köszönjük és viszontlátásra.
Gonda házaspár

Gondáné Kovács Katalin

Hunguest Hotel Helios

Elismerésemet szeretném kifejezni.Hat éjszakát tőltőttem el és azt kel mondanom,hogy ilyen jó még nem éreztem magamat amilyota részt vettem a gyogykezelésbe azt kel mondanom,hogy a száloda 5-csilagot érdemelnem,elátás a udvariaság segités ről csak magas szinvonaluan lehet beszélni,És it szeretném megkőszőni,hogy seditettek otlétemhez.Maradok Nagytisztelettel Piski János Siklós Árpádutca.1szMozgásérült-fogyatékos

Piski János

Hunguest Hotel Helios

Mi 3 éjszakát töltöttünk itt. Nagyon megvoltunk elégedve a kiszolgálással és az ennivalókkal.
A medencék tiszták, és nagyon kellemes volt benne a fürdőzés. A hotel környéke csendes és alkalmas a kikapcsolódásra. Ha tehetjük jövőre is vissza térünk a Helios-ba!

Sok sikert kívánunk a további években is!

Üdvözlettel:

Maácz Edit és családja!

Maácz Edit (és családja)

Hunguest Hotel Helios

Tisztelt Cím!


Azért írok, hogy kifejezzem elismerésemet Önöknek a munkájukért.

1 hetet töltöttünk a Hotel Héliosban és ezzel nagyon kellemes időtöltésnek voltunk részesei.
Munkatársaik figyelmessége, kedvessége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy igazi vendégnek érezzük magunkat.
Sokfelé megfordultunk már, de őszintén mondhatom, hogy hoteljükbe bármikor szívesen visszatérünk.
Korrektek az árak, a szolgáltatás színvonalas és nem kellett másodrangú vendégnek érzezzük magunkat a külföldi vendégek mellett.

További sok sikert kívánok munkájukhoz.

Üdvözlettel
Szuhai Erika

-

Hunguest Hotel Helios

Rendkívül kellemes három napot töltöttünk nejemmel a szállodában.
Az elhelyezés semmi kívánnivalót nem hagy maga után. A személyzet udvarias, előzékeny, a konyhát csak felsőfokú jelzőkkel tudom illetni.
Köszönettel:
Manolescu Marcell

Manolescu Marcell

Hunguest Hotel Helios

Párommal egy januári hétvége mellett döntöttünk Hévízen. Korábban néhány éve már jártunk a Heliosban, azonban örömmel tapasztaltuk idén a szálloda fejlődését. Figyelmes személyzet, kiváló program- és kikapcsolódási lehetőségek, új wellness szolgáltatások (a Yumeiho masszázs nekem kifejezetten tetszett, páromat a lávaköves masszázs és a hangulatos környezet nyűgözte le!). Az étteremben ugyan szkeptikusan fogadtam a séfek „trófea-falát”, de azt kell mondjam, le a kalappal a mesterek előtt! Isteni, bőséges reggeli látványkonyhával, ízletes főételek a vacsoránál, nagyon jó borok, és mindez megfizethető áron. Köszönjük a lehetőséget, biztosan visszatérünk a közeljövőben!

Hegedűs Gábor

Hunguest Hotel Helios

Tavaly, 2007.03.11.től 5 napot valamint 10.28 tól szintén 5 napot töltöttünka a Benjaminban. Olyan jól éreztük magunkat, hogy most március 16 tól már 3 szobát foglaltam 5 napra, Velünk jön a lányom és unokám valamint az unokahugom és a férje. Addig is jó munkát kívánok a szálloda dolgozóinak, már alig várjuk, hogy ismét találkozzunk.
Üdvözlettel András János

András János

Hunguest Hotel Helios

Ismét kellemes és felejthetetlen napokat töltöttünk a Helios-ban.A kínálat és a kiszolgálás messze kielégíti a szállodában pihenők minden kívánságát.A konyha még mindig remek.Köszönjük a szép napokat.
Szántó Csaba és neje

Szántóné Kartali Beáta

Hunguest Hotel Helios

Gyermekünk őszi szünete alatt töltöttünk pár napot a Hévizen.
Gyönyörü helyen van a szálloda,már régóta vágytunk ide.
A kiszolgálás,a személyzet udvariassága kifogástalan volt.
A fürdö részleg is tiszta,rendbe tartott melyben sokat fürödtünk .
A kislányunk ki se akart jönni a vizböl,és a hotel parkjában is szép sétákat tettünk.
Köszönjük a személyzetnek,külön kedvességét az értékesitési részlegnek.
Szeretettel ajánljuk másoknak is,ezt az igazi gyógy és üdülö szállot !


Üdvözlettel Fejes Tamás és
családja

FEJES TAMÁS

Hunguest Hotel Helios

2005 októberében voltunk a Hotel Helios Annában.Köszönjük az egész személyzetnek az ott töltött kellemes napokat, csodálatosan éreztük magunkat.Minden kifogástalan volt.A szálloda tisztasága,felszereltsége,a személyzet vendégszeretete,a fürdők,a különböző létesítmények.Az ételekről pedig csak felső fokokban lehet szólni,annyira finom és sok volt minden.Gratulálunk a szakácsuknak!Köszönjük mégegyszer az egész személyzetnek,ezt a pár kellemes napot,és csak annyit mondhatunk:Jövőre veled ugyanitt.
Szántó Csaba és neje

Szántó Csaba

Hunguest Hotel Helios

2003 októberében voltunk az Önök szállodájában (Hotel Anna). Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás, ellátás, kiszolgálás kifogástalan volt.
A személyzet nagyon kedves volt , és mindent megtettek, hogy élvezzük a pihenést.
Tisztelettel : KGábor

Kürtösi Gábor

Hunguest Hotel Helios

Egy Wellness ízelítő hétvégét töltöttünk a Hotel Helios Benjaminban feleségemmel 2003 augusztusában.
Az ellátás kitűnő, a vendéglátás kedves volt. Tökéletes pihenést biztosítottak.
Ezen tapasztalatok alapján tervezzük, hogy az idei nyaralásunknak legalább egy hetét ismételten ebben a szállodában töltsük el, most már ismerősöknek is bátran ajánlva ezt a lehetőséget.

Üdvözlettel:

Gáspár Zoltán

Gáspár Zoltán

Hunguest Hotel Helios

Az interneten meghirdetett licit jóvoltából töltöttünk el három napot az Önök szállodájában maximális megelégedettséggel. Volt némi kételyünk az akció miatt,de ez már az érkezés utáni percekben elszállt a nagyon udvarias,segítőkész recepciós ügyintézésnél.A szálloda szolgáltatásai magasszintűek,a tisztaság,az udvarias személyzet, az éttermi szinvonal magas foka mind elnyerte tetszésünket és elhatároztunk a jövőben egy hosszabb üdülést ebben a szép szállodában amit jó szívvel ajánlunk másoknak is.
Üdvözlettel:Szarka Sándor

Szarka Sándor

Hunguest Hotel Helios

Tisztelt Kelemen úr!

Köszönjük érdeklődését és nagy örömmel tudatjuk, hogy lehetősége van külső,
nem hotel szállóvendégként is igénybe venni a Hunguest Hotel Helios wellness
szolgáltatásait.

Törülköző és igény szerint fürdőköntös használatát, a fedett termál medece,
a szabadtéri úszómedence, a szálloda wellness szigetének - szauna,
gőzkabin, pezsgőfürdő, élménymedence - igénybevételét 3.800.-Ft/fő áron
biztosítja a Hunguest Hotel Helios nem szállóvendégei részére.

További kérdés esetén is készséggel állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:
Értékesítési igazgatóság

Adminisztrátor

Hunguest Hotel Helios

Nagy izgalommal vártuk a hotel megnyitását és átadását.Örömmel vettük,hogy elkészült.
örömünk legnagyobb oka,hogy végre a lakóhelyünkhöz viszonylag közel is lesz egy thermálfürdő és gyógymedence.
Családunk minden tagja szívesen tölti szabadidejét iylen létesítményben,de eddig a kissé távolabbi fürdőket látogattuk.(zalakaros,bükkfürdő,sárvár).
Már többszöri telefonon történő érdeklődésemre sem kaphattam választ arra,hogy a hotel fürdőjét külső nem hotelvendég is belépődíj ellenében igénybe veheti-e.
Tudom döntés most igazgató úr kezében van aki remélhetőleg sokunk számára kedvező döntést hozz és rövid időn belül törzsvendégei lehetünk a fürdőnek.

attila kelemen