Szobafoglalás

Lillafüred, Erzsébet sétány 1. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-46-331-411, +36-46-400-126 | +36-46-533-203

Belépés

Hunguest Hotel Palota

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy vendégkönyvünkben megemlékezik kellemes élményeiről! Ha problémát tapasztalt, az info@hunguesthotels.hu e-mail címre várjuk levelét, hogy mihamarabb segíthessünk Önnek. A vendégkönyvi bejegyzések moderációt követően jelennek meg. A vendégkönyvbe való bejegyzéshez be kell lépnie - ha még nem regisztrált, tegye meg itt.

Hunguest Hotel Palota

7 csodálatos napot töltöttünk Lillafüreden. A Palota Hotel és környezete csodálatos. A szállodából a kilátás fantasztikus, főleg a tó felé néző szobákból. A szoba berendezése nagyon szép, illik a hely hangulatához. A tisztaság azonban látszólagos (pl.: poros éjjeli lámpák, koszos sarkok), az erkélyajtó nem csukódik, állapotuk kopott, siralmas. A személyzet rendkívül kedves, figyelmes, mindent a vendégekért szemléletük természetes. Az étterem gyönyörű, rendkívül hangulatos a reggeli közbeni fuvola- és gitárzene. A reggeli ételek választéka nagyon szegényes, elmarad a hasonló kategóriájú hotelek választékától. A vacsora választéka átlagos, az ételek nagy része azonban íztelen, de persze ez egyéni ízlés dolga. A étterem dolgozói nagyon segítőkészek, egyéni kéréseket is teljesítenek, minden körülmények között éreztetik, hogy a vendég az első. A szálloda wellness részlege nagyon jó, minden igényt kielégít. Problémát jelentett, hogy a szálloda sajnos nem tudja a saját szabályait betartatni. A mellettünk lévő szobában az erkélyen dohányoztak, a fürdőszobai fogmosó pohárba hamuztak, csikkeztek. Többszöri jelzésünk ellenére sem sikerült ezt a problémát megoldaniuk, ami nagyon kellemetlen volt, egy ilyen, csodálatos klímájú helyen. A hotelben a háziállatok elszállásolására is van lehetőség, ami véleményem szerin nagyon jó, de a szálloda éttermébe higiéniai okok miatt állatot nem lehet bevinni, azonban két nap is előfordult, hogy a kutyus ott ült az asztalnál, a széken. A szálloda környéke leírhatatlan szépségű, lenyűgöző, tökéletes kikapcsolódást nyújt. A leírt problémák ellenére feltétlenül ajánlom mindenkinek!
Üdvözlettel: Németh Bea

Németh Beáta

Hunguest Hotel Palota

A Lillafüreden eltöltött pár napot, nagyon köszönjük!

A csodás természeti adottságok és a kastélyszálló varázslatos építménye mellett, fantasztikus volt önöknél megpihenni!
A személyzet figyelme, kedvessége és profizmusa csak tovább emeli a szállodájuk minőségét, mellyel együtt minden adott ezen az idilli helyen egy kellemes pihenéshez.

A diétám betartása végett kiemelném a Séf úr önzetlen segítségét és Csányi Bence- szakács- odaadó figyelmét. Ezúton is köszönöm nekik, hogy finom ételekkel gondoskodtak rólam!

A szállodájukról megannyi kedves emlékeket őrzünk, ezért tervezzük, hogy rendszeresen visszatérünk önökhöz!

Üdvözlettel:
Dandé Éva Vanda 2016.01.16.

Dandé Éva Vanda

Hunguest Hotel Palota

Dákai Szilvia
Augusztusban töltöttünk kettesben párommal 4 éjszakát ebben a mesés szállodában. Az esős idő ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Külön gratuláció illeti a konyhát, nagyon finom, változatos ételeket készítettek.
Minden tökéletesen bele illik ebbe a meseszerű környezetbe.
A szoba is megfelelő volt, bár én a harmadik emeleti szobánkat kicsinek találtam még két személy részére is. Az ablak külső szárnyára egy felújítás ráférne, mielőtt kiesne az üveg. Egyébként nagyszerű kilátás és a repülni tanuló fecskefiókák imádni való látvány volt.
Bármikor szívesen visszamennék. A honlapon olvasható útbaigazítást az autóval érkezők részére viszont pontosítani kellene, mert a 3-s számú autópályáról Miskolc felől érkezők nagyon nehezen találnak Lillafüredre, ha nincs GPS az autóban(Miskolc-Dél egyáltalán nincs jelölve, a városban 2db tábla mutatja az utat, hiányosan, el is tévedtünk rendesen, nehezen találtuk meg a helyes utat). Tudom, ez Miskolc hibája,
de egy útbaigazító tábla a honlapjukon nagyon pozitív lenne.
Köszönjük a kedves és színvonalas vendéglátás.

Dákai Szilvia

Hunguest Hotel Palota

Egy januári hétvégét töltöttünk el itt a feleségemmel. Csodálatos a környék, akárcsak a Palota Szálló.
Egy mesebeli kastély, gyönyörű belső térrel. A szoba minden igényt kielégített, tágas és tiszta.
Az ételek igen választékosak és bőségesek, és nem utolsó sorban nagyon finomak!

Külön köszönetet szeretnék mondani a személyzetnek: rendkívül kedvesek, udvariasak és segítőkészek voltak,
munkájuk, a vendégekhez való hozzáállásuk nagyban emeli az egyébként is fantasztikus szálloda színvonalát.
Oly mértékben meg voltunk elégedve, hogy távozáskor lefoglaltunk egy újabb időpontot és már nagyon várjuk,
hogy újra ott legyünk, ezúttal a gyermekeinkkel.
Mindenkinek bátran ajánlom a Palota Szállót, biztos vagyok benne, hogy innen még senki nem távozott csalódottan.

Kertész Gábor

Hunguest Hotel Palota

Tisztelt HOtel Palota!
Az előző vélemény írásánál a nevem lemaradt :) Baja Erika

Baja Erika

Hunguest Hotel Palota

Hunguest Hotelek legjobbika!!! Pár szállodában már megfordultam a Hunguest szállodaláncnál, de ez valami csodálatos!!! Régóta készültünk már, és minden csudajó volt! A szálloda, az alkalmazottak, a wellness, az étterem, a környék...egyetlen dolgot hiányoltam, hogy még nem készült el a függőkert felújítása, így Hámor felé kellett körbemenni a vízeséshez, Anna barlanghoz...de legalább túráztunk egy kicsit, az idő is remek volt. Ódákat tudnék zengeni a helyről. Különösen tetszett a 319-es szoba melletti kis feljáró a kilátóhoz. :) Szóval köszönet mindenért. :) üdv mindenkinek

Baja Erika

Hunguest Hotel Palota

Csodálatos 4 napot töltöttem el családommal a Palotaszállóban augusztus 16-20 között. Itt ünnepeltük a kisfiam 6. születésnapját! Szeretnék köszönetet mondani a szálloda cukrászának, aki a kisfiam meglepetés gyümölcsös túrótortáját elkészítette. Fantasztikus ízélményt alkotott!!! A kisfiam azóta is emlegeti! :-)
Továbbá a szálloda többi alkalmazottjának, legfőképp a Balázs nevű recepciós fiúnak, aki visszajuttatta nekem a szállodában felejtett gyűrűmet, amelyet a fürdőköpeny zsebében felejtettem! Így a férjem nem tudta meg, hogy elveszett a házassági évfordulónkra kapott ajándék... :-)
Remélem hamarosan viszontláthatjuk a Szállodát és minden alkalmazottját!

Ferencz Bernadette

Hunguest Hotel Palota

Nagyon szépen köszönjük azt a szuper 6 napot amit a Hotel Palotában töltöttünk gyermekeinkkel. Túlzás nélkül állítom, hogy minden nagyon szuper volt! A szobai elhelyezés, a személyzet kedvessége, a félpanziós ellátás stb... minden nagyon jó volt!! Külön kiemelném a változatos is igen ízletes ételeket, az élő zenét!!! Aki teheti mindenképpen keresse fel a Hotelt!!! Megéri!!!
Nagyon szépen köszönjük, hogy a vendégeik lehettünk!!! Reméljük még többször lesz lehetőségünk ellátogatni Önökhöz!

Pálné Habony Alida

Hunguest Hotel Palota

Októberi hosszú-hétvégét töltöttük a \\\"Palotában\\\"! Csodálatos napok voltak! Minden a legjobb volt. Külön élmény volt számunkra, vasárnap este, Tahi Tóth László műsorát megnézni, az ügyes műsorvezető irányításával. Gratulálunk az ötlethez, hogy ilyen plusz meglepetéssel is a vendégek kedvébe járnak. Kitaláltam egy szlogen: \\\"A csodák Palotája\\\"!

Fekete

Hunguest Hotel Palota

Régi álmunk valósult meg azzal, hogy október elején eljuthattunk ebbe a patináns szállodába. Három napot töltöttünk ebben a gyönyörű környezetben a feleségemmel. A személyzet nagyon udvarias, a reggeli és a vacsora fantasztikus a halk gitárzenével. A wellness részleg minden igényt kielégít. Ez kiegészül Lillafüred csodálatos természeti adottságaival. Igazi feltöltődés volt ez a pár nap. Bátran ajánlom a Palotát mindenkinek, mi biztosan visszatérünk.

Horváth János

Hunguest Hotel Palota

Régi álmunk valóra vált, 2011.tavaszán ellátogattunk az eddig csak kivülről látott szállodában. Egy csodálatos hosszú hétvégét töltöttünk ott, minden szolgáltatással nagyon elégedtek voltunk. Már akkor elterveztük nyáron is jó lenne ide vissza jönni, hétfőtől ismét a szálloda vendégei leszünk, de most már, mint TÖRZSVENDÉGEK!!!
Mindenkinek ajánljuk!!!

Kassziba Lászlóné

Hunguest Hotel Palota

Múlt héten voltunk a Palota szállóban,ahol hihetetlen profizmussal törekednek arra,hogy a vendégek jól érezzék magukat. A gyönyörű környéknek és a szálloda dolgozóinak köszönhetően szívesen jövünk legközelebb is. Csak ajánlani tudom mindenkinek.Szeretném megköszönni külön is Kerékgyártóné Újvári Nórának a gyors segítséget nagyon jól esett hogy már másnap hozta a postás az ottfelejtett holminkat. Jó egészséget és minden jót kívánok a szálloda dolgozóinak sok szeretettel:.Farkas Istvánné

farkas istvánné

Hunguest Hotel Palota

2008 - ban jártunk a párommal elöször ebben a mesebeli kastélyban VALENTIN napkor .

zámbó mariann

Hunguest Hotel Palota

2008 februárjában jártunk a párommal elöször ebben a mesebeli kastélyban . Azóta is álmaink ne továbbja . Jövöhéten hétvégén ujra látom a nagytükröt ahol az álmaink valóra váltak . Az életem legszebb ajándékával . Álmodni szeretnél akkor HOTEL PALOTA .

zámbó mariann

Hunguest Hotel Palota

Ismét kellemes hétvégét töltöttünk a meseszép tájon lévő, ragyogó hangulatú szállodában! Feleségemmel ez az egyetlen hely, ahova évi rendszerességgel visszatérünk. Számomra nincs mégegy ilyen hely, ahol a személyzet oda adása, vendégszeretete ilyen kiemelkedő! Köszönjük! Azonban van már negatív élményünk is: A parkolóban végighúzta autónkat egy oda be-, vagy kiálló autó. Persze nem hagyott hátra elérhetőséget. Amin azért megdöbbentem, a porta szolgálat sem látott/hallott semmit. Az autó a portás fülke ablaka előtt állt, kb. 1,5 méterre! Kamera persze pont nem látta. Persze nem a szálloda felelősége, de azthittem őrzött parkoló azt jelenti, hogy ilyenről van információ....

Bicskei János

Hunguest Hotel Palota

Szilveszterkor nagyon jól éreztük magunkat,kifogástalan kiszolgálás,szóval semmi gond.DE! Igénybe vettem a fodrászt és a pediküröst,de így még összecsapva nem voltam.Talán kevesebb vendéget kellett volna vállani és jut idő mindenkire.Persze számlát nem is láttam. Meg kell említenem,hogy a test masszázs viszont fantasztikus volt.Nem elöszőr voltunk itt és nem is utoljára,de tudom,hogy mit kell kihagyni legközelebb.

Sára Istvánné

Hunguest Hotel Palota

Már háromszor voltunk a Palotaszállóban és minden távozás után megfogadjuk,hogy jövőre megint eljövünk!
Olyan kisugárzása van az egész tájnak,a palotának,hogy teljesen feltöltődik az ember.A szállóban
dolgozók nagyon lelkiismeretesen végzik a munkájukat,ennek meg is van az eredménye,mert mindenki visszavágyódik:-)

Sándorné Szakács Timea

Hunguest Hotel Palota

Az elmúlt hétvégén volt szerencsénk 3 napot eltölteni a Hotel Palotában. Nem kis család a miénk, 3 kicsi gyermekem van, akik még nem mindig tudnak megfelelően viselkedni, de itt minden dolgozó maximális szeretettel és odafigyeléssel fogadta őket is. Örök emlék marad számunkra az a sok látnivaló és élmény, a bőséges, minden igényt kielégítő reggeli és vacsora, az isteni ebéd a Mátyás étteremben, a wellness lehetőségek, amiket a gyerekek imádtak, egyszóval az a kiváló szolgáltatás, amit ez a szálloda nyújtott nekünk. Köszönet érte.
Reményeink szerint tavasszal ismét visszatérünk!

Törökné Major Andrea

Hunguest Hotel Palota

2004-ben töltöttük 10 napos nászútunkat a palotában. A szálloda és a környék annyira elvarázsolt minket, hogy azóta 2005-ben és 2006-ban is visszatértünk egy hosszú hétvégére. Idén babavárás miatt nem jött össze, de jövőre ismét - immáron hárman - ellátogatunk Lillafüredre. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Árvai György

Hunguest Hotel Palota

Köszönjük szépen a szállodának, hogy a nászútunkat ilyen gyönyörű helyen, környezetben tölthettük, A szálloda összes dolgozójának köszönjük a figyelmességet. Külön köszönet Hornyák László teremfőnöknek. (bízom benne, hogy elér hozzá az üzenet:-))). Biztos vagyok benne, hogy nem egyszeri alkalom volt, hogy a Palota Hotel vendégei legyünk.:-))) KÖSZÖNJÜK!!!!

Szabados István

Hunguest Hotel Palota

Egy munkatársakkal töltött hétvége után azonnal szeretném megosztani tapasztalataimat minden olvasóval. Rendkivűl szives kiszolgálást, az egyedi kérések azonnali teljesitését és udvarias személyzetet találtunk a szállodában. Az élő zene elkápráztató volt. Különleges a reggeli alatti reneszánsz és barokk fuvola-gitár muzsika, a Mátyás étterem üvegablakai és a "lant" játék pedig varázslatos környezet volt a kimagasló szintű gasztronómiai élvezeteknek. A borválaszték megfelelően sokoldalú és igényes volt. Köszönet a menedzsmentnek és minden egyes dolgozónak. Velem biztosan találkoznak még.

Pecze Rozália

Hunguest Hotel Palota

November elején töltöttük el nászutunkat ezen a csodálatos helyen.
Voltunk barlangfürdőbe, a miskolci Vadasparkba és Aggteleken is. Teljesen lenyűgözött minket a táj szépsége.
Fantasztikus élményt nyújtott a szálloda, valamint a kiszolgálás.

Baráth Anita

Hunguest Hotel Palota

Évente több Hunguestben is megfordulunk a párommal és biztosen állíthatjuk, hogy a Palota a legjobb, ahol eddig jártunk. Az étterem fantasztikus, az egész szálloda elegáns, otthonos, kényelmes, impozáns. Mindez mitsem érne, ha nem lenne a személyzet is felkészült és ami külön kiemelést érdemel, hogy nagyon KEDVESEK! Ilyen kedves és udvarias fogadtatásban még sehol nem volt részünk. Ez az a hely, ahová feltétlen vissza kell térni, mert az ember azt érzi, hogy törődnek vele. Jó lehet itt dolgozni és jó vendégnek lenni. Mindent köszönünk. Dr. Szentirmay Sára és Somogyi Zoltán Szegedről

Dr. Szentirmay Sára

Hunguest Hotel Palota

4 éjszaka után úgy döntöttünk párommal, hogy itt szeretnénk leélni az életünket ebben a szállóban!:)

Juhász Gábor

Hunguest Hotel Palota

Egy csodás hétvégét töltöttünk el barátnőmmel a szállodában. Minden fantasztikus volt, a vacsora és a reggeli pedig fenséges!
Annyira jól éreztük magunkat,hogy elhatároztunk legközelebb is ide fogunk jönni. Köszönet a személyzetnek, mert mindent megtettek,hogy jól érezzük magunkat!!

Kondor Szilvia

Hunguest Hotel Palota

2005. július utolsó hetében nászutunkat töltöttük a csodálatos Palota Szállóban. A szálló szépségéről nem kell írnom. A kiszolgálás viszont kiemelkedő volt. Nagyon kedves mindenki, a reggeli és vacsora nagyon finom volt és bőséges. Kellemes kikapcsolódást nyújtott az alagsor fittnes részlege is, és külön köszönjük a kellemes és alapos masszázst is. A környék csodaszép. Még el se jöttünk a szállóból, de már elhatároztuk, mindenképpen visszalátogatunk. Érdemes! Másoknak is ajánljuk!!!

Urbánné Reisz Petra
Urbán Zsombor

Urbán Zsombor

Hunguest Hotel Palota

Néhány órája tértünk haza 4 tagú családommal egy kétéjszakás kikapcsolódásról a Palotából.
Azt hiszem tökéletes dolgok nincsenek, mindig, minden javítható egy kicsit.
A Palotában töltött két nap alapján mégis azt mondhatom, tökéletes a kiszolgálás, pontosabban tökéletesen működnek együtt a vendégek érdekében a vendégekkel. Ámultunk a Recepciós fiatalok kedvességén, figyelmességén, de ugyanezt tapasztaltuk a hotel minden szegletében. A félpanziós ellátás pedig olyan étkezést kínál, ami egyszerűen fejedelmi választékban, minőségben, szervízben egyaránt. Igy tudnak maguknak lelkes híveket szerezni, ami a mi esetünkben tökéletesen sikerült.
Köszönjük szépen.

Kovács Imre

Hunguest Hotel Palota

Közvetlenül karácsony elött töltöttünk el a párommal 4 felejthetetlen napot ezen a mesés helyen.A környezet elbűvölően szép,a hotel gyönyörű,a személyzet minden kívánságunkat leste...Jővő ilyenkor is itt a helyünk...Köszönjük!

Lakatos Zoltán

Hunguest Hotel Palota

Augusztus második hetében töltöttük a nászútunkat ezen a csodálatos helyen és ebben a fantasztikus szállodában.Minden tökéletes volt a szállodában,csak felsőfokon lehet beszélni róla.Istenien éreztük magunkat!KÖSZÖNJÜK!

Bőhmné Szilágyi Andrea

Hunguest Hotel Palota

Itt töltöttünk a mézesheteinket és elmondhatatlan élményekkel tértünk haza. Minden tökéletes volt: a szoba, az étkezési lehetőség, a kiszolgálás...
Köszönjük szépen!
Ajánljuk mindenkinek!
Évi&Fecó

Krausz Gabriella Éva

Hunguest Hotel Palota

Az Ifju Kardiológus Kongresszus résztvevőjeként már 3x lehettem itt. Nagyszerű környezet, a nagy létszámmal remekül megbirkózó kedves személyzet. Csak ajánlani tudom.

Havas Istvánné

Hunguest Hotel Palota

Köszönjük!!
3 éjszakát tölthettünk csak el, de felejthetetlen marad számunkra. Mesés reggeli, álmokba illő 6 fogásos "büfé" vacsora, élőzene...
Wellness szolgáltatások, hangulatos épület, csodálatos környezet.
Egy negatívumot ha szabad megjegyezni, az ágy deszka keménységű volt.

Giczy András

Hunguest Hotel Palota

Feleségemmel 5 éve vagyunk házasok, és azóta minden télen itt töltünk pár napot. Idén is elmegyünk 3 éves kislányunkkal. A táj gyönyörű, a szálloda nagyon hangulatos, barátságos, szeretik a gyerekeket is (Sopron Sziesztában ez nem jellemző) és mindent megtesznek azért, hogy feledhetetlenül jó legyen a telelésünk! Semmiért nem hagynánk ki, hogy elmenjünk pár napra a csodálatos télbe.

Tahy László

Hunguest Hotel Palota

Szüleim nászútjukat töltötték a Palota szállóban, melyről annyit meséltek az évek során, hogy úgy gondoltam ennél jobb ajándékot nem adhatok, mintha az 50. házassági évfordulójukat a Palota Szállóban ünnepeljük meg. A szálloda személyzete mindenben seg1tő partnerem volt, és figyelmességük minden részletre kiterjedt. Nagyon hálás vagyok az ott töltött napokért.

Dr.Sárkány Ilona

Hunguest Hotel Palota

A szállodai alkalmazottak profizmusa kiemelkedő a mai magyar szállodaiparban! A szolgáltatásai 5 csillagot érdemelnének. A környezet pedig mesebeli. Aki teheti, menjen el legalább egyszer az életében!!!!

Tóth Szilvia

Hunguest Hotel Palota

Fantasztikus napokat toltottunk a kedvesemmel a Palotaban.Raadas:a furdokopoenyemben felejtettem 5000 ft-ot,kikoltoztunk,hazamentunk,viszzatelefonaltam es a szallo megtalalta es elkuldte a penzt.Azota is halas vagyok

Perjes Abel