Szobafoglalás

Hévíz, Petőfi Sándor utca 9. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-341-074, +36-83-542-227 | +36-83-340-525

Belépés

Hunguest Hotel Panoráma

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy vendégkönyvünkben megemlékezik kellemes élményeiről! Ha problémát tapasztalt, az info@hunguesthotels.hu e-mail címre várjuk levelét, hogy mihamarabb segíthessünk Önnek. A vendégkönyvi bejegyzések moderációt követően jelennek meg. A vendégkönyvbe való bejegyzéshez be kell lépnie - ha még nem regisztrált, tegye meg itt.

Hunguest Hotel Panoráma

Szívből ajánlom a szállodát! Fáradtan érkeztünk és tökéletes kikapcsolódásra sikeredett a 4 napunk. Ez legnagyobb mértékben a szállodának és szolgáltatásainak volt köszönhető. Kivétel nélkül kedves, udvarias kiszolgálásban volt részünk.
Az Anna épületben voltunk. Tiszta, tágas, kitűnő konyhával, bárral és wellness részleggel. Parádés parkkal és úszómedencével. Megnéztük a patinás Benjamin épületet is, amit XIV. dalai láma 1993-ban pihenése helyéül választott magyarországi tartózkodása idején.
Örömmel fogunk visszatérni...
Köszönjük... :-) Márhoffer Péter és Kellner Hajni

Márhoffer Péter

Hunguest Hotel Panoráma

Nyugdíjas szüleim negyedmagukkal töltöttek el 10 fantasztikus napot a szállodában 2016. február elején. Az előzetes szobafoglalásnál nagyon kedvesen, udvariasan nem utolsó sorban türelmesen válaszoltak emailben minden kérdésemre. Fantasztikus ellátásban volt részük, a büféasztalos reggeli és vacsora bőséges és változatos volt. A fürdővel közvetlen összeköttetés nagyon kényelmes és jó volt a rossz időjárás miatt. A személyzet kedves volt. Szeretnék köszönetet mondani, hogy hozzájárultak a kellemes és hatékony pihenésükhöz, és a kerek születésnap emlékezetessé tételéhez. Minden bizonnyal visszatérő vendégek lesznek.
Üdvözlettel: Takács Mária

Takács Mária

Hunguest Hotel Panoráma

Csodás 4 napot töltöttünk a szállodába.A személyzet többsége kedves udvarias.A svédasztalos ételek finomak választékosak.Mindenkinek ajánlani tudom. Egy dolgot mégis bosszantónak találtunk. Egyik este 10.02 perckor értünk a szállodába nagyon szomjasak voltunk inni szerettünk volna.Valami főnök szerű mogorva úr volt ott zárni a pultos hölggyel de nem szolgáltak ki bennünket.Ezt valahol megértettük volna amennyiben más vendéget sem szolgálnak ki de volt egy vendég akinek még utánunk sört csapoltak.Úgy gondolom,hogy ezt egy vendég látó egység nem engedhetné meg magának,ahol a vendég az úr.Mivel mi nem vagyunk morgós bogaras vendégek igy nem is tettük szóvá.De ezután semmit nem fogyasztottunk a bárba inkább máshová mentünk.

Bálint Józsefné

Hunguest Hotel Panoráma

Két hete voltunk Hévízen, ahol ismét nagyon jól éreztük magunkat, ezt köszönjük a szálloda minden dolgozójának. Férjemmel pont arra a hétvégére terveztük a téli kikapcsolódásunkat, amikor Zséda lépett fel a szállodában. Így nem csak a szokásos kényelmet, vendégszeretetet kaptuk Hévízen, hanem a művésznő fellépése is felejthetetlen élményt nyújtott számunkra.
Mégegyszer köszönjük Panoráma, és tavasszal is visszatérünk!

Lecza Jolán

Hunguest Hotel Panoráma

Múlt év novemberében, valamint idén májusban is a hévízi Panorámát választottuk egy-egy hetes üdülés, valamint gyógyulás céljából. A szállodáról, valamint a személyzet összes tagjáról csak pozitív véleményt tudok mondani, de ezt megtették már előttem is sokan. Az ellátás /félpanzió/ remek, az ételek nagyon ízletesek. Összességében felülmúlja a 3 csillagos kategóriát ez a remek, központi helyen lévő szálloda. Biztos, hogy ezután is minden évben legalább kétszer elllátogatunk ide, hogy pihenjünk, gyógyuljunk. Ezúton is köszönjük a szálloda összes dolgozójának, hogy nagymértékben hozzájárultak teljeskörű regenerálódásunkhoz.
Üdvözlettel: Holecz Balázsné

Holecz Balázsné

Hunguest Hotel Panoráma

Férjemmel augusztus 13-án érkeztünk a Hunguest Hotel Panorámába. Több száz km megtétele után nagy melegben érkeztünk. Alig hogy a szobába beléptünk, azonnal megjelent egy hölgy, kezében egy gyümölcstál, és hideg ásványvíz. Az első benyomás megtette a hatását. A szálloda minden dolgozója az éttermet is beleértve kimondottan kedves, udvarias, magas szakmai színvonalról tettek tanúságot. A ételek ízharmóniája, választéka magasan a legobbak közé sorolahtó. Több Hunguest Hotelben is járunk már - nyaralásunkhoz legtöbbször ezt vesszük igénybe - a Panoráma Hotelben tudtunk pihenni legjobban. A következő évben újra itt fogjuk eltölteni szabadságunkat.
Hálásan köszönjük, hogy hozzájárultak kikapcsolódásunkhoz, gyógyulásunkhoz, pihenésünkhöz.
(Javaslom a klímaberendezés zajszintjét csökkenteni. Az viszont jó, hogy csak az étterem nyitvatartása idején van bekapcsolva)
Köszönettel: Császár Zoltánné, Császár Zoltán

Császár Zoltánné

Hunguest Hotel Panoráma

Párommal 2007. 02. 13 - 02. 15-ig élveztük a Hotel Panoráma nyújtotta lehetőségeket. Teljes mértékben elégedettek voltunk, a szobánk nagyon szép és rendezett volt, az ételek pedig isteniek. Mindenképpen el fogunk máskor is látogatni ide, mert elnyerte tetszésünket az egész szolgáltatás-
Köszönettel: Szabó Viktória, Budapest

Szabó Viktória

Hunguest Hotel Panoráma

Én és a családom 2006 január 4-én érkezdtünk a hotelbe.Kellemes családias fogattatásban részesültünk.Miután megtekintetük ezt a gyönyörű várost, visszatértünk a hotelbe és megvacsoráztunk.A vacsora mennyei volt.Másnap a szálloda fürdőjébe látogattunk el.Kellemes kikapcsolódást nyújtott a fürdőzés.A következő nap a tóra mentünk fürödni.A látvány amit a gőzölgő tó vize nyújtott felülmúlhatatlan volt.A hátralevő napokban a hotel fürdőjében időztünk.Minden reggel masszázsra mentünk ami mennyei felüdülést kínált.Az infraszauna pedig lazító és kellemes volt.Vacsora után a hotel bárjában elfogyasztottunk 1 koktélt ami fennséges volt.Véleményem szerint remekül szórakoztam és ha tehetem még ellátogatok a szállodába. Üdvözlettel: a Vajda Család

Vajda Renáta

Hunguest Hotel Panoráma

A párommal voltunk a Hunguest Hotel Panorámában és nagyon jól éreztük magunkat igaz csak egy északát tőltőttünk ott de jól éreztük magunkat. 2000. 08. 27-én voltunk ott. De én még egyszer el szeretnék menni ha lesz rá modóm és lehetöségem.
Tisztelettel: Dugolity László és Kolonics Beáta.
Nagyatád, 2003. 07. 17.

Kolonics Beáta