Szobafoglalás

Tapolca, Köztársaság tér 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-87-513-120, +36-87-513-102

Belépés

Hunguest Hotel Pelion

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy vendégkönyvünkben megemlékezik kellemes élményeiről! Ha problémát tapasztalt, az info@hunguesthotels.hu e-mail címre várjuk levelét, hogy mihamarabb segíthessünk Önnek. A vendégkönyvi bejegyzések moderációt követően jelennek meg. A vendégkönyvbe való bejegyzéshez be kell lépnie - ha még nem regisztrált, tegye meg itt.

Hunguest Hotel Pelion

Csodálatos két éjszakát töltöttünk itt párommal 2017. április 21-23. között, és tervezünk még visszajönni. Minden tekintetben elégedettek voltunk! A szoba nagyon tiszta, csendes, mindennel felszerelt. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, kiemelném Pétert, a földszinti bár részlegről, illetve a szaunamestert :) Kifejezetten tetszettek a hotelen belüli programok, minden este élőzene, illetve különféle egyéb programok (borkóstoló, mézkóstoló stb.) Az ételek kivétel nélkül nagyon ízletesek voltak, változatosak és bőségesek. Köszönjük ezt a csodás pár napot! Mindenkinek szívből ajánlom!

Balogh Anita

Hunguest Hotel Pelion

Fantasztikus 7 éjszakát töltöttünk el a Hungest Hotel Pelionban. 3 kisgyermekkel érkeztünk (8,6,6), nekik is és nekünk felnőtteknek is egyaránt rengeteg program és kikapcsolódási lehetőség volt.
Kisgyermekes családoknak csak ajánlani tudom. Voltunk már jó néhány helyen, de Magyarországon ilyen 4 csillagos szállodában még nem voltunk, ahol minden a gyermekekről szól. Egy-két szálloda amelyik bababarátnak hirdeti magát sokszor érthetetlenül példát vehetne a Pelion Hoteltől!!!
Köszönjük a felejthetetlen élményt!
G.Tamás és családja

Gnándt Tamás

Hunguest Hotel Pelion

Nagy várakozással töltöttünk el Önöknél július végén 7 éjszakát. A Pelionban először voltunk és tartok tőle, hogy nem utoljára. Minden tekintetben elégedettek voltunk, beleértve a konyhát, a tisztaságot, a személyzet pozitív hozzáállását, a különféle szolgáltatásokat, stb, stb.... A wellness részleg, a csúszdák, a medencék, mind-mind hozzájárultak magunk és gyermekünk felhőtlen szórakozásához. Nem tudom hogy csinálják, de itt a személyzeten nem a kötelező jópofizást, hanem az őszinte kedvességet érzékeltük. Különös tekintettel az éttermi felszolgálóknál. Korábban, más 4 csillagos szállodákban sajnos nem voltak ilyen jó tapasztalataink, úgyhogy nálam és családomnál jelen állás szerint a tapolcai Hunguest Hotel Pelion viszi a pálmát. Még egy-két apróság: mindenképpen szimpatikus volt a parkoló díjmentes igénybevételének lehetősége, illetve az esték élőzenével (gitár, zongora) fűszerezett hangulata.
Csak ajánlani tudom a még gondolkodó pihenni vágyók számára.
Köszönjük az élményt!

Szupper Kornél

Hunguest Hotel Pelion

Először voltunk Önöknél, 3 gyermekkel (4,2,1 évesek). mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek különösen élvezték a Pinocchio klub lehetőségeit és a kedves óvónéniket, neki külön köszönet. A vizes és a gyógyászati részleg fantasztikus. A szauna részleg nagyon tetszett. Csak ajánlani tudom. Köszönjük a kellemes pihenést.
Pásztor Zoltán.

Pásztor Zoltán

Hunguest Hotel Pelion

Sokszor voltunk már Önöknél, még gyerek nélkül, pocakosan, majd kisebb gyerekkel, aztán egyre nagyobbal...
Eddig is ez az előre betervezett 1 hét volt a nyár egyik legjobban várt eseménye, amikor barátokkal együtt mindenki nagyon jól érzi magát. A szolgálatkész személyzet, a jó falatok, a tisztaság, s az a hihetetlen komfort érzet, mely jellemzi a szállodát semmit nem változott, sőt! Külön szeretném megköszönni azokat a gyermekbarát fejlesztéseket, melyeket a múlt héten tapasztaltunk. A gyerekek legnagyobb élménye a csúszda volt, de nagyon számon tartottak minden egyéb programot is: kincskeresést, horgászatot, aszfalt rajzversenyt stb. Nagyon nagy kincsként őrzik a részvételért kapott okleveleket, apró színes kavicsokat... Köszönjük az élményt és további sok sikert kívánunk! Üdvözlettel, Kovács Ágnes

Kovács Ágnes

Hunguest Hotel Pelion

Egy hétvégét töltöttünk el a barátainkkal.Mindenki nagyon jól érezte magát.Minden rendben volt.Tiszta és felszerelt szobákat kaptunk.Nagyon segítőkész volt a személyzet.Választékos és finom,friss ételeket szolgáltak fel.A wellness részleggel is meg voltunk elégedve.A hotelban nem volt zsúfoltság és hangoskodás.Merjük ajánlani minden pihenni vágyónak a helyet.Köszönjük ezt a kellemes hétvégét.

Gyarmati Marietta

Hunguest Hotel Pelion

Bíró Stefánia

2014 novemberben 3 éjszakát töltöttünk el. Minden a legnagyobb rendben volt. Az ételek a tisztaság az udvariasság. A víz kint egy kicsit hűvös volt de kiválóan alkalmas az úszásra. Egyáltalán nem volt zsúfoltság mert nagyok a medencék. A környezet is nagyon szép kúlturált. Talán csak egy valami hiányzott az erkélyen nem volt kiülési lehetőség. Lehet, hogy ez nyáron másként van. ? Köszönjük ezt a pihentető 3 napot.

Dr.Bíró Gáspárné

Hunguest Hotel Pelion

2013.május 3-5ig voltunk a párommal a szállodában,és nagyon jól éreztük magunkat.Az idő is pont kedvező volt így kitudtuk használni.A személyzettel is nagyon meg voltunk elégedve és mindenki nagyon udvarias,kedves,segítőkész volt!Maga a szálloda is nagyon hangulatos.Minden esetre nekünk nagyon tetszett pont egy ilyen hely kellett ahhoz hogy igazán jól érezzük magunkat!Aki pihenni és nyaralni szeretne ez a szálloda tökéletes erre a célra!Nagyon szépen köszönjük ezt a csodás 3 napot!

Matesz Georgina

Hunguest Hotel Pelion

Rövid ideig voltunk a szálloda vendégei, de mindent kiválónak találtunk! Jó szívvel ajánljuk minden pihenni vágyónak!

Viharos-Annus Tünde

Hunguest Hotel Pelion

2012.január 13.-n (pénteken) volt az esküvőnk! Számunkra ez a legszerencsésebb nap! A nászutunkat az esküvői tanunktól kaptuk ajándékba, mi választhattunk hogy hova!
Nyugodt meghitt kényelmes helyre vágytunk! Pihenni kikapcsolódni kettesben! Nem vagyunk már fiatalok és mivel a nászút is csak a véletlenen múlt mint az esküvőnk, nem akartunk felhajtást magunk körül. Kedves tapintatos személyzet vett körül, bármit kértünk megkaptuk! Életünk legszebb pár napját töltöttük ott el!
Amikor csak tehetjük visszamegyünk! Köszönet minden ott dolgozónak!

Szabóné Varga Andrea

Hunguest Hotel Pelion

2011. augusztus 26. VISSZATÉRTÜNK! A nyáron már másodszor! A későn jött nyári idő miatt az augusztus 26-i hétvége is jónak ígérkezett, így azon gondolkodtunk merre menjünk. Nem sokáig okozott gondot a választás, a gyerekek és a feleségem is egyszerre mondták, \\\"menjünk vissza a Pelionba\\\". Hát így lett! Jó érzéssel töltött el, hogy újra itt lehettünk, a minőség változatlan jelentem!! Jövőre (vagy már a télen kettesben!?) önöknél ismét!!!

Kolcsár György

Hunguest Hotel Pelion

Tegnap hetedszer történt meg velünk, hogy sajnos el kellett hagynunk a Peliont. (letelt a 7 éjszaka) Nem véletlenül jártunk már itt hétszer, mindennek oka van. Ebben a szállodában még a rossz idő ellenére is nagyon jól éreztük magunkat Feleségemmel és Kislányommal.
Egyszerűen nagyszerű élmény a Pelionban pihenni, mindenki NAGYON KEDVES, MINDEN SZÉP ÉS JÓ! A Kislányom - és mi is - nagyon nehéz szívvel jöttünk el, de megbeszéltük: Jövőre Veletek ugyanitt.
Kislányom (Zsani) nevében külön köszönet Andi és Reni óvónéniknek, akik csodálatos EMBEREK!
A dolgozók hozzáállása nagyszerű, és ez számunkra fontos szempont. A sütőlapnál Gizus fantasztikus reggeliket készít!

Köszönjük mindenkinek a csodálatos pihenést, mert NÉLKÜLÜK EZ NEM JÖHETETT VOLNA LÉTRE!

Papp András

Hunguest Hotel Pelion

2011. 07. 16-tól töltöttem el önöknél 7 éjszakát családommal. A szálloda igényes, tiszta, a welness részleg rossz idő esetén is kiváló szórakozást nyújtott. A konyháról csak annyit, hogy fenomenális. A kínálatot végig sem tudtuk kóstólni. A gyerekek és mi is nagyon élveztük a nyaralást. Gyerekesek számára csak ajánlani tudom. A személyzet minden nemű gondunkat- bajunkat azonnal és udvariasan orvosolt. Ha tehetjük, akkor biztos visszatérünk önökhöz.

Köszönettel és üdvözlettel: Kolcsár György és családja

Kolcsár György

Hunguest Hotel Pelion

Tegnap érkeztünk haza. Feledhetetlen emlékeket őrzünk magunkban és ez pozitív értelemben! Gyönyörű a szálloda és tiszta higénikus,gyönyörű akörnyezet a táj és a wellness. A személyzet nagyon figyelmes és kedves,legfőkepp Anita a recepciós és Attila a londíner. A konyha az valami fantasztikus. Ez a szálloda tényleg megérdemli a vendégeket!!!! 10-es skálán 15pont

Pántya László

Hunguest Hotel Pelion

Back Ferenc- Kecskemét

Több alkalommal voltunk ebben a szállodában, de sehol ilyden jó konyhával nem találkoztunk!
Ez a Hotel megérdemli a Vendégeket!!!!

back ferenc

Hunguest Hotel Pelion

Hét csodálatos napot töltöttünk az Önök szállodájában augusztus végén . A személyzet kivétel nélkül kedves,segítőkész, a konyhájuk kiváló,finom ételekkel,bő választékkal. Családias és gyermekbarát Hotel - gyermekeink 12,15 és 21 évesek de mindhárom talált a rengeteg szórakozási lehetőségből számára megfelelőt s amint láttuk a hotel a kisgyermekes családoknak is kitünő.Ha tehetjük jövőre visszatérünk! Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel - itt minden a vendégért van( ami ma ritkaság) Köszönjük ezt a szép hetet.Nyugodt szivvel ajánljuk Önöket bárkinek! További sok sikert kivánunk !
Üdvözlettel: Mózes Iveta, Szlovákia

Mózes Iveta

Hunguest Hotel Pelion

2009-ben 2 napot töltöttünk a Pelionban és azt kaptuk amit vártunk illetve amit ígértek. Szomorú, hogy ennek örülnünk kell, de ez nem az Önök hibája, hanem a többi (kivéve a kevés kivételt) vendéglátóhely kritikája.
2010-ben (ilyen még nem fordult elő velünk) visszatértünk, hogy kipróbáljuk, jókor voltunk-e jó helyen, vagy itt végre tényleg KIKAPCSOLÓDHATUNK (csupa nagybetűvel) és nem a kifogásokat és a mellébeszéléseket kell rezignáltan meghallgatnunk, hanem egyszerűen pihenhetünk és jól érezhetjük magunkat. Nos, úgy tűnik Önök tényleg képesek ezt a célt teljesíteni, pedig kisgyermekes családként igyekeztünk próbára tenni Önöket, de nem tudtunk olyat kérni, amit ne teljesítettek volna! Köszönet ezért a szálloda dolgozóinak, akik természetes vendégszeretetükkel segítették kikapcsolódásunkat és humán végzettségű emberként gratulálok a szálloda vezetésének a jó kiválasztáshoz!
További munkájukhoz sok sikert, erőt, egészséget, valamint türelmet és kitartást kívánunk!

Viszontlátásra:
Kalapács Géza és családja

Kalapács Géza

Hunguest Hotel Pelion

Tisztelt Pelion Csapat,

köszönjük a vendéglátást, mely tökéletessé és felejthetetlenné tette pihenésünket.
Mindenképpen visszatérünk mert Magyarországon eddig Tapolcán pihentünk a legjobban és a legjobból sosem elég.

Gratulálunk a Csapatnak, köszönjük szépen hogy mindent megkaptunk az igazán pihentető és felfrissítő napokhoz,

Dr Varga Edit

Hunguest Hotel Pelion

Csak gratulálni tudok annak az embernek, aki Presser Picit hívta meg az előadói estek első fellépőjeként.
Igazi ász ötlet!
Ezt az embert sokáig tartsák meg:).
Mentünk Pestről mint a falka Tapolcára. A hotel is nagyon ász. A masszázscsomagot mindenkinek ajánlom.

Terbócs László

Hunguest Hotel Pelion

Ma jöttünk haza Tapolcáról, de már vissza mennénk !
Gyönyörű, tökéletes, maximális vendég központúság !

Üdv. Hajduék

Hajdu Bálint

Hunguest Hotel Pelion

Tisztelt Pelion,és Mindenki!

Édesannyámmal immár 3. alkallommal nyaraltunk ebben a szuper szállodában,és kijelenthetem,hogy ez a hely megunhatatlan! Idén már \\\"ismerősökkel\\\" is találkoztunk,akik ugyanígy minden nyáron visszajárnak!A szálloda személyzete nagyon kedves,segítőkész,kiemelném az étterem összes dolgozóját! Itt garantáltan felszed az ember pár kilót,mert az ételek íncsiklandóak!:)
További sok sikert,és sok vendéget kívánok!
Burkon Adrienn,Bük

Burkon Adrienn

Hunguest Hotel Pelion

Több alkalommal vettük már igénybe a szálloda szolgáltatásait. Minden alkalommal nagyon jól éreztük magunkat! Mindenki nagyon kedves,udvarias, segítőkész és mindig mindenki mosolyog. A gyerekekre külön figyelmet fordítanak a szálloda minden részén (wellness, étterem, lobby, recepció..) Nagyon kellemes az óvoda, a játszótér és persze a petanque versenyek :)
Nagy szeretettel és tisztelettel gratulálok a szálloda igazgatójának és minden dolgozójának!

Petrovics Emese

Hunguest Hotel Pelion

Szívből gratulálok a szállodájukhoz! Néhány órája érkeztem haza a Pelionból, ahol férjemmel és édesanyámmal töltöttünk egy hetet.
A hotel gyönyörű, minden igényt kielégítő.
A személyzet rendkívül kedves,barátságos, segítőkész. Elhittük,hogy számukra a mi kényelmünk és elégedettségünk a legfontosabb dolog a világon.
Köszönjük!

Stencinger Ildikó

Hunguest Hotel Pelion

Már 2x voltunk a Pelion hotelben és nagyon jól éreztük magunkat.Majd harmadjára is elmegyünk oda.

csontos krisztina fanni

Hunguest Hotel Pelion

Családommal és egy baráti párral töltöttünk el egy nagyon kellemes hétvégét a Pelionban.
Nagyon szép, tiszta, és barátságos szálloda, minden tekintetben színvonalas szolgáltatásokkal. Remélem hamarosan újra találkozunk.

Kallósné Cs. Mónika

Hunguest Hotel Pelion

Férjemmel februárban ünnepeljük születésnapunkat,és egyben házassági évfordulónkat.Minden évben egy wellnwss hétvégével ünnepeljük meg!Már voltunk ebben a szállodában,nagyon gyönyörü,tiszta,barátságos hely,csupa kedves dolgozókkal.Igy most idén is ezt választottuk ujra,és mindenkinek merem ajánlani.Ugyhogy alig várjuk már azt a bizonyos febr.22.-i napot,mikor megszállhatunk az Önök szállodájában.Remélem szuper lesz!Köszönjük a sok kedvességet!

Szedenics Zsoltné

Hunguest Hotel Pelion

Szeretném megköszönni Önöknek azt a néhány csodálatos napot, amit eltölthettem a Hotel Pelionban 2007 január 2-től 6-ig.
Rendkívül színvonalas, "polgári" minőségű a szobák kialakítása,minden kényelemmel felszerelt nem is beszélve a szolgáltatásokról.Külön dicséret és köszönet illeti az éttermi személyzetet, az ételeik egytől-egyig kiválóak és a felszolgáló személyzet is udvarias,pontos.
Ígértem, hogy írok a vendégkönyvbe, de ezt inkább itt teszem meg.
A fürdő részleg tiszta,kultúrált és az ottani személyzet is segítőkész, barátságos.A hidromasszázs medencék,a masszázs szolgáltatások és a "Kleopátra fürdő" pedig igazi kényeztetés.
Kár,hogy ez a pár éjszaka gyorsan eltelt, de valószínűleg viszontlátnak hamarosan.
Mégegyszer köszönöm a sok kellmes napot, amit Önök nyújtottak.

Kozma Viktor

Hunguest Hotel Pelion

Szívből szeretnék gratulálni szállodájukhoz, ahol az elmúlt hétvégét töltöttük a férjemmel.Bevallom, hogy nem ide készültünk, de itt volt hely. Gyakran járok Tapolcára dolgozni, és sóvárgással néztem a szép szállodát, így azért nem esett nehezemre mégiscsak kipróbálni. Nem bántuk meg! Már ahogy kijöttek elénk a csomagokért! Udvarias a személyzet, az étteremtől a Wellness részlegen át a portáig, mindenhol kedvesek és mosolygósak. Csodálatos a fürdő részleg, kényelmes a szoba és valami hihetetlen az étterem. Ez volt az első szálloda, ahol keresve sem találtunk hiányosságot, sem a helyet, sem a választékot illetően. Aki itt éhes marad, az megérdemli! No, ekkor határoztuk el, hogy tavasszal mindhárom gyerekünkkel újra eljövünk! Már alig várom! Ja, és mindenkinek elmeséljük, milyen jó volt itt!!!Ahogy az információs pultnál is elmondtuk a fizetéskor- Ez volt eddig a legjobb! É.T. Tünde /Győr

Élőné Takács Tünde

Hunguest Hotel Pelion

Tisztelt Vezetőség!Mindenki,aki olvassa!
2005.augusztus végén voltunk 10 napot a Pelionban.Le sem lehet írni,milyen jól éreztük magunkat.Minden csodálatos volt, és ez nem túlzás.Az idén Galyatetőre készülünk,remélem ott se csalódunk!Mindenkinek ajánlani tudom a Hunguest szállodáit.Magyarországon is sok csodálatos hely van.A Pelionba készülőknek ajánlom a Szentgyörgyhegyet Raposka felől megmászni.Gyalog hegyre fel, völgybe le.Utána még jobban fog esni a fürdés a szállodában.
ovábbi sok sikert kívánok a dolgozóknak is!Üdvözlettel:Neukunftné

Neukunft Mihályné

Hunguest Hotel Pelion

Tisztelt Szálloda Vezetés!
20051124-25-26-án tartozkodtunk a Pelion hotelben,egy baráti házaspárral.
Nagyon jól éreztük magunkat a személyzet rendkivül segitőkész és udvarias volt.A szobával meg voltunk elédedve nagyon kényelmes,barátságos és ami lényeg nagyon tiszta volt.Jókat ettünk és pihentünk.
Mindenkinek ajánlom ezt a szállodát.
Gratulálok hozzá és további sikereket és persze sok vendéget kivánok Önöknek.
Tisztelettel:Bordács Beáta

Bordács Beáta

Hunguest Hotel Pelion

A hotel valóban magas színvonalú, a személyzet normális, és tényleg nem lehet semmiféle hibát találni a szolgáltatásokban. A környezet, a szoba, valamint a lobby is beleértve nagyon barátságos, és tisztaság van az egész hotel területén. Mindenki, aki olvassa ezt a hozzászólást, annak figyelmébe ajánlom ezt a hotelt!

wdefef SDDfa

Hunguest Hotel Pelion

Magas színvonalú és maximálisan vendégbarát szolgáltatással találkoztunk szállodájukban, miközben négy rendkívül kellemes Fit Napot töltöttünk el barátnőimmel a Pelionban. Zseniális a hely és a szálloda minden dolgozója hihetetlenül helyes. Gratulálunk és köszönjük szépen.

Laincsek Rita

Hunguest Hotel Pelion

Örömteli,hogy ilyen nagyszerű hotelben frissülhet fel a vendég. Szeretném megtudni, hogy milyen gyermekkedvezmény vehető igénybe a Pelionban. Kislányom másfél éves, szeretném, ha ő is élvezhetné az ilyen szintű szolgáltatásokat.

Tisztelettel
Novák Csaba

NOVÁK CSABA

Hunguest Hotel Pelion

Természetesen tájékoztatjuk új szállodánk árairól és itt a honlapon is
minden információ megtalálható lesz.

Adminisztrátor

Hunguest Hotel Pelion

Nagyon örülök, hogy Tapolca ilyen színvonalú szolgáltatással gazdagodik. Kérem, tájékoztassanak a hotel szobaárairól, amint lehet.
C.P.

Czaun Péter