Szobafoglalás

Bükfürdő, Termál krt. 26. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-94-358-058, +36-94-358-140 | +36-94-558-460

Belépés

Hunguest Hotel Répce

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy vendégkönyvünkben megemlékezik kellemes élményeiről! Ha problémát tapasztalt, az info@hunguesthotels.hu e-mail címre várjuk levelét, hogy mihamarabb segíthessünk Önnek. A vendégkönyvi bejegyzések moderációt követően jelennek meg. A vendégkönyvbe való bejegyzéshez be kell lépnie - ha még nem regisztrált, tegye meg itt.

Hunguest Hotel Répce

Nagyrészt a Répce Hotel vendégei az idősebb korosztály,de a fiatalabbak is kellemesen ki tudnak kapcsolódni,pihenni. Köszönjük a takarító személyzet segítőkészségét (és még ide sorolhatnám az összes ott dolgozót,akik rendkívül kedvesek,közvetlenek,készségesek bár miben),köszönjük a sokféle változatos étel-ital kínálatot az étteremben,valamint a Hotel wellnes részleg adta lehetőségeket,külön köszönet Horváth Zoltán (Tamás) úszómester Úrnak. Egy nap elkezdődött,de sajnos hamar véget is ért az ott töltött időnk s elégedetten távoztunk azzal a megbeszéléssel,hogy visszatérő vendégek leszünk. Gratuláció az embereikért,további szép napokat egészségben! Mielőbbi visz'lát! Németh Brigitta és Horváth Zsuzsanna.

Horváth Zsuzsanna

Hunguest Hotel Répce

Felejthetetlenné tették kereszlányaim őszi szünetét! Köszönet a finom ételekért és a rendkívüli udvariasságért! Kovács Tímea, Kovács Izabella, Kovács Emese, Kovács Orsolya

Kovács Tímea

Hunguest Hotel Répce

Férjemmel egy nyereményjátékon nyertünk a hotelbe két éjszakára szóló szállást félpanzióval. Nyugodt, gyönyörű környezet, rendkívül udvarias személyzet, kifogástalan tisztaság és nem utolsó sorban finom, bőséges ételek jellemzik a szállodát.
Csak dicsérni és ajánlani tudom minden kedves ide érkező vendégnek!!!! Kiérdemelten van a négy \\\"csillagocska\\\" a szállodán!!! Remélem lesz még alkalmunk eljutni Önökhöz. Nagy jól éreztük magunkat,köszönünk mindent :-)

Bíró Csabáné

Hunguest Hotel Répce

Forrai Sámuelné
Évek óta a Répce Hotelbe járunk a barátnőmmel kikapcsolódni, nagy jó hely nem véletlen, hogy vissza térünk.
Nagyon kedvesek és udvariasak a személyzet minden tagja.
Nagyon finom és bőséges az étteremben az ellátás.

Forrai Samuelné

Hunguest Hotel Répce

Két év után ismét abban lehetett szerencsém,hogy eltölthettem kis családommal a Répce Hotelben
egy hetet.Abból is látszik,hogy tényleg jó hely,hogy visszavágytunk,és ismét eljöttünk.
Kedves a személyzet,fínom bőséges ételek,tiszta és rendezett helyiségek,stb..a jellemző.
A felszolgálók az étteremben nagyon udvariasak,de azok közül is kitűnik egy-kettő (pl:H.F.),aki férfi léttére
nemcsak tudja az etikett szabályait,hanem alkalmazza is azt.Hiszen feltűnően jól csinálja,és látszik,hogy
szereti is munkáját.
A kisebbik lányomnak pedig a palacsinta sütő cukrász hölgy mosolygósan készítette kedvenc ételét.

Egyébként még tavalyelőttről is emlékeztünk rájuk.Már akkor feltűnő kedvességük,és mindenképp dícséret illeti őket.

A szobaasszonyoknak is sokat köszönhetünk,hiszen ők azok,akik takarítanak utánunk.Volt olyan,hogy az ágyon hagyott
gyerekek pizsamáit szépen összehajtva a párnáikra helyezve találtuk visszaérkezéskor.Ez nagyon tetszett a gyerekeknek.(nekem is)
Felejthetetlen apróságnak tűnő dolgok ezek.
Viszont a televízió egyes csatornáinak vételi minősége nagyon rossz volt,és élvezhetetlen,ami hagy némi kívánni valót maga után.
Azonkívül a gyerekek hiányoltak legalább egy zenei és/vagy mese csatornát.Hiszen most elég sokszor volt esős idő,és ilyenkor jól
jön egy kis tv-zés.
Ja.. eltünt a halból a tavalyelőtt még ottlévő csocsó,amit hiányoltunk.Lehet hogy túl zajos volt és azért iktatták ki?!
Nagy öröm volt még számunkra,hogy ugyanazt a szobát kaptuk,mint két éve.Onnan nagyon szép és kellemes a parkra néző kilátás.
Kellemes időtöltés volt a számunkra!
További sok sikert kívánok a Hotel dolgozóinak,és sok elégedett vendéget!
Üdvözlettel:Nagy János és családja

Nagy János

Hunguest Hotel Répce

Nagyon jól éreztük magunkat, az étel remek volt és roppant bőséges, valóban OSZTÁLYON FELÜLI!!!! A szobák, és maga a szálloda gyögyörű, és ezúton is szeretném megköszönni a szálloda vezetőinek, hogy az általam véletlenül összetört mosdókagylóért nem számoltak fel semmit! Remekül éreztük magunkat!

Tamás Viktória

Hunguest Hotel Répce

Abban az örömteli élményben volt részem,hogy eltölthettem ebben a szállodában egy hetet a családommal.Nagyon jól éreztük magunkat,a kicsiknek,és a felnőtteknek is kellemes kikapcsolódást biztosít a gyönyörű park,és játszótér,nem beszélve a szép wellness sziget nyújtotta lehetőségről.Az ott dolgozók is nagyon kedvesek egytől egyik mindenki,és nagyon jó étleket kínálnak bőségesen.Tiszták a szobák,és a közös helyiségek,egyszóval gyönyörű minden.
Csak ajánlani tudom minden pihenésre vágyó családnak.Ez felveszi a versenyt egy külföldi nyaralással,sőt........!
Köszönünk mindent a szálloda dolgozóinak,és annak a cégnek,aki segített,hozzájárult,és támogatott bennünket abban,hogy ide eljöhessünk!!!

Nagy János

Hunguest Hotel Répce

Több alkalommal voltunk már a szállodában, barátokkal, gyerekekkel..... Eddig nem csalódtunk: kedves kiszolgálás, finom ételek, szép kis wellnessrész, napozóterasz, tiszta szobák, zárt átjáró a bükki strandra, tehát \\\"was wollen wir mehr, mi hiányozhatna\\\". Mindig jól éreztük magunkat és az idén is több alkalommal meglátogatjuk vendégként a szállodát. Külön megköszöném a törzsvendégeknek nyújtott lehetöségeket, így több alkalommal tudjuk igénybe venni szolgáltatásait és hüséges vendégek maradunk.

Kellner Norbert

Hunguest Hotel Répce

Nagy tisztelettel megkőszőnőm,hogy modot kaptunk ara,hogy 3-napot eltőlthetűnk a győnyőrű szálodában és a fogadtatás is valamini a jó kaja étkezés vagy másképen mondva az a finom vacsora vagy regeli izleteseben nem is lehetett volna elkésziteni olyan finom volt.Egyszoval csodálatos volt,és azt is figyelembe veték,hogy mozgáskorlátozot vagyok és két mankoval járok valamint a kezemet nem tudom ugy használni mind más ezért gondoskodtak mélytányérol,egyszoval igazi szeretett és megbecsúlésbe részesűltűnk.Kőszőnjűnk értékesitő vezetőjének,hogy segitett,hogy 2-helyet 3-napot tuntunk eltőlteni.Nagytisztelettel azt kérném,hogy ha lesz mégmod eljutni és tudomásunk lesz kedvezményes /nyugdijasok vagyunk 72-75 évesek vagyunk/lehetőség akkor 2-3-napot elszeretnénk meni.Mégegyszer nagyon,nagyon kőszőnjűk Maradunk Nagytisztelettel Piski Jánosné és jános

Piski János

Hunguest Hotel Répce

Tulajdonképpen mi a Hotel Répce Gold szálloda munkatársaihoz szerettünk volna néhány köszönő mondatot írni. A szeptember 17-ei hétvégén voltunk a Goldban a feleségemmel. Egész hétvégén nagyon kedvesek voltak az alkalmazottak. A kaja felséges volt az egész napos fitneszezéssel sem lehetett volna ledolgozni a finom étkeket. Külön köszönjük, hogy a szombat délutáni kerékpár túrára eljött velünk két sport animátor, pedig az induláskor kiderült, hogy a túrára csak mi ketten jelentkeztünk a feleségemmel. a masszőrnek nagyon jó keze van. Köszönjük a kellemes hétvégét és valamikor szeretnénk majd Önökhöz visszatérni a két fiúnkkal együtt.
Üdvözlettel: Szilágyi József és Csató Judit Budapestről

Szilágyi József

Hunguest Hotel Répce

2004 augusztusában töltöttünk egy hetet feleségemmel és 1 éves kislányunkkal a Répcében.

- A személyzet kedves és barátságos. Sikerült olyan csapatot összeállítaniuk, akik örömmel teljesítik feladataikat, élvezik munkájukat, és értik, hogy ha a vendég jól érzi magát, akkor nekik is lesz munkájuk. Ez Magyarországon még sajnos nagyon ritka.

- Külön élmény volt számunkra, hogy minden reggel az orrunk elôtt sütötték a kívánságunk szerinti tojást, minden este pedig ugyanígy a palacsintát.

- Az étel választék változatos, habár meglepetés volt, hogy a félpanziós ellátáson felül plussz költségnek számított a vacsoránál elfogyasztott ital.

- A Répce javára írandó pozitív elôny a Répce Golddal szemben, hogy sokkal barátságosabb, "melegebb" a szálloda hangulata talán a berendezése miatt, otthonosabban éreztük magunkat, mintha a Répce Goldban szálltunk volna meg (és ezt most tényleg pozitív erôsségként írom, s nem azért, hogy lehúzzam a Répce Goldot).

- További kellemes meglepetés volt, hogy elutazáskor kaptunk egy kis útravalót (szalvétába csomagolt szendvics, alma, gyümölcslé), ami egyszerû és olcsó figyelmesség volt, és ez számunkra többet ért mintha kaptunk volna egy McDonaldsban beváltható kupont. A rengeteg német ajkú vendég között eltöltött egy hét után kellemes emlékeztetô volt ez a klasszikus magyar nass-csomag, hogy még mindig magyarok vagyunk Magyarországon.

Kedves Répce Munkatársak!
Köszönjük a mosollyal és kedvességgel fûszerezett szolgáló munkájukat!
Bármikor szívesen visszatérünk Önökhöz!

Bán Attila

Hunguest Hotel Répce

Kedvesemtől születésnapi ajándékként egy "pihenős hétvégét" kaptam.
Hosszas keresgélés és válogatás után az Önök szállodája mellett döntöttünk. És mondhatom, nem bántuk meg. Sőt! Nagyon jól éreztük magunkat.
Mivel jómagam is szállodában dolgozom, kicsit szakmai szemmel méregettem eleinte mindent, de aztán magával ragadott a kellemes hangulat, a nyugalom és a semmittevés öröme.
Elutazásunkkor "kunyeráltam" egy vendégtájékoztató nyomtatványt és remélem, (hétvégente gyakran unatkozó) vendégeimnek is tudom majd ajánlani a Hunguest Hotel Répcét.
Mindenesetre párommal elhatároztuk, hogy családunkat karácsonyi ajándékként egy hasonló, 2-3 éjszakás teleléssel lepjük meg az Önök szállodájában.
Köszönök mindent és társam nevében is bátran ajánlom mindenkinek, aki (éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is dolgozik)egy kellemes kikapcsolódásra vágyik.
TÉNYLEG "PIHENŐS HÉTVÉGE" VOLT!!!

CSERJÉS EVELIN