Szobafoglalás

Bükfürdő, Európa út 3. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-94-558-558, +36-94-558-505 | +36-94-558-460

Belépés

Hunguest Hotel Répce Gold

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy vendégkönyvünkben megemlékezik kellemes élményeiről! Ha problémát tapasztalt, az info@hunguesthotels.hu e-mail címre várjuk levelét, hogy mihamarabb segíthessünk Önnek. A vendégkönyvi bejegyzések moderációt követően jelennek meg. A vendégkönyvbe való bejegyzéshez be kell lépnie - ha még nem regisztrált, tegye meg itt.

Hunguest Hotel Répce Gold

Nagyon kellemes hosszú hétvégét töltöttünk el a párommal ebben a gyönyörű szállodában.Nyugodt,csendes helyen van,a parkja csodás.A szálloda és a személyzet is osztályon felüli.Finom,ízletes ételeivel,a gyógyfürdő szolgáltatásival lenyűgözött mindkettőnket.Minden ismerősömet buzdítani fogom,keressék fel az Önök szállodáját.
Köszönet ezért az élményért!!!!!!!!!!!

Kiss Zsuzsanna

Hunguest Hotel Répce Gold

Páromat leptem meg egy hosszú hétvégével.Erre a szállodára esett a választásom és nem csalódtam!!Minőségi szálloda,nyugodt és szép környezetben.A személyzet kedves,segítőkész,az ételek finomak,változatosak.A szoba nagyon kényelmes,tiszta.
Csak dicsérni tudom!!Minden ismerősömnek ajánlani fogom ezt a szállodát.Remélem lesz még alkalmunk eljutni Önökhöz.Köszönünk mindent!!!!!!!

Kiss Zsuzsanna

Hunguest Hotel Répce Gold

Párommal egy hétvégét töltötünk a hotelban! Mindenkinek csak ajánlani tudom!! Az ott dolgozoknak köszönet a kedveségükért!! Tökéletes volt az ellátás a fürdö és a szoba is!!Szeretnénk jövöre is vissza meni a családommal!!! Aki pár gontalan napot szeretne magának nézen be hozzájuk!!! Köszönet mindenért!!!!!!!!

Bodainé Éri Orsolya