Szobafoglalás

Debrecen, Pallagi út 5. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-410-588 | +36-52-319-739

Debrecen, Hunguest Hotel Nagyerdő

A Hunguest Hotel Nagyerdő franchise szerődése 2017. március 31-én lejár, ami nem került meghosszabbításra. Ezért a Hunguest Hotel Nagyerdő 2017. április 1-jétől már nem lesz szállodaláncunk tagja.

Szállodánk Debrecen legszebb zöldövezeti területén, a Nagyerdő szívében fekszik. Családias környezetben, házias hajdúsági ízekkel és jótékony hatású, pihentető gyógykezelésekkel várjuk kedves vendégeinket.

Számunkra a legfontosabb, hogy vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk, így mindent megteszünk azért, hogy az Ön pihenése gondtalan legyen. Ha bármilyen kérdése, kérése merülne fel, bátran forduljon dolgozóinkhoz, akik készséggel segítenek majd.

A hotel közelében számos szórakozási lehetőséget találnak az ide látogatók, de szállodánk wellness részlege, étterme, terasza is tökéletes lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra.

Szórakozzon, kapcsolódjon ki Debrecenben!

Szállodánk Debrecen csodás zöldövezetében, a Nagyerdő frekventált, mégis nyugodt központjában áll.

A közelben található számos olyan kikapcsolódási és szórakozási lehetőség, amely miatt joggal nevezik Debrecent “keleti fővárosnak”. A vízi szórakozás és a fürdőzés szerelmeseit a néhány perc sétára található Városi gyógyfürdő, az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és a közeli Debreceni Sportuszoda várja.
Családosok számára nagyszerű időtöltést jelenthet a Nagyerdei Kultúrpark állatkertje és vidámparkja, és az ország egyik legjobb játszóterének tartott Ötholdas Pagony Játszótér, a Ködszínház, a Nagyerdei Szabadtéri Színpad és az Agora Tudományos Élményközpont is.
Szintén pár száz méteres távolságban található a színvonalas sportrendezvényeknek helyet adó Főnix Rendezvénycsarnok, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, Hódos Imre Rendezvénycsarnok és a Nagyerdei Stadion.

Szállodánkban jelentős kedvezménnyel vásárolható egész napos Aquaticum Mediterrán Élményfürdő belépő, amellyel 4 órás vagy hosszabb tartózkodás esetén akár 50%-ot is megtakaríthat a belépő árából! A belépővel a gyógyfürdő és a szaunacentrum szolgáltatásait is igénybe lehet venni.

Ha további turisztikai információra van szüksége, kattintson ide.