Magyar Brands Superbrands 2014

Debrecen, Hunguest Hotel Nagyerdő - Bemutatkozás

Szállodánk Debrecen legszebb zöldövezeti területén, a Nagyerdő szívében fekszik. Családias környezetben, házias hajdúsági ízekkel és jótékony hatású, pihentető gyógykezelésekkel várjuk kedves vendégeinket.

Számunkra a legfontosabb, hogy vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk, így mindent megteszünk azért, hogy az Ön pihenése gondtalan legyen. Ha bármilyen kérdése, kérése merülne fel, bátran forduljon dolgozóinkhoz, akik készséggel segítenek majd.

Ezúton szeretnénk felhívni gépjárművel érkező
vendégeink figyelmét, hogy a Nagyerdőn jelenleg
zajló átépítési munkálatok miatt a szálloda
megközelítését is érintő forgalmi korlátozások
vannak érvényben, ezért legyenek szívesek
fokozottan figyelni a kihelyezett tájékoztató
táblákat az átmeneti forgalmi renddel
kapcsolatban!
Köszönjük!

A hotel közelében számos szórakozási lehetőséget találnak az ide látogatók, de szállodánk wellness részlege, étterme, terasza is tökéletes lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra.

Szórakozzon, kapcsolódjon ki Debrecenben!

Szállodánk Debrecen csodás zöldövezetében, a Nagyerdő frekventált, mégis nyugodt központjában áll.

A közelben található számos olyan kikapcsolódási és szórakozási lehetőség, amely miatt joggal nevezik Debrecent “keleti fővárosnak”. A vízi szórakozás és a fürdőzés szerelmeseit a néhány perc sétára található Városi gyógyfürdő, az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és a közeli Debreceni Sportuszoda várja.

Családosok számára nagyszerű időtöltést jelenthet a Nagyerdei Kultúrpark állatkertje és vidámparkja, és az ország egyik legjobb játszóterének tartott Ötholdas Pagony Játszótér is.

Szintén pár száz méteres távolságban található a színvonalas sportrendezvényeknek helyet adó Főnix Rendezvénycsarnok, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, Hódos Imre Rendezvénycsarnok és a DVSC stadionja.

Szállodánkban jelentős kedvezménnyel vásárolható egész napos Aquaticum Mediterrán Élményfürdő belépő, amellyel 4 órás vagy hosszabb tartózkodás esetén akár 50%-ot is megtakaríthat a belépő árából! A belépővel a gyógyfürdő és a szaunacentrum szolgáltatásait is igénybe lehet venni.

Ha további turisztikai információra van szüksége, kattintson ide.
 

A szálloda megközelíthetősége

Vonattal érkező vendégeink a szállodát az 1-es villamossal közelíthetik meg. Leszállni a „Nagyerdei körút”, vagy a „Gyógyfürdő” megállónál lehet (mintegy 100 - 100 m-re vannak a szállodától).

Gépjárművel érkező vendégeink a következő GPS koordinátát használhatják:

47”33’2.63”, 21”37’51.24”