Magyar Brands Superbrands 2014

Debrecen, Hunguest Hotel Nagyerdő - Bemutatkozás

Szállodánk Debrecen legszebb zöldövezeti területén, a Nagyerdő szívében fekszik. Családias környezetben, házias hajdúsági ízekkel és jótékony hatású, pihentető gyógykezelésekkel várjuk kedves vendégeinket.

Számunkra a legfontosabb, hogy vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk, így mindent megteszünk azért, hogy az Ön pihenése gondtalan legyen. Ha bármilyen kérdése, kérése merülne fel, bátran forduljon dolgozóinkhoz, akik készséggel segítenek majd.

A hotel közelében számos szórakozási lehetőséget találnak az ide látogatók, de szállodánk wellness részlege, étterme, terasza is tökéletes lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra.

Szórakozzon, kapcsolódjon ki Debrecenben!

Szállodánk Debrecen csodás zöldövezetében, a Nagyerdő frekventált, mégis nyugodt központjában áll.

A közelben található számos olyan kikapcsolódási és szórakozási lehetőség, amely miatt joggal nevezik Debrecent “keleti fővárosnak”. A vízi szórakozás és a fürdőzés szerelmeseit a néhány perc sétára található Városi gyógyfürdő, az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és a közeli Debreceni Sportuszoda várja.

Családosok számára nagyszerű időtöltést jelenthet a Nagyerdei Kultúrpark állatkertje és vidámparkja, és az ország egyik legjobb játszóterének tartott Ötholdas Pagony Játszótér is.

Szintén pár száz méteres távolságban található a színvonalas sportrendezvényeknek helyet adó Főnix Rendezvénycsarnok, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, Hódos Imre Rendezvénycsarnok és a DVSC stadionja.

Szállodánkban jelentős kedvezménnyel vásárolható egész napos Aquaticum Mediterrán Élményfürdő belépő, amellyel 4 órás vagy hosszabb tartózkodás esetén akár 50%-ot is megtakaríthat a belépő árából! A belépővel a gyógyfürdő és a szaunacentrum szolgáltatásait is igénybe lehet venni.

Ha további turisztikai információra van szüksége, kattintson ide.
 

A szálloda megközelíthetősége

Vonattal érkező vendégeink a szállodát az 1-es villamossal közelíthetik meg. Leszállni a „Nagyerdei körút”, vagy a „Gyógyfürdő” megállónál lehet (mintegy 100 - 100 m-re vannak a szállodától).

Gépjárművel érkező vendégeink a következő GPS koordinátát használhatják:

47”33’2.63”, 21”37’51.24”