Karrier

A HUNGUEST Hotels Zrt. folyamatosan erősíti piaci pozícióját, növeli versenyképességét. Ebben segítenek szakképzett és tanult kollégáink, akik hozzájárulnak cégünk sikerességéhez. Összesen 22 szállodánkkal kiváló helyzetben vagyunk ahhoz, hogy szakmai karrierlehetőséget kínáljunk az érdeklődőknek.

Amennyiben úgy érzi, hogy szívesen dolgozna cégünknél, kérjük, küldje el adatbázisunkba szakmai önéletrajzát, motivációs levelét a betölteni kívánt pozíció megjelölésével az alábbi e-mail címre: karrier@hunguesthotels.hu

ÁLLÁSAJÁNLATOK


ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS - HUUNGUEST HOTEL HELIOS, HÉVÍZ

A Hunguest Hotels Zrt. Hotel Helios (8380 Hévíz, Vörösmarty u.91) és a Hunguest Hotels Zrt. Hotel Panoráma (8380 Hévíz, Petőfi S. u. 9) értékesítési csapatába munkatársat keresünk!

Elvárások

Előny

Jelentkezés: erre az e-mail címre küldött önéletrajzzal és motivációs levéllel.


VENDÉGLÁTÓ VEZETŐ - HUNGUEST HOTEL ERKEL, GYULA

munkatársat keres a HUNGUEST Hotel Erkel, teljes munkaidőben hosszú távra.
(Referenciaszám: 2015/8)

Elvárások

A szakmájához magas szinten értő, felszolgálási technikákban, büfé- és á la carte terén is otthonosan mozgó, sommelier és barista ismeretek bortokában levő, ezeket átadni is tudó személyt keresünk, aki képes a nagy létszámú személyzet irányítására is.

Munkavégzés helye: Gyula

Jelentkezés: a részletes szakmai önéletrajzokat a hirdetés referenciaszámának megjelölésével ezen az e-mail címen várjuk.