Magyar Brands Superbrands 2014

Szeged, Hunguest Hotel Forrás - FORRÁS HOTEL

Szállodánk a
Gault&Millau 2015-ös toplistáján
a tíz legjobb Kelet-magyarországi
szálloda között van!

A HUNGUEST Hotel Forrás****superior Gyógy- és Wellness Szálloda a belvárostól alig 10 perc sétára, Újszegeden, a Tisza partján csodálatos kertvárosi zöldövezetben, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexummal közvetlen összeköttetésben található.

Felújításának köszönhetően a szegedi Hunguest Hotel Forrás mind  belsőleg, mind külsőleg teljes mértékben megújult, négycsillagos szobákkal és szolgáltatásokkal várja régi és új vendégeit.

A szállodával közvetlen összeköttetésben álló fürdőkomplexum (Napfényfürdő Aquapolis Szeged) több mint 6 milliárd forintos új beruházás keretében épült. Egy 3000 fő befogadására képes, 4400 m2 vízfelülettel rendelkező új wellness, élmény és gyógyászati komplexum jött létre, amely

  • a gyógyulás (minősített gyógyvíz, nappali kórház)
  • kikapcsolódás („csendes wellness”)
  • regenerálódás (masszázsszobák, szaunák)
  • szórakozás (élménymedencék) és
  • az aktív pihenés (Európa leghosszabb éves üzemelésű vízicsúszdája) lehetőségével vár minden korosztályt.


Hunguest Hotel Forrás Szeged

A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas szobák, összenyitható szobák, mozgáskorlátozott vendégeknek speciálisan kialakított akadálymentes szobák, apartmanok és luxus lakosztályok egyaránt megtalálhatóak. Az apartmanok és lakosztályok egy része jacuzzival és/vagy kandallóval felszerelt.
A 400 fő befogadására alkalmas megújult étterem, lobby bár, három konferenciaterem (450, 150 és 50 fős), a szekciótermek, valamint a szálloda Szegeden egyedülálló kertje színvonalas rendezvények és kerti partik lebonyolítására alkalmas. Új szolgáltatásként a szállodában négypályás bowling-pálya bárpulttal, Xbox-szoba, gyermek játszószoba áll a vendégek rendelkezésére. A Zsidró Szalonon belül kozmetika, fodrászat, szolárium, manikűr, pedikűr található. A biliárdszalon mellett óriáskivetítőn élvezhetőek a sportközvetítések.