Szobafoglalás

Hírlevél

SZÉCHENYI PIHENŐ KÁRTYA

Minden, amit a SZÉP Kártyáról tudni kell

A belföldi turizmust élénkítő és a munkavállalók kikapcsolódását segítő SZÉP Kártya használata egyre elterjedtebb, ugyanakkor használata során gyakran merülnek fel kérdések. A Hunguest Hotels szállodákra vonatkozó legfontosabb SZÉP Kártya tudnivalókat itt foglaltuk össze.

SZÉP Kártya tudnivalók

SZÉP Kártya használata a szállodáinkban

Minden belföldi Hunguest Hotels szálloda recepcióján fizethet minden típusú SZÉP kártyával (tehát OTP, MKB és K&H SZÉP kártyájával is rendezheti számláját).

Szállás igénybevétele esetén a szállás költsége és a szálláshoz igénybevett egyéb szolgáltatások (étkezés, italfogyasztás, wellness szolgáltatások, fürdő belépők, parkolás stb.) kifizetésére bármelyik (szállás / vendéglátás / szabadidő) zsebben felhalmozott összeg használható.

SZÉP Kártya használata a honlapunkon

SZÁLLODA FIZETÉS A HONLAPUNKON FIZETÉS A HOTELBEN
Aqua-Sol OTP MINDEN
FELSOROLT SZÁLLODÁBAN
AZ ÖSSZES
(OTP, MKB, K&H)
SZÉP KÁRTYA HASZNÁLHATÓ
 Béke OTP
 Erkel OTP
Flóra OTP
 Forrás OTP
 Freya OTP
 Galya OTP
 Griff -
 Helios OTP
 Hőforrás -
 Millennium OTP
 Nagyerdő -
 Palota OTP
 Panoráma OTP
 Pelion OTP
 Platánus OTP
 Répce OTP
 Répce Gold OTP

Az itt fel nem sorolt szállodák:

  • Fenyő, Heiligenblut és Sun Resort: a SZÉP kártya csak belföldön használható.

Honlapunkon is fizethet SZÉP Kártyával, így (szállodánként, időszakonként és csomagonként változó) kedvezményben is részesülhet. Egyelőre azonban csak az OTP kártyák használhatók, és nem minden szállodánk felé. Az aktuális állapotot a táblázatban foglaltuk össze - a honlapunkon történő fizetés lehetősége bővül.
Ha a honlapunkon fizet, a "szállás zseb" használható csak, ezt választjuk ki automatikusan, az itt felhalmozott összegből fizethet.

SZÉP Kártya és Hunguest Hotels törzskártya együttes használata

A SZÉP kártya szabályzat és a HUNGUEST HOTELS Törzskártya Üzleti Feltételei egyaránt kimondják, hogy a számlának a kártyatulajdonos nevére kell szólnia. Abban az esetben, ha egy családban két különböző névre szól a SZÉP kártya és a Törzskártya, akkor a szabályzatok értelmében egy számla rendezéséhez együtt nem használható a két kártyatípus.
Javasoljuk, hogy ebben az esetben a SZÉP kártyát kibocsátó pénzintézet ügyfélszolgálatán igényeljen meglévő SZÉP kártyájához társkártyát, amely a Törzskártya tulajdonos nevére szól. Csak akkor használható együtt ez a két kártyatípus, ha ugyanarra a névre szólnak.

Hunguest Hotels Ajándék és Élménykártyák

Mivel ezek a kártyák átruházhatók, és külföldi szállodáinkban is felhasználhatók, vásárlásukhoz SZÉP Kártya nem használható.

A Hunguest Hotels szállodák legfrissebb akcióit itt találja.