Szobafoglalás

Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-342-895 | +36-83-340-525

Hévíz, Hunguest Hotel Helios - Táplálékallergia

 

Vendégeinknek speciális piktogramokkal tesszük könnyebbé a megfelelő ételválasztást a NÉBIH kormányrendelet alapján:

Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek
Rákfélék és azokból készült termékek
Tojás és abból készült termékek
Halak és azokból készült termékek
Földimogyoró és abból készült termékek
Szójabab és abból készült termékek
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)
Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió) és azokból készült termékek
Zeller és abból készült termékek
Mustár és abból készült termékek
Szezámmag és abból készült termékek
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben
Csillagfürt és abból készült termékek
Puhatestűek és abból készült termékek
A termék gyorsan felszívódó szénhidrátot (natív cukrot, mézet) tartalmaz
Élesztő és abból készült termékek
Magas zsírtartalmú étel
Magas kalóriatartalmú étel
Magas proteintartalmú étel