Szobafoglalás

Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-342-895 | +36-83-340-525

Hévíz, Hunguest Hotel Helios - Táplálékallergia

Érezte már Ön is úgy, hogy az életét jelentő speciális diétája miatt egyszerűen kinézték egy étteremből?
Unja már, hogy üdülése során is a kikapcsolódás helyett Önnek kell gondoskodnia a megfelelő étkezésről?

Látogasson el gluténmentes főzőtanfolyamjainkra!
Gluténmentes süteménykínálatunkat itt találja!

Manapság a táplálékallergiások helyzete nem egyszerű, sok esetben az üdülésről is le kell mondaniuk, hiszen a szigorú diétát nem lehet egyik napról a másikra elhanyagolni, az egészségük a tét.
Egyedülálló sajátosságként a Hunguest Hotel Helios***superior Hévízen a félpanzió keretén belül speciális étrendet biztosít liszt-, laktóz-, tejfehérje-, tojás-, szójaérzékenyeknek, diabéteszes-eknek, valamint laktóz-, natív cukormentes-, zsír és fehérjeszegény ételeket is kínál.

HAPPY HOUR - naponta 15.00-17.00

1 Ön által választott kávé
(espresszo, hosszú kávé vagy capuccino)
+1 gluténmentes sütemény

= 590 Ft

A Hunguest Hotel Heliosban***superior munkatársaink kidolgoztak a hagyományos mellett egy olyan, az alapétkezésekbe beillesztett, piktogramokkal jelölt menükínálatot, melynek köszönhetően valóban a pihenésre, kikapcsolódásra koncentrálhatnak táplálékallergiás vendégeink is, diétás programjukat nálunk gond nélkül folytathatják.
Étlapunk minden nap tartalmaz olyan menüsort, amely a táplálékallergiában szenvedőknek is lehetőséget biztosít az étkezések alkalmával a megfelelő étel fogyasztására.
A szálloda cukrászatán saját készítésű gluténmentes kenyerek, reggeli pékáruk és fantasztikus minőségű sütemények gazdagítják a kínálatot.

 


Vendégeinknek speciális piktogramokkal tesszük könnyebbé a megfelelő ételválasztást a NÉBIH kormányrendelet alapján:

Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek
Rákfélék és azokból készült termékek
Tojás és abból készült termékek
Halak és azokból készült termékek
Földimogyoró és abból készült termékek
Szójabab és abból készült termékek
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)
Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió) és azokból készült termékek
Zeller és abból készült termékek
Mustár és abból készült termékek
Szezámmag és abból készült termékek
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben
Csillagfürt és abból készült termékek
Puhatestűek és abból készült termékek
A termék gyorsan felszívódó szénhidrátot (natív cukrot, mézet) tartalmaz
Élesztő és abból készült termékek
Magas zsírtartalmú étel
Magas kalóriatartalmú étel
Magas proteintartalmú étel