Szobafoglalás

Hírlevél

Franchise szállodák - változások

A Hunguest Hotels franchise szállodái közül háromnak 2017. március 31-én lejár az együttműködési szerződése, ami nem került meghosszabbításra. Ezért a Hunguest Hotel Griff (Budapest), Hunguest Hotel Hőforrás (Hajdúszoboszló), Hunguest Hotel Nagyerdő (Debrecen) 2017. április 1-jétől már nem lesz szállodaláncunk tagja.

További információk

Bükfürdői séfünket díjazták

A 2017-es büki Fürdőbálon hatodik alkalommal adták át a Bükfürdő Turizmusáért díjat.

A helyi TDM által alapított díj tulajdonosa minden esztendőben egy olyan személy, aki aktívan hozzájárul Bük, Bükfürdő pozitív imázsának emeléséhez.

Ez évben a helyi gasztronómiai élet egyik jeles szereplőjére, Bánszki Péterre esett a választás, aki a Hunguest Hotel Répce Gold**** séfje.

Tovább

Újabb balatoni ház: Hunguest Hotel Helikon

Újabb balatoni szállodával bővült a Hunguest Hotels kínálata, most már Keszthelyen is várjuk Önöket, közvetlenül a Balaton partján található Hunguest Hotel Helikonban!
A kitűnő elhelyezkedésű szálloda szobáiból mesés a kilátás, vagy a Balatonban vagy a Keszthelyi-hegységben gyönyörködhetünk a szobákból kitekintve.
A Hunguest Hotel Helikon*** szálloda március 10-én nyitott újra, szeretettel várjuk Önt is varázslatos balatoni környezetével, vendégszeretetével, gasztronómiai élményeivel!

Tovább a cikkhez...