Szobafoglalás

Hírlevél

Kneipp Park Bükfürdőn

Bükfürdőn szállodáink szomszédságában található a Kneipp Park.
Ha arra járnak, feltétlen próbáják ki a Kneipp taposót, mely a különböző méretű kavicsokon, zúzalékon, fenyőkérgen, tobozon és faaprítékon történő mezítlábas séta során egyfajta természetes masszázst nyújt, az  apróbb-, és nagyobb kavicsos, faháncsos textúrák és a különböző talajtípusok eltérően masszírozzák a talp reflexpontjait.
Mellette pihenőpadok, szabadtéri jógapark is segítik a relaxációt és a kikapcsolódást Tovább...

Ismét Superbrands díjas a Hunguest Hotels!

Örömmel tudatjuk, hogy a Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján 2016-ban a Hunguest Hotels márka immár harmadszor is elnyerte a Superbrands címet!

Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk ismét elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vendégeink mindennapi választásához. Büszkék vagyunk arra, hogy ismét megkaptuk ezt a remek szakmai visszajelzést, és továbbra is igyekszünk vendégeink bizalmát és elégedettségét megszolgálni!

Tovább olvasom...

Képes pillanatok

Összegyűjtöttünk pár szép fotót a Hunguest Hotels házakról...
(Ha publikus instagram fiókja van és szívesen látná oldalunkon a saját fotóját is, használja a vonatkozó hastageket. Például: ‪#‎hunguesthotelpalota‬ ‪#‎hunguesthotels‬)

 

Tovább a fotókhoz...

Termelők és kézművesek Bükfürdőn

Április 29-én újra megnyitotta kapuit a Bükfürdői Termelői Piac, amely a tavaly nyári első szezont követően a fürdőváros egyik kedvelt színfoltja lett. A 2015-ben életre hívott, helyi és környékbeli termelők, valamint kézművesek portékáit kínáló piac időszakosan, tavasztól–őszig várja a vásárlókat. Tovább olvasom