Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

Gyógyászat, wellness, gasztronómia mesterfokon! A szálloda élményfürdőjében medence, pezsgőfürdő és szauna található, míg egy hídon keresztül közvetlenül érhető el Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma.

Elérhetőség

Hunguest Hotel Aqua-Sol

4200 Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 7-9.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-52-273-310

Hotel Aqua-Sol

Az egyetlen hajdúszoboszlói szálloda, amelynek vendégei egész évben külön belépőjegy váltása nélkül egy zárt folyosón közvetlenül átsétálhatnak az AQUA-PALACE fedett élményfürdőbe, a HUNGAROSPA Gyógyfürdőbe és azon keresztül a strandra!

A Hunguest Hotel Aqua-Sol vendégei díjtalanul, alapszolgáltatásként vehetnek igénybe összesen 20 medencét, a gyógyfürdőben, a strandon és az Aqua Palace területén!A hajdúszoboszlói strandfürdő területén található Aquapark kínálatával igazi csúszdaparadicsom: óriás-, hidro-, multicsúszda, kamikáze, fekete lyuk, őrült folyó, Big Hole, Twister és Niagara teszi teljessé az élményt.
Az Aquapark májustól őszig a strand területéről közelíthető meg külön karszalag vásárlásával, mely lehet egész napos, vagy akár rövidebb időre szóló is.

Az Aqua-Palace vízipalota 15 000 m2-en egyedi hangulattal, rendkívül széles szolgáltatási kínálattal egész évben várja a család apraját-nagyját. Az Aqua-Palace medencéi közül 8 a földszinti fürdővilágban található. Az exkluzív élménymedencék különböző korokat és helyszíneket idéznek meg. Minden medencében egyedi látvány varázsolja el a fürdőzőket: trópusi fürdő (32-34°C), jégbarlang fürdő (25-27°C), mozi fürdő (34-36°C), Pávai termálfürdő (34-36°C), Gangesz fürdő (32-34°C), Római fürdő (32-34°C), tengeri fürdő (32-34°C), barlang fürdő (34-36°C). A medencékben fürdőzést különböző élményelemek is színesítik: vízsugár masszázsok, dögönyözők, buzgárok, sodrófolyó, pezsgőágy stb. Az aktív vízi élmények kedvelőit egy családi csúszda a trópusi medencében és egy emeletről induló óriás csavarcsúszda várja.

Az első emeleti gyerekvilágban az apróságok és szüleik is remekül érezhetik magukat. A medencéket és az összes szolgáltatást az ő igényeiknek megfelelően alakítottuk ki: bébi-anyuka medence, bébi úsztató medence, pezsgőmedence, családi medence állatfigurákkal, bébi és gyerek csúszdák. Ha lépcsőn, vagy lifttel a második emeletre felmegyünk, egy csendes kis úszómedencét találunk.

A hajdúszoboszlói strandfürdő területén, a nyári hónapokban további szolgáltatások vehetők igénybe külön térítés mellett:

PREMIUM ZONA

Az ország egyik legújabb, legattraktívabb szabadtéri wellness fürdője várja a vendégeket a strandfürdő kiegészítő szolgáltatásaként.

A Prémium Zóna ötcsillagos minőségi igényeket elégít ki szemet gyönyörködtető, különleges látványelemeivel, egyedi víziélményekkel és kényelemi wellness szolgáltatásokkal.

Az élményövezet egzotikus medencéiben mintha világutazáson vennénk részt:

  • A Plitvice medencében hatalmas sziklás vízesésben gyönyörködhetünk, beépített masszázs elemek, pezsgőágyak segítik az ellazulást.
  • A Tahiti medence hullámzó vizében csobbanhatunk, majd vízibárjában trópusi koktélokat kóstolhatunk.
  • Az Amazonas medence emeletes jakuzzi tölcséreiben megmártózva csodálatos panoráma tárul elénk. A jakuzzik alatt a sodrófolyó örvényebiben lubickolhatunk.
  • A játékelemekkel felszerelt gyermek medence a legkisebbek szórakozásáról gondoskodik.

A vendégek kényelmét prémium párnás napágyak és napernyők szolgálják, az árnyékolást fedett pihenő jurták is biztosítják.

A kulináris élvezetekről a Prémium önkiszolgáló étterem gondoskodik.

A Prémium Zónát korlátozott számban tudják kedves vendégek igénybe venni.

AQUAPARK

Az Aquapark a strand kiegészítő szolgáltatása, ezért Aquapark kiegészítő díj ellenében vehető igénybe.

A csúszdaparadicsom egyik részében található elemek: négypályás versenycsúszda, kamikáze, hidrocsúszda, óriás csavarcsúszda, fekete lyuk, őrült folyó, valamint big hole, Niagara, twister, melyek tizenkét méter magas toronyból indulnak. Az Aquapark területének bővítésével 2014-ben extrém zóna létesült. Az extrém zónában további 6 izgalmas kalandcsúszda várja a látogatókat: szabadesős alagút, vízhurok, szuperhullám, cunami, űrcsónak, vízcső. A csúszdák 16 méter magas podesztekről indulnak. Igy már összesen 15 óriáscsúszda vehető igénybe az Aquaparkban. Aki elfáradt a csúszdázásban, a sodrófolyóban vagy az élménymedencében pihenheti ki magát. Az óriáscsúszdák használata csak 120 cm testmagasság felett engedélyezett!

Az Aquaparkban a gyerekek szórakozásáról a medencében álló élethű elefántok, gyermekcsúszdák, játszótér, valamint a 6-12 évesek számára épült kalandmedencék is gondoskodnak. A gyermek kalandmedencében 4 tornyos Beckó vár függőhíddal, műsziklával, vízeséssel, rönkvár csúszdával és masszázsdézsával, valamint Bástya vár ágyúkkal, borító dézsával, csúszdával megannyi kalandot ígérnek. Van itt gyerekmedence, ahol a kicsik meghódíthatják a Hódvárat a bikafejes ivócsanakkal, valamint egy zátonyra futott csónak szivárvány csúszdával.

GYÓGYFÜRDŐ

A Hajdúszoboszlói gyógyfürdőben több, mint negyven féle kezelés áll a betegek rendelkezésére. A különböző gyógykezelések kombinálva a leghatékonyabbak. Többek között masszázst, iszapkezelést, súlyfürdőt, víz alatti masszázst, víz alatti gyógytornát, különböző elktroterápiás kezeléseket és a legmodernebb szoft lézer kezelést is alkalmazunk. Napjainkban a hangsúly a komplex fizioterápiás kezelésen van, tehát a fürdőkúrát egyéb eljárásokkal, pl. gyógytornával, mechanoterápiával, elektroterápiával egészítjük ki. Az iszapkezeléseket iszappakolás formájában alkalmazzuk saját iszapunk felhasználásával. A balneoterápiás kezelések csak kúraszerűen fejtik ki hatásaikat, így kívánatos, hogy egy fürdőkúra legalább két hétig tartson.

Hajdúszoboszlón a mozgásszervi panaszokkal érkezők hatékonyan tudják kezeltetni magukat a felkészült és tapasztalt egészségügyi személyzetnek és az általuk alkalmazott gyógykezeléseknek köszönhetően." A város 1927-től, a hévíz felszínre törése óta fogadja a fürdőzni és gyógyulni vágyó vendégeket. A fürdő környezetének mikroklímája, levegőjének jódos, brómos, sós páratartalma áldásosan befolyásolja a gyógyulást.


Alapadatok

Szobaszám: 142 | Parkolás: 100 férőhelyes zárt (nem őrzött) parkoló 1.000 Ft/jármű/éjszaka, a kamerával megfigyelt, (nem őrzött) garázsban (8 db parkolóhely) 5.000 Ft/autó/éjszaka. | Elektromos autó töltés: 2x22kW, Type 2, Alte-GO | Idegenforgalmi adó: 600 Ft/fő/éj - 18 éves kor felett | Dohányzás: Az egész szálloda nemdohányzó | Kisállat: nem engedélyezett | Különtermek: 1 terem max. 80 főig | Akadálymentesség: 6 db akadálymentes szoba, a szálloda korlátozottan akadálymentes. | NTAK: SZ24087054