Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Egyenleg és lejárat

A "TOVÁBB" gombra kattintással Ön hozzájárul az itt megadott adatainak az egyenlege lekérdezése céljából történő kezeléshez. Az adatkezelés csak a lekérdezéshez szükséges ideig tart. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.

Ajándékozzon pihenést!

Kapcsolódó tartalom

Ne vívódjon az ajándékozással...
Hunguest Hotels Ajándék Kártya


...ajándékozzon pihenést, ajándékozzon élményeket!

Vásárolja meg itt!

Barátnő, barát, anya, apa, testvér, nagyszülő, kolléga, üzleti partner...

Karácsony, névnap, születésnap, Valentin-nap
eljegyzés, esküvő, diplomaosztó, évforduló...

Kinek, miért - és legfőképpen mit? Szeretne megszabadulni az ajándékozással járó idegtépő napoktól? Döntsön az ajándékozott!

Megvásárolható online is!
 Vásárlásért ide kattintson!

A HUNGUEST HOTELS Ajándékkártyákkal az ajándékozott maga választhatja ki gyógy-, wellness és üdülő szállodáink országos hálózatából, hogy hol szeretné szabadidejét eltölteni. Hosszú hétvége? Hangulatos vacsora? Gyógyüdülés? Szépségkúra? Kirándulás? Városnézés?
HUNGUEST HOTELS. 


A 20, 50,100 és 250 ezer forintos fix címletű Ajándékkártyák beválthatók valamennyi Hunguest Hotels szállodában.

Az Ajándékkártyák megvásárolhatók webshopunkban, valamint szállodáink recepcióján.

A kártyák meghosszabbíthatók a lejáratuk előtt névértékük, vagy esetleges maradvány értékük 10%-a ellenében. A kártya meghosszabbítás ideje maximum 12 hónap lehet (a lejárattól számítva). Kérjük, írjon a torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu e-mail címre, hogy mely sorszámú kártyá(ka)tszeretné meghosszabbítani. Ebben az esetben a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum munkatársai elküldik az átutaláshoz szükséges adatokat, és az összeg beérkezését követően automatikusan meghosszabbítják a kártyá(ka)t.


A HUNGUEST HOTELS Ajándékkártyák meghosszabbíthatók a lejáratuk előtt névértékük, vagy esetleges maradvány értékük 10%-a ellenében. A kártya meghosszabbítás ideje maximum 12 hónap lehet (a lejárattól számítva).
Kérjük, írjon a torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu e-mail címre, hogy mely sorszámú kártyá(ka)tszeretné meghosszabbítani. Ebben az esetben a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum munkatársai elküldik az átutaláshoz szükséges adatokat, és az összeg beérkezését követően automatikusan meghosszabbítják a kártyá(ka)t.


Az ajándékkártyák megvásárolhatók:


Ajándékkártyák nem vásárolhatók SZÉP kártyával!

Ajándékkártya Általános Szerződési Feltételek letöltése

Élménykártya Üzleti Feltételek letöltése


További információkkal kapcsolatban a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum munkatársai állnak a rendelkezésére telefonon, vagy e-mail elérhetőséggel: +36 1 481-9150 | torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu