Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Egyenleg és lejárat

A "TOVÁBB" gombra kattintással Ön hozzájárul az itt megadott adatainak az egyenlege lekérdezése céljából történő kezeléshez. Az adatkezelés csak a lekérdezéshez szükséges ideig tart. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.

Ajándékozzon pihenést!

Kapcsolódó tartalom

Ne vívódjon az ajándékozással...
Hunguest Hotels Ajándék Kártya


...ajándékozzon pihenést, ajándékozzon élményeket!

Vásárolja meg itt!

Barátnő, barát, anya, apa, testvér, nagyszülő, kolléga, üzleti partner...

Karácsony, névnap, születésnap, Valentin-nap
eljegyzés, esküvő, diplomaosztó, évforduló...

Kinek, miért - és legfőképpen mit? Szeretne megszabadulni az ajándékozással járó idegtépő napoktól? Döntsön az ajándékozott!

Megvásárolható online is!
 Vásárlásért ide kattintson!

A HUNGUEST HOTELS Ajándékkártyákkal az ajándékozott maga választhatja ki gyógy-, wellness és üdülő szállodáink országos hálózatából, hogy hol szeretné szabadidejét eltölteni. Hosszú hétvége? Hangulatos vacsora? Gyógyüdülés? Szépségkúra? Kirándulás? Városnézés?
HUNGUEST HOTELS. 


Az ajándékkártyák megvásárolhatók:

Ajándék - és Prémium Élménykártya érvényességi idejének hosszabbítása

A veszélyhelyzeti korlátozások miatti szállodai üzemszünetek következtében történt kiesés miatt a Hunguest Hotels Zrt. minden 2021. december 31-ig lejáró Ajándék - és Prémium Élménykártya felhasználhatóságát meghosszabbította 2022. március 31-ig.

A meghosszabbítással kapcsolatban Önnek teendője nincs, amennyiben további információra van szüksége, úgy a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum munkatársai állnak a rendelkezésére az alábbi telefonos vagy online elérhetőségen:

Telefonszám: 06 1 481 9150 | E-mail: torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu.  


Ajándékkártyák nem vásárolhatók SZÉP kártyával!

Ajándékkártya Üzleti Feltételek letöltése

Élménykártya Üzleti Feltételek letöltése


További információkkal kapcsolatban a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum munkatársai állnak a rendelkezésére telefonon, vagy e-mail elérhetőséggel: +36 1 481-9150 | torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu