Hunguest Hotels Hungary

Szobafoglalás

Hírlevél

Hunguest Hotels kiemelten bababarát és gyermekbarát szállodák

PÖTTÖMVILÁG 
A Hunguest Hotels gyermekprogramjáról itt!

Ma már mindennapos, hogy kisebb és nagyobb gyermekeinkkel együtt kelünk útra, hiszen kikapcsolódásunk helyszínéül választhatunk olyan szállodát is, ahol őket is attrakciók, hozzáértő személyzet várja. Családos üdülésre leginkább belföldi szállodát választunk, hiszen az utazás rövidsége az aprók esetében fontos tényező.

A Hunguest Hotels, Magyarország egyik legnagyobb szállodalánca gyermekkedvezményeivel, célzott ajánlataival, a wellness-szolgáltatások sokszínűségével eddig is odafigyelt a családosokra.

Az itt felsorolt szállodák mindegyike rendelkezik valamilyen csak a gyermekeknek szánt szolgáltatással (pl. gyermek kalandpark, óvoda, játszószoba programokkal, Xbox szoba stb.)

KIEMELTEN GYERMEKBARÁT HOTELEINK:

Hunguest Hotel Pelion ****superior | Tapolca

A szülők, nagyszülők kikapcsolódása idején a Pinocchio Club nevű óvodában a gyermekek nemcsak elhelyezhetők, hanem szakképzett óvónők igyekeznek élvezetes programokat szervezni számukra.


Hunguest Hotel Pelion ****superior

Hunguest Grandhotel Galya **** | Galyatető

A HUNGUEST Grandhotel Galya külön figyelmet fordít az aprókkal érkezőkre is, de nem csupán a szinte minden ajánlat esetében alkalmazott gyermekkedvezmények formájában, hanem szolgáltatásaiban is (etetőszék, kiságy, játszószoba, játszótér, fürdetőkád), ezért szállodánk gyermek-, és családbarát szálloda.


Hunguest Grandhotel Galya ****

Hunguest Hotel Forrás ****superior | Szeged

A szegedi Hunguest Hotel Forrás**** gyógy- és wellness szálloda kiváló választás gyermekes családok részére is. Gyermekbarát szolgáltatásaink: összenyitható családi szobák, gyermek játszószoba, Xbox szoba, kerti gyermekjátszó. A Napfényfürdő Aquapolis Szeged terüeltén gyermekmedencék, 4 szintes játszóház, baba-mama világ várja a "kis" vendégeket. A szállóvendégek részére a szobaár tartalmazza a fürdőbelépőt is!


Hunguest Hotel Forrás ****superior

Hunguest Hotel Répce Gold **** | Bükfürdő

A Bükfürdőn található szálloda rendkívül népszerű a gyermekek körében is. gyermekanimáció, Hód Henrik játszóház, modern játszótér, gyermeketetőszék .... és sok egyéb apróság szolgálja a legkisebbek kényelmét. A nagyobbacskák pedig X-Box barlangban tölthetik el kellemesen az időt.


Hunguest Hotel Répce Gold ****

Hunguest Hotel Heiligenblut | Heiligenblut

A Hunguest Hotel Heiligenblut a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, a Grossglockner lábánál. A Grosslockner / Heiligenblut-i régió (1301 m) fahatár felett fekvő vadregényes, hóbiztos sípályái a tavaszi hónapokig várják a sportág szerelmeseit 14 felvonóval.


Hunguest Hotel Heiligenblut

Hunguest Hotel Flóra *** | Eger

A HUNGUEST Hotel Flóra gyógyvízforrások központjában, a városi strand, a versenyuszoda és a Török-fürdő szomszédságában található. Vendégeink térítésmentesen vehetik igénybe a hotelből közvetlen átjárással megközelíthető termálfürdő alapszolgáltatásait.


Hunguest Hotel Flóra ***

Hunguest Hotel Erkel ***/**** | Gyula

A Hunguest Hotel Erkelből közvetlenül - egy fedett-fűtött folyosón keresztül - kényelmesen megközelíthető az ötcsillagos Várfürdő számtalan vízi attrakciójával és vadregényes, ősfás parkjában. Tökéletes kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Senior és gyermek animátoraink változatos programokkal várják a vendégeket!


Hunguest Hotel Erkel ***/****

Hunguest Hotel Helikon *** | Keszthely

Hogy mitől lesz igazán gyerekbarát egy hotel? Nem csupán a gyerekeknek szóló programoktól, szolgáltatásoktól, hanem talán attól, hogy az apróságokat is igazi vendégként kezelik. A keszthelyi Balaton partjának Hunguest szállodája éppen ezért vívta ki magának a családbarát jelzőt, ugyanis gyerekjátszója, időszakos animációs programjai mellett itt a felnőttek mellett minden gyermek igazán vendégnek érezheti magát.


Hunguest Hotel Helikon ***