Hunguest Hotels Hungary

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Rólunk

Kapcsolódó tartalom

Köszöntő

Tisztelt Vendégeink!

Önöknek e pillanatban újra lehetõségük nyílik megismerkedni hazánk történelemben és kultúrában gazdag tájaival, városaival, csodálatos környezeti értékeivel. Élvezhetik hegyvidékeit és az Alföldet, az oly sokszor megénekelt szõke Tiszát, és a gyógyulást, megújulást jelentõ gyógyvizeket. Magyarország városai egyidõben kínálják pezsgõ kereskedelmi életüket, történelmi emlékeiket, és kulturális kincseiket.

Országunk adta lehetõségeink megjelennek széles skálájú szolgáltatásainkban:
- klasszikus gyógykúrák, fitness, gasztronómia, wellness, sport, csapatépítés, konferencia - meeting turizmus
- változatos idejû és tartalmú üdülõajánlatok valamennyi korosztály részére, a legifjabbaktól az idõsebbekig.

Felhívjuk figyelmüket vonzó ajánlatainkra, az ár és az érte nyújtott szolgáltatás minõségének viszonya feltétlenül pozitív.

Sikerült felkeltenünk érdeklõdését egy gondtalan, nyugodt pihenéshez?

Úgy érzik szeretnék megismerni Magyarországot? Nos, ehhez az Önök legjobb segítõje és házigazdája a HUNGUEST HOTELS, amely gazdag vendéglátó tapasztalatokkal, Magyarország legszebb és legkedveltebb üdülõhelyein található szállodáival egész évben az Önök és barátaik rendelkezésére áll.

Mérlegeljenek és döntsenek, s hogy döntésük helyesnek bizonyul, ahhoz garancia szolgáltatásaink sokszinûsége, magas színvonala, szállodáinkban dolgozó munkatársaink igazi vendégszeretete.

Várjuk minden idõben nálunk!

Hülvely István
vezérigazgató


A Hunguest Hotels Zrt. a MOB aranyfokozatú támogatója


Hunguest Hotels az esélyegyenlőségért.