Rólunk

Kedves Vendégünk!

Szeretettel köszöntjük a Hunguest Hotelsnél, Magyarország piacvezető és Közép-Európa egyik legjelentősebb szállodaláncánál!

Jelenleg 3 országban (Magyarország, Ausztria, Montenegró) 20 saját, illetve partnerhotelünkben várjuk vendégeinket, szolgáltatások és programok bőséges kínálatával. Gyógykezelés, wellness, konferencia, vagy egyszerűen csak pihenés, családdal, kollégákkal vagy akár egyedül, egy éjszaka vagy hosszabb nyaralás, hegyekben, vízparton vagy városközpontban, de mindig a lehető legjobb ár-érték arányban – ezt kínálja a Hunguest Hotels.

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon és a régióban állandó minőséget és magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítunk, miközben folyamatosan alkalmazkodunk az idegenforgalom újabb és újabb kihívásaihoz. Vendégeink egyre növekvő igényeihez igazodva az elkövetkező években terveink szerint számos fejlesztést hajtunk végre: tovább bővítjük szolgáltatásainkat és modernizáljuk szállodáinkat.

A minőség azonban nemcsak a környezeten múlik, hanem a felkészült és elkötelezett munkatársainkon is. Vendégeink számára a védjegyünkké vált családias légkört kollégáink biztosítják. Megbecsüljük a tapasztalatot, ezért is fontos számunkra, hogy munkatársaink többsége hosszú évek, évtizedek óta nálunk dolgozik.

A világ több jelentős szállodaláncával működünk együtt, nemzetközi képzési programokat indítunk annak érdekében, hogy további szakmai fejlődési lehetőséget biztosítsunk kollégáinknak. Nemzetközi kapcsolataink nemcsak az oktatásra terjednek ki, hanem kulturális, gasztronómiai és üzleti-gazdasági együttműködésre is.

A Hunguest Hotels ma is a legismertebb és legkedveltebb szállodalánc Magyarországon. Mindent megteszünk azért, hogy a Hunguest márkanév az egész régióban ugyanezt jelentse. Az Önök elégedettsége, az Önök bizalma mindennél fontosabb számunkra. Ezért dolgozunk, ezért fejlődünk: hogy a legjobbak maradjunk.

Várjuk szeretettel!

Hunguest Igazgatósága