Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

Kedves Vendégeink! A Hotel Aquarell Cegléd 2023. június 1-től a Hunguest Hotels üzemeltetésében működik tovább, így júniustól a szállodaláncunk Törzsvendégprogramja által kínált kedvezmények igénybe vehetők, továbbá a Hunguest Hotels ajándékkártyák beváltására is lehetőség nyílik. A 92 szobás, négycsillagos, kiterjedt wellness részleggel bíró hotel a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő és a 18 óriáscsúszdával rendelkező Aqua Centrum közvetlen szomszédságában található. A 2007-ben épült Hotel Aquarellben 60 kétágyas, 24 egybenyitható családi szoba és nyolc apartman található. A szálloda 241 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkező wellness részlege élmény- és gyógyvizes medencét, valamint pezsgőfürdőt kínál a szálloda vendégeinek. A szálloda 180 fős, szekcionálható konferenciarészlege kisebb rendezvények megtartására alkalmas.

Elérhetőség

Hotel Aquarell

2700 Cegléd, Fürdő út 24.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36 53 510 900

Hotel Aquarell

Értesítjük kedves vendégeinket, hogy wellness részlegünkön 2023. szeptember végéig karbantartást végzünk. Ezen idő alatt medencéink és szaunáink nem használhatóak. Várható nyitás: 2023. október eleje. Természetesen a fürdőélményről nem kell lemondaniuk addig sem: a karbantartás idejére vendégeinknek napi belépőt biztosítunk a szomszédos gyógyfürdőbe, ahol élménymedence, gyermekmedence, kül- és beltéri gyógymedencék vehetők igénybe.

 

Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt.

Wellness hotel-t keres vagy egy pihentető wellness hétvégét szeretne eltölteni egy kellemes környezetben? Fedezzen fel minket és élje át az életérzést nálunk az Aquarell Hotel****-ben, Cegléden, ami nemcsak wellness hotel, hanem konferencia hotel is egyben!

A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt.

A szálloda berendezése visszafogottan elegáns, melyet magas színvonalú szolgáltatásainkkal és személyzetünk vendégszeretetével ötvöztünk, így Ön a legteljesebb kényeztetésben részesülhet.

Frissüljön fel élmény medencénkben, lazuljon el pezsgőfürdőnkben, szaunánkban, ismerje meg különböző masszázs-szolgáltatásainkat, relaxációs kádfürdőnket és győződjön meg személyesen mindezek kedvező hatásairól.

Aranyhegy Éttermünkben kitűnő séfünk e vidék friss alapanyagaiból - zöldségekből, gyümölcsökből, finom húsokból és az elmaradhatatlan friss fűszernövényekből - álmodja meg az ízletes és mutatós remekműveket. A szezononként változó étlap mellett - mely egyaránt tartalmazza a tradicionális hazai és a nemzetközi konyha ínyencségeit - regionális menünk és változatos napi wellness ajánlataink teszik teljesé a kínálatot.

Fedezzen fel minket és élje át az igazi wellness életérzést a Hotel Aquarell****-ben, ami nem csak egy wellness hotel, hanem konferencia hotel is egyben!