Hunguest Hotels Hungary

Konferenciatermek, rendezvényszolgáltatások a Hunguest Hotels szállodáiban

Ismerkedjen meg a
Hunguest Hotels Üzleti Kártya Programmal!
Csapatépítés, tréning - programlehetőségek itt

Tökéletes helyszín a tökéletes döntésekhez!

Elegáns helyszín, korszerű technika, ínyenc falatok.

Nézze meg szállodáink konferenciatermeinek részletes adatait! Válasszon szállodát, majd a megfelelő menüpontnál (Konferencia) részletes terem-alaprajzokat is talál, technikai felszereltségről informálódhat.
Használja ki új lehetőségeit: a Hunguest Grandhotel Galya osztható, összesen 300 személyes kapacitású új konferenciatermét, és a Hunguest Hotel Pelion fejlesztése során kialakított új, 500 fős konferencia komplexumát!

Hunguest Hotel Pelion ****superior | Tapolca

Az eredményes konferenciák, rendezvények kellékei a Hotel Pelionban: elegáns helyszín, technikai biztonság, ínyenc falatok, erős kávé, felüdítő masszázs, élénkítő squash, konferenciaterem, szekciótermek, szervezői tehetség. Üzletének profi háttere fél siker! Mit kínál Önnek az Aranynap Díjjal és Magyar Turizmus Minőségi Díjjal kitüntetett Hunguest Hotel Pelion? Konferenciák, tréningek, meetingek, üzleti rendezvények szervezése mellett: wellness és fitness szolgáltatások, termálfürdő, élményfürdő, gyógybarlang, tenisz és squash pályák, személyi edzések.


Hunguest Hotel Pelion ****superior

Hunguest Grandhotel Galya **** | Galyatető

Már fogadja Vendégeit a 260m2-es 320 fős Szonáta névre keresztelt rendezvényterem. A Magyarországon is egyedülálló , csodálatos panorámájú légkondicionált, erkélyes konferenciaterem céges rendezvények, konferenciák, esküvők megrendezésére kiválóan alkalmas. Az új terem a legmagasabb igényeknek megfelelő technikával felszerelt : érintőképernyős irányitópult hangosítással , beépített projektorok, hangfelvétel, DVD lejátszás, internetcsatlakozás , automata árnyékolás . A terem 2 részre osztható. A szálloda ezen kívül további 4 , természetes fénnyel rendelkező szekcióteremmel (10-140 főig), modern technikai háttérrel áll Vendégei rendelkezésére. Új szolgáltatásunk: esküvőszervezés. Mottónk: " A frigyek az égben köttetnek.....és mi vagyunk legközelebb hozzá " A galyatetői Kodály templomban vagy parkunkban a szertartás is lebonyolítható.


Hunguest Grandhotel Galya ****

Hunguest Hotel Palota ****superior | Lillafüred

6 különböző méretű különteremmel, különféle technikai felszerelések széles skálájával, finom ételekkel és kényelmes szobákkal járulunk hozzá rendezvénye sikeréhez. A szakmai programot zárva pedig kötetlen pihenésre csábítjuk wellness részlegünkbe!


Hunguest Hotel Palota ****superior

Hunguest Hotel Forrás ****superior | Szeged

A szegedi Hunguest Hotel Forrás**** szállodában 500 fős étterem, számos konferencia- és szekcióterem (450 főig), valamint Szegeden egyedülálló kertünk kiválóan alkalmas magas színvonalú konferenciák, rendezvények és kerti partyk lebonyolítására.


Hunguest Hotel Forrás ****superior

Hunguest Hotel Millennium ***superior | Budapest

A 3+1 csillagos Hunguest Hotel Millennium szálloda a ferihegyi nemzetközi repülőteret Budapest központjával összekötő Üllői úton található. A Belváros és más látnivalók néhány perc alatt elérhetők autóval vagy metróval. Ebben az ízlésesen berendezett, különleges atmoszférájú szállodában vendégeink élvezhetik a hagyományos magyar vendéglátást – nemzetközi szinten. Szakmailag jól felkészült csapat gondoskodik az Ön kellemes időtöltéséről, valamint rendezvényeinek sikeréről.


Hunguest Hotel Millennium ***superior

Hunguest Hotel Erkel ***/**** | Gyula

A Hunguest Hotel Erkel Hunyadi Mátyás terme közel 390 négyzetméternyi konferenciaterületével akár 290 fő, valamint a Hunyadi Szalon (a terem előtere) további 100 fő befogadására alkalmas színházszerű ültetés esetén. Kisebb meetingek, összejövetelek helyszíneiről Erzsébet, Corvin, Beatrix, Kinizsi Pál, Kristóf és Hunyadi János szekciótermeink gondoskodnak. Rendezvénytermeink ideális helyszínt biztosítanak sikeres konferenciáknak, céges és családi összejöveteleknek, esküvőknek, kiállításoknak igényes környezetben, professzionális kiszolgálással ötvözve.


Hunguest Hotel Erkel ***/****

Hunguest Hotel Platánus *** | Budapest

A Hunguest Hotel Platánus, a magyar főváros legnagyobb parkja, a Népliget szomszédságában található. A háromcsillagos szálloda könnyen megközelíthető mind a belváros (M3 kék metró), mind pedig a Ferihegyi repülőtér irányából. Ideális elhelyezkedésének és kellemes kialakításának köszönhetően turisták és üzletemberek kedvelt szálláshelye.


Hunguest Hotel Platánus ***

Hunguest Hotel Répce Gold **** | Bükfürdő

A bükfürdői szálloda rendezvényterme kisebb létszámú meetingek, tréningek lebonyolítására alkalmas. Szinvonalas catering, indoor- és outdoor programok egészítik ki és tehetik még emlékezetessé a rendezvényeket.


Hunguest Hotel Répce Gold ****

Hunguest Hotel Flóra *** | Eger

Szállodánk 5 különböző méretű konferencia- és rendezvényteremmel, egy különteremmel és egy 300 fő befogadó-képességű étteremmel rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált. Termeink és éttermünk éppúgy alkalmasak kisebb megbeszélések, mint akár 250-300 fős rendezvények lebonyolítására.


Hunguest Hotel Flóra ***

Hunguest Hotel Aqua-Sol **** | Hajdúszoboszló

Rendezvények a kis csoportos képzéstől a 100 fős konferenciáig. A 100 fős konferencia terem mellett rendelkezésre áll egy 20 fős szekció terem is.


Hunguest Hotel Aqua-Sol ****

Hunguest Hotel Béke **** | Hajdúszoboszló

Rendezvények a kis csoportos képzéstől a 400 fős konferenciáig. A színházteremként ismert konferencia helyszín közelében lévő földszinti részen 4 szekció terem került kialakításra 40 főtől 80 főig.


Hunguest Hotel Béke ****

Hunguest Hotel Sun Resort **** | Herceg Novi

A szállodakomplexum a tengerparti sétány mellett, a történelmi óvárostól öt perc sétára található. Saját tengerparti strand, wellness központ, szabadtéri medence, gyermekmedence, változatos kirándulási lehetőségek.


Hunguest Hotel Sun Resort ****

Hunguest Hotel Helios ***superior | Hévíz

120 fős konferenciaterem színpaddal, 20 fős szekcióterem, az étteremhez 35 fős klimatizált különterem tartozik Tapasztalt szakembereink és a modern technikai háttér mind-mind a sikeres, max. 120 fős rendezvények elengedhetetlen kelléke.


Hunguest Hotel Helios ***superior

Hunguest Hotel Panoráma ***superior | Hévíz

A Hunguest Hotel Panoráma különböző méretű konferenciatermei, jelentős kiállító-felület, tapasztalt szakembereink és modern technikai háttér mind-mind a sikeres, akár 300 fős rendezvények elengedhetetlen kelléke.


Hunguest Hotel Panoráma ***superior

Hunguest Hotel Freya *** superior | Zalakaros

A Hunguest Hotel Freya szálloda nemcsak kényelmes Superior részben pótágyas szobákkal ( 1 db kihúzható kanapé 140x190 cm ) illetve egy modern lobby bárral, hanem egy 180 fős konferenciateremmel is várja azokat a vendégeket, cégeket, akik kellemes, pihenésre alkalmas környezetben kívánják rendezvényeiket lebonyolítani. A terem konferenciák, szemináriumok, termékbemutatók, kiállítások megrendezésére is alkalmas. Technikai eszközöket flip chart, projektor, hangosítás, vetítővászon biztosít a szálloda.


Hunguest Hotel Freya *** superior

Hunguest Hotel Fenyő *** | Csíkszereda

A Csíkszereda központjában található szálloda tökéletes kiindulópontot képez a Székelyföldet felfedezni vágyó turistáknak. Igényes és kellemes környezetet nyújt a nyaralni vágyóknak, üzletembereknek, valamint tökéletes helyszínt biztosít cégrendezvényeknek, tréningeknek.


Hunguest Hotel Fenyő ***

Hunguest Hotel Bál Resort **** | Balatonalmádi

A Hunguest Hotel Bál Resort**** egész évben kényeztető pihenést jelent kitűnő szolgáltatásai és páratlan fekvése okán. A szálloda Balatonalmádi szívében, egy ősparkban található, mindössze 200 méterre a Balatontól, ahová egy hídon keresztül vezet az út.


Hunguest Hotel Bál Resort ****

Hunguest Hotel Helikon *** | Keszthely

Szállodaláncunk keszthelyi tagja, a Hotel Helikon tökéletes adottságokkal rendelkezik csapatépítő tréningek, akár több száz fős konferenciák, bankettek, kisebb meetingek, összejövetelek és esküvők lebonyolításához. A Helikon összesen 6 konferencia- és előadóteremmel rendelkezik, melyek 15-330 fő befogadására alkalmasak, természetes megvilágításúak és a legkorszerűbb technikai eszközökkel vannak felszerelve


Hunguest Hotel Helikon ***