Hunguest Hotels Hungary

Konferenciatermek, rendezvényszolgáltatások a Hunguest Hotels szállodáiban

Ismerkedjen meg a
Hunguest Hotels Üzleti Kártya Programmal!
Csapatépítés, tréning - programlehetőségek itt

Tökéletes helyszín a tökéletes döntésekhez!

Elegáns helyszín, korszerű technika, ínyenc falatok.

Nézze meg szállodáink konferenciatermeinek részletes adatait! Válasszon szállodát, majd a megfelelő menüpontnál (Konferencia) részletes terem-alaprajzokat is talál, technikai felszereltségről informálódhat.
Használja ki új lehetőségeit: a Hunguest Grandhotel Galya osztható, összesen 300 személyes kapacitású új konferenciatermét, és a Hunguest Hotel Pelion fejlesztése során kialakított új, 500 fős konferencia komplexumát!

Hunguest Hotel Pelion   Tapolca

Az eredményes konferenciák, rendezvények kellékei a Hotel Pelionban: elegáns helyszín, technikai biztonság, ínyenc falatok, erős kávé, felüdítő masszázs, élénkítő squash, konferenciaterem, szekciótermek, szervezői tehetség. Üzletének profi háttere fél siker! Mit kínál Önnek az Aranynap Díjjal és Magyar Turizmus Minőségi Díjjal kitüntetett Hunguest Hotel Pelion? Konferenciák, tréningek, meetingek, üzleti rendezvények szervezése mellett: wellness és fitness szolgáltatások, termálfürdő, élményfürdő, gyógybarlang, tenisz és squash pályák, személyi edzések.


Hunguest Hotel Pelion

Hunguest Grandhotel Galya   Galyatető

Már fogadja Vendégeit a 260m2-es 300 fős Szonáta névre keresztelt rendezvényterem. A Magyarországon is egyedülálló , csodálatos panorámájú légkondicionált, erkélyes konferenciaterem céges rendezvények, konferenciák megrendezésére kiválóan alkalmas. Az terem a legmagasabb igényeknek megfelelő technikával felszerelt : érintőképernyős irányitópult hangosítással , beépített projektorok, internetcsatlakozás , automata árnyékolás . A terem 2 részre osztható. A szálloda ezen kívül további 2 , természetes fénnyel rendelkező szekcióteremmel (10-70 főig), modern technikai háttérrel áll Vendégei rendelkezésére.


Hunguest Grandhotel Galya

Hunguest Hotel Bál Resort   Balatonalmádi

Konferencia, rendezvények Rendezvény, konferencia, meeting vagy esküvő? A Hunguest Hotel Bál Resort**** ezen szegmensek terén is élen jár. Amikor a minőségi szolgáltatások és az exkluzív kínálat párosulnak a csodás természeti környezettel, az több mint főnyeremény, ehhez párosul szakértelmünk és kollégáink magas szintű szervezői készsége. Rendezvényeink lebonyolítása magas színvonalon, konferenciaközpontunkban, változatos nagyságú, egybenyitható, teljes körűen felszerelt 56-459 négyzetméteres termeinkben történhet. Igazi különlegesség a szálloda tetején található Sky Lounge és Board Room, mely körpanorámájával ideális helyszín vezetői meetingekre, kisebb tárgyalásokra, de akár lánykérésre is. Termeink a legmodernebb technikai eszközökkel felszereltek, így a projektor, vetítővászon, hangosítás, internet elérhetőség, flipchart, lézer pointer, színpad, táncparkett, tv, video, DVD, CD lejátszó, laptop, presenter nem hiányoznak az eszköztárunkból. Csapatépítő tréningekhez a közelben, valamint a szállodában is rengeteg szabadidős lehetőség áll rendelkezésre.


Hunguest Hotel Bál Resort

Hunguest Hotel Palota ****   Lillafüred

6 különböző méretű különteremmel, különféle technikai felszerelések széles skálájával, finom ételekkel és kényelmes szobákkal járulunk hozzá rendezvénye sikeréhez. A szakmai programot zárva pedig kötetlen pihenésre csábítjuk wellness részlegünkbe!


Hunguest Hotel Palota ****

Hunguest Hotel Forrás   Szeged

A szegedi Hunguest Hotel Forrás**** szállodában 500 fős étterem, számos konferencia- és szekcióterem (450 főig), valamint Szegeden egyedülálló kertünk kiválóan alkalmas magas színvonalú konferenciák, rendezvények és kerti partyk lebonyolítására.


Hunguest Hotel Forrás

Hunguest Hotel Millennium   Budapest

A 3+1 csillagos Hunguest Hotel Millennium szálloda a ferihegyi nemzetközi repülőteret Budapest központjával összekötő Üllői úton található. A Belváros és más látnivalók néhány perc alatt elérhetők autóval vagy metróval. Ebben az ízlésesen berendezett, különleges atmoszférájú szállodában vendégeink élvezhetik a hagyományos magyar vendéglátást – nemzetközi szinten. Szakmailag jól felkészült csapat gondoskodik az Ön kellemes időtöltéséről, valamint rendezvényeinek sikeréről.


Hunguest Hotel Millennium

Hunguest Hotel Erkel   Gyula

A Hunguest Hotel Erkel Hunyadi Mátyás terme közel 390 négyzetméternyi konferenciaterületével akár 290 fő, valamint a Hunyadi Szalon (a terem előtere) további 100 fő befogadására alkalmas színházszerű ültetés esetén. Kisebb meetingek, összejövetelek helyszíneiről Erzsébet, Corvin, Beatrix, Kinizsi Pál, Kristóf és Hunyadi János szekciótermeink gondoskodnak. Rendezvénytermeink ideális helyszínt biztosítanak sikeres konferenciáknak, céges és családi összejöveteleknek, esküvőknek, kiállításoknak igényes környezetben, professzionális kiszolgálással ötvözve.


Hunguest Hotel Erkel

Hunguest Hotel Platánus   Budapest

A Hunguest Hotel Platánus, a magyar főváros legnagyobb parkja, a Népliget szomszédságában található. A háromcsillagos szálloda könnyen megközelíthető mind a belváros (M3 kék metró), mind pedig a Ferihegyi repülőtér irányából. Ideális elhelyezkedésének és kellemes kialakításának köszönhetően turisták és üzletemberek kedvelt szálláshelye.


Hunguest Hotel Platánus

Hunguest Hotel Répce Gold   Bükfürdő

A bükfürdői szálloda rendezvényterme kisebb létszámú meetingek, tréningek lebonyolítására alkalmas. Szinvonalas catering, indoor- és outdoor programok egészítik ki és tehetik még emlékezetessé a rendezvényeket.


Hunguest Hotel Répce Gold

Hunguest Hotel Flóra   Eger

Szállodánk 5 különböző méretű konferencia- és rendezvényteremmel, egy különteremmel és egy 300 fő befogadó-képességű étteremmel rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált. Termeink és éttermünk éppúgy alkalmasak kisebb megbeszélések, mint akár 250-300 fős rendezvények lebonyolítására.


Hunguest Hotel Flóra

Hunguest Hotel Aqua-Sol   Hajdúszoboszló

Rendezvények a kis csoportos képzéstől a 100 fős konferenciáig. A 100 fős konferencia terem mellett rendelkezésre áll egy 20 fős szekció terem is.


Hunguest Hotel Aqua-Sol

Hunguest Hotel Béke   Hajdúszoboszló

Rendezvények a kis csoportos képzéstől a 400 fős konferenciáig. A színházteremként ismert konferencia helyszín közelében lévő földszinti részen 4 szekció terem került kialakításra 40 főtől 80 főig.


Hunguest Hotel Béke

Hunguest Hotel Sun Resort ****   Herceg Novi

A szállodakomplexum a tengerparti sétány mellett, a történelmi óvárostól öt perc sétára található. Saját tengerparti strand, wellness központ, szabadtéri medence, gyermekmedence, változatos kirándulási lehetőségek.


Hunguest Hotel Sun Resort ****

Hunguest Hotel Helios   Hévíz

120 fős konferenciaterem színpaddal, 20 fős szekcióterem, az étteremhez 35 fős klimatizált különterem tartozik Tapasztalt szakembereink és a modern technikai háttér mind-mind a sikeres, max. 120 fős rendezvények elengedhetetlen kelléke.


Hunguest Hotel Helios

Hunguest Hotel Panoráma   Hévíz

A Hunguest Hotel Panoráma különböző méretű konferenciatermei, jelentős kiállító-felület, tapasztalt szakembereink és modern technikai háttér mind-mind a sikeres, akár 300 fős rendezvények elengedhetetlen kelléke.


Hunguest Hotel Panoráma

Hunguest Hotel Freya   Zalakaros

A Hunguest Hotel Freya szálloda nemcsak kényelmes Superior részben pótágyas szobákkal ( 1 db kihúzható kanapé 140x190 cm ) illetve egy modern lobby bárral, hanem egy 180 fős konferenciateremmel is várja azokat a vendégeket, cégeket, akik kellemes, pihenésre alkalmas környezetben kívánják rendezvényeiket lebonyolítani. A terem konferenciák, szemináriumok, termékbemutatók, kiállítások megrendezésére is alkalmas. Technikai eszközöket flip chart, projektor, hangosítás, vetítővászon biztosít a szálloda.


Hunguest Hotel Freya

Hunguest Hotel Fenyő ***   Csíkszereda

A Csíkszereda központjában található szálloda tökéletes kiindulópontot képez a Székelyföldet felfedezni vágyó turistáknak. Igényes és kellemes környezetet nyújt a nyaralni vágyóknak, üzletembereknek, valamint tökéletes helyszínt biztosít cégrendezvényeknek, tréningeknek.


Hunguest Hotel Fenyő ***

Lifestyle Hotel Mátra   Mátraháza

Miért LIFESTYLE és miért LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior? A kikapcsolódás és néhány kellemesen eltöltött nap mellett szeretnénk egy kicsit többet is nyújtani Vendégeinknek, ezért hordozza magában már a szálloda neve is a „lifestyle”, azaz életmód, életstílus kifejezést. Az élet sokkal teljesebb, ha a fizikai, érzelmi, közösségi, spirituális és mentális területek mind összhangban, egyensúlyban vannak egymással.


Lifestyle Hotel Mátra

Saliris Resort Spa & Conference Hotel   Egerszalók

Saliris Resort - Spa & Conference Hotel - “Ahol Ég és föld összeér...” A Saliris egy összetett fantáziaszó, jelentése „sószivárvány”. Utal egyrészt az Egerszalók jelképévé vált sódombra, másrészt arra a sokszínűségre melyet a Resort nyújt. Célunk, hogy vendégeink élményekben gazdagon, pozitívan feltöltődve, a visszatérés időpontját latolgatva gondoljanak vissza látogatásukra. A Föld bizonyos helyein az átlagosnál magasabb rezgésszámú, tisztább energia tapasztalható. Magyarországon is található több ilyen gyógyító energiájú terület, ahol frissnek, energikusnak érezzük magunkat, csökken a testi panaszaink erőssége, jobban érezzük magunkat. A legismertebb gyógyító erejű, pozitív rezgésű helyek közé tartozik Magyarországon Egerszalók. Ahol Ég és Föld összeér….


Saliris Resort Spa & Conference Hotel

Andrássy Rezidencia Wine & Spa *****   Tarcal

Wellness szálloda és borhotel különleges ötvözete az Andrássy Rezidencia Wine & Spa Tarcalon, Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékének szívében. A kifinomult ízléssel megálmodott ötcsillagos wellness szálloda a legmagasabb színvonalon kínálja a borgasztronómia, a spa-kényeztetés és a minőségi vendéglátás legjavát. A szálloda 41 szobával, ötcsillagos enteriőrrel és kényelemmel várja Vendégeit.


Andrássy Rezidencia Wine & Spa *****