Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Egyenleg

A "TOVÁBB" gombra kattintással Ön hozzájárul az itt megadott adatainak az egyenlege lekérdezése céljából történő kezeléshez. Az adatkezelés csak a lekérdezéshez szükséges ideig tart. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.

Hunguest Hotels Törzskártya

Ugye ritkán találkozik olyan kártyacsomaggal, amelyben kizárólag nyerő lapok találhatók?

Legyen Ön akár megrögzött szerencsejátékos, akár a józan ész képviselője, a HUNGUEST HOTELS jóvoltából már csak Önön múlik, hogy adut fog-e a kezében tartani vagy sem! A HUNGUEST HOTELS Törzskártya Programban csupán a kapható kedvezmények lehetnek észbontóak, a Törzskártya kiállítása melletti döntés annál logikusabb! S, hogy miért - ideje felfedni Kártyáinkat.... Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő szállodalánca a HUNGUEST HOTELS.

*HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum
1061 Budapest, Székely Mihály u. 3.

NYITVA TARTÁS 
Hétfő-péntek: 08.30-17.00
Hétvége és munkaszüneti napok: zárva

Telefonszám: 06 1 481 9150
E-mail: torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu

Hazánk legszebb és legkedveltebb vidékein található szállodáinkban a szolgáltatások széles palettája és gazdag vendéglátási tapasztalattal rendelkező munkatársaink várják Önt és minden kedves Vendégünket. A barátságos kiszolgálás mellé baráti árak társulnak, melyek visszatérő Vendégeink számára tovább csökkenhetnek, akár 65%-os kedvezményt is elérve! A hűség nagyúr, és hogy mindez ne csupán üres szólam legyen, a HUNGUEST HOTELS Törzskártya Programnak köszönhetően csak az Ön elhatározásán múlik!

HUNGUEST HOTELS Egyéni Törzskártya - Rendeléshez kattintson ide!

Kérdése van? Elveszítette kártyáját?
Nem találja a PIN kódot?
Mi a teendő, ha SZÉP kártyát is használna?
Kérdések és válaszok a
kártyahasználattal kapcsolatban - kattintson ide.

Ha Ön névre szóló HUNGUEST HOTELS Egyéni Törzskártya tulajdonosává válik, akkor bármelyik HUNGUEST HOTELS szállodában való közvetlen megrendelés esetén a szállodai saját szolgáltatások igénybevétele révén keletkezett számla bruttó összegének 10%-a kerül pontként jóváírásra a Egyéni Törzskártyáján.

Kiemelt promóciók keretén belül esetenként magasabb pontértéket írunk jóvá.
Pontgyűjtés, pontbeváltás és kedvezmények
igénybevétele csak a Hunguest Hotels saját
szolgáltatásaira lehetséges.
Közvetített szolgáltatások, dohánytermékek,
IFA nem képez pontszámítási alapot.
Bővebb információ a közvetített szolgáltatásokról...

A kártyán összegyűjtött pontok a legközelebbi közvetlen szállodai megrendelés és igénybevétel esetén felhasználhatók a pontoknak megfelelő forint vagy euró-összegű engedményként (maximum a számla szerinti összeg 50%-áig), azaz 1 forint 1 pontnak, illetve 1 Euró 350 pontnak felel meg. A pontok forint vagy euró-összegű engedményként való felhasználásakor a számla-összeg 50%-a 10%-ának megfelelő pontot írunk jóvá a kártyára. A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe.

PÖTTÖMVILÁG
Virtuális gyermekkártya program!
A gyermekének gyűjtött pontok
játékokra válthatók be.
Tudjon meg többet a Pöttömvilágról itt!

Egyéni Törzskártya tulajdonosa lehet minden Vendégünk, aki kitölti valamelyik szállodánkban, a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrumban* vagy itt, honlapunkon megtalálható Jelentkezési lapunkat, befizeti a kártya kiállításának költségét (1000 Ft vagy 3 Euró), és a Jelentkezési Lapot a befizetés igazolásával együtt ajánlva elküldi az alábbi címre: HUNGUEST HOTELS Zrt. Törzsvendég Centrum*, 1061 Budapest, Székely Mihály u. 3. Amennyiben egy HUNGUEST HOTELS szállodában való tartózkodása során rendeli meg Egyéni Törzskártyáját, és a kártyakészítési díjat legkésőbb a szállodai szolgáltatás igénybevételének utolsó napján befizeti, úgy már az adott tartózkodásra vonatkozó pontjóváírást is igényelheti. Ez esetben a szállodai számláját is csatolja a Jelentkezési Laphoz.

A postai úton történő jelentkezés mellett lehetőség van a Jelentkezési Lap bármely HUNGUEST HOTELS szállodában, és a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrumban történő leadására, a kártya kiállítási díjának készpénzes befizetése mellett. Jelentkezési lap weboldalunkról is letölthető.


HUNGUEST HOTELS VIP Törzskártya

A Törzskártya pontok folyamatos felhasználásán kívül lehetőség van százalékos engedményt biztosító kedvezménycsomag megszerzésére is, ami - az átlagosnál is nagyobb figyelmen túl - kétség kívül aranyat érhet!

A VIP Executive Kártya 20%-os kedvezményt biztosít a szállodák által nyújtott saját szolgáltatások után. Igénylésének feltétele 100 000 pont összegyűjtése, megtartásához évi 50 000 pont elérése szükséges.

A VIP Aranykártya 40%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, 20% kedvezményt az összes egyéb, a szálloda által nyújtott saját szolgáltatásból. Igényléséhez 300 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 120 000 pont elérése szükséges.

A VIP Gyémántkártya 65%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, valamint 50%-ot az összes egyéb szállodai saját szolgáltatásból. Igényléséhez 800 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 400 000 pont elérése szükséges.

A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe. A megfelelő pontszám elérésekor valamennyi VIP Törzskártya csomagot meg kell igényelni a Jelentkezési Lap kitöltésével! Lehetőséget biztosítunk HUNGUEST HOTELS Törzskártya ajándék céljából történő megvásárlására is.


AJÁNDÉKOZZON PIHENÉST - HUNGUEST HOTELS Prémium Élménykártyák és Ajándékkártyák (szolgáltatási utalvány)


Hunguest Hotels Élménykártya és AjándékkártyaNe feledje, ha ajándékozás, akkor minden alkalomra tökéletes megoldást kínálunk! Ajándékozzon pihenést, gondoljon már most szeretteire, ismerőseire és üzleti partnereire! Lepje meg őket a Prémium élménykártyák vagy Ajándékkártyák valamelyikével!

 

A Prémium Élménykártyák ára 80 000 Ft, beválthatók a Hunguest Hotels alábbi szállodáiban:

Hotel Alpenblick
Hunguest Hotel Aqua-Sol
Hunguest Hotel Erkel
Hunguest Hotel Fenyő
Hunguest Hotel Forrás
Hunguest Hotel Freya
Hunguest Hotel Heiligenblut
Hunguest Hotel Millennium
Hunguest Hotel Palota
Hunguest Hotel Pelion
Hunguest Hotel Répce Gold
Hunguest Hotel Sóstó
Hunguest Hotel Sun Resort
Lifestyle Hotel Mátra
Relax Resort
Saliris Resort Spa & Conference Hotel

A Prémium Élménykártya készpénzre nem váltható.
A Prémium Élménykártyák a vásárlástól számított 12 hónapon belül egyszer használhatók fel, a fenti szolgáltatás csomag igénybevételével.
A kártya nem névre szól.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Prémium Élménykártya érvényességi idejének hosszabbítása

A Prémium Élménykártya érvényességi idejét annak birtokosa egy alkalommal, a lejárati idő napját megelőzően, a lejárati időtől számított további 12 hónapra a HUNGUEST Hotels Zrt. által meghatározott mindenkori díj egyidejű megfizetése ellenében meghosszabbíttathatja.

Az érvényességi idő meghosszabbításáért fizetendő díj Prémium Élménykártyák esetében: 8 000 Ft/kártya

A meghosszabbítással kapcsolatos további információkkal a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum munkatársai állnak a rendelkezésére* (1061 Budapest, Székely Mihály u. 3. | Telefonszám: 06 1 481 9150 | E-mail: torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu ).


A 10, 20 és 50 ezer forintos fix címletű Ajándékkártyák beválthatók valamennyi Hunguest Hotels szállodában.

Az Élménykártyák és Ajándékkártyák megvásárolhatók a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrumban* (1061 Budapest, Székely Mihály u. 3. | Telefonszám: 06 1 481 9150), valamint szállodáink recepcióján.


Egyéni és VIP Törzskártya Üzleti Feltételek letöltése

Ajándékkártya Üzleti Feltételek letöltése

Élménykártya Üzleti Feltételek letöltése

Törzskártya igénylõlap letöltése

A közvetített szolgáltatások listája.