Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Egyenleg

A "TOVÁBB" gombra kattintással Ön hozzájárul az itt megadott adatainak az egyenlege lekérdezése céljából történő kezeléshez. Az adatkezelés csak a lekérdezéshez szükséges ideig tart. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.

Hunguest Hotels Törzskártya

Tisztelt Vendégünk!
Tájékoztatjuk, hogy a Hunguest Hotels Zrt. 2022.11.30-i hatállyal az alábbiak szerint módosítja az Egyéni Törzskártya Általános Szerződési Feltételeit (kivonat):
"Törzsvendégprogram tagság megszűnése:
A Hunguest Hotels megszünteti a Törzsvendégprogram tagságot, amennyiben a Törzsvendég: Törzsvendégkártyáján, annak kiállításától vagy az utolsó tranzakció időpontjától számított 3 évig nem történik tranzakció, azaz pontfelírás vagy pontbeváltás a kártyával.”
A Hunguest Hotels Zrt. előzetesen a www.hunguesthotels.hu oldalon, hírlevélben és a Hunguest Hotels szállodáiban tájékoztatja a kártyabirtokosokat az ÁSZF módosításáról. A módosított ÁSZF szövege 2022. november 30-tól elérhető a honlapunkon. A módosítás azon a napon lép hatályba, amely napon a módosított Törzsvendégprogram Általános Szerződési Feltételek a honlapon közzétételre kerül.

Szeretné élvezni hűségprogramunk előnyeit?
Hunguest Törzskártya rendeléshez kattintson ide!

Kérdése van? Elveszítette kártyáját?
Nem találja a PIN kódot?
Mi a teendő, ha SZÉP kártyát is használna?
Kérdések és válaszok a
kártyahasználattal kapcsolatban - kattintson ide.

Ha Ön névre szóló HUNGUEST HOTELS Egyéni Törzskártya tulajdonosává válik, akkor bármelyik HUNGUEST HOTELS szállodában való közvetlen megrendelés esetén a szállodai saját szolgáltatások igénybevétele révén keletkezett számla bruttó összegének 10%-a kerül pontként jóváírásra a Egyéni Törzskártyáján.

Kiemelt promóciók keretén belül esetenként magasabb pontértéket írunk jóvá.


Tisztelt Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hotel Palota szálloda 2023. április 1. napjától nem a Hunguest Hotels franchise partnereként működik tovább. 

A weboldalunkon keresztül 2023. március 31. napjáig megtett foglalások érvényesek maradnak, azonban 2023. március 31-et követő utazások esetében a Hunguest Hotels törzsvendégpontok beváltása és gyűjtése, valamint Hunguest Hotels Ajándékkártya beváltása és vásárlása nem lehetséges a szállodában. 

A Hunguest Hotels Ajándékkártyát és a Hunguest Hotels Törzsvendégkártyát 2023. március 31-ig fogadja el a Hotel Palota.

A szállásfoglalás és ajánlatkérés 2023. március 31-et követően a www.hotelpalota.hu oldalon, illetve az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

info@hotelpalota.hu
+36-46-331-411

Köszönjük az elmúlt évek sikereit minden kedves vendégünknek és a Hotel Palota munkatársainak!.

Pontgyűjtés, pontbeváltás és kedvezmények
igénybevétele csak a Hunguest Hotels saját
szolgáltatásaira lehetséges.
Közvetített szolgáltatások, dohánytermékek,
IFA nem képez pontszámítási alapot.
Bővebb információ a közvetített szolgáltatásokról...

A kártyán összegyűjtött pontok a legközelebbi közvetlen szállodai megrendelés és igénybevétel esetén felhasználhatók a pontoknak megfelelő forint vagy euró-összegű engedményként (maximum a számla szerinti összeg 50%-áig), azaz 1 forint 1 pontnak, illetve 1 Euró 400 pontnak felel meg. A pontok forint vagy euró-összegű engedményként való felhasználásakor a számla-összeg 50%-a 10%-ának megfelelő pontot írunk jóvá a kártyára. A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe.

Egyéni Törzskártya tulajdonosa lehet minden Vendégünk, aki személyesen kitölti jelentkezési lapunkat valamelyik szállodánkban. 

Honlapunkon online módon, kényelmesen leadhatja Törzskártya rendelését

Amennyiben egy HUNGUEST HOTELS szállodában való tartózkodása során rendeli meg Egyéni Törzskártyáját, úgy már az adott tartózkodásra vonatkozó pontjóváírást is igényelheti.


HUNGUEST HOTELS VIP Törzskártya

A Törzskártya pontok folyamatos felhasználásán kívül lehetőség van százalékos engedményt biztosító kedvezménycsomag megszerzésére is, ami - az átlagosnál is nagyobb figyelmen túl - kétség kívül aranyat érhet!

A VIP Executive Kártya 20%-os kedvezményt biztosít a szállodák által nyújtott saját szolgáltatások után. Igénylésének feltétele 100 000 pont összegyűjtése, megtartásához évi 50 000 pont elérése szükséges.

A VIP Aranykártya 40%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, 20% kedvezményt az összes egyéb, a szálloda által nyújtott saját szolgáltatásból. Igényléséhez 300 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 120 000 pont elérése szükséges.

A VIP Gyémántkártya 65%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, valamint 50%-ot az összes egyéb szállodai saját szolgáltatásból. Igényléséhez 800 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 400 000 pont elérése szükséges.

A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe. A megfelelő pontszám elérésekor valamennyi VIP Törzskártya csomagot meg kell igényelni a Jelentkezési Lap kitöltésével! Lehetőséget biztosítunk HUNGUEST HOTELS Törzskártya ajándék céljából történő megvásárlására is.Hunguest Hotels Törzsvendégprogram (2022. november 30-tól érvényes) Általános Szerződési Feltételek - ide kattintva

 

Archívum

Hunguest Hotels Törzsvendégprogram (2022. szeptember 1-től érvényes) Általános Szerződési Feltételek - ide kattintva
Hunguest Hotels Törzsvendégprogram (2022. április 4-től érvényes augusztus 31-ig) Általános Szerződési Feltételek - ide kattintva
Hunguest Hotels Törzsvendégprogram (2022. március 5-től érvényes) Általános Szerződési Feltételek - ide kattintva
Hunguest Hotels Törzsvendégprogram (2022. január 3-március 5-ig érvényes) Általános Szerződési Feltételekide kattintva
Egyéni és VIP Törzskártya (2022. január 3-ig érvényes) Általános Szerződési Feltételek letöltése

 

A közvetített szolgáltatások listája.