Hunguest Hotels Hungary

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Egyenleg

Hunguest Hotels Törzskártya

Ugye ritkán találkozik olyan kártyacsomaggal, amelyben kizárólag nyerő lapok találhatók?

Legyen Ön akár megrögzött szerencsejátékos, akár a józan ész képviselője, a HUNGUEST HOTELS jóvoltából már csak Önön múlik, hogy adut fog-e a kezében tartani vagy sem! A HUNGUEST HOTELS Törzskártya Programban csupán a kapható kedvezmények lehetnek észbontóak, a Törzskártya kiállítása melletti döntés annál logikusabb! S, hogy miért - ideje felfedni Kártyáinkat.... Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő szállodalánca a HUNGUEST HOTELS.

Szobafoglalási és Törzsvendég Centrum

1061 Budapest, Székely Mihály u. 3.
Tel.: 1 / 481-9150

torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu

NYITVA TARTÁS
Hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 8.30-17.00
Szerda: 8.30-18.00
Hétvége és munkaszüneti napok: zárva

Hazánk legszebb és legkedveltebb vidékein található szállodáinkban a szolgáltatások széles palettája és gazdag vendéglátási tapasztalattal rendelkező munkatársaink várják Önt és minden kedves Vendégünket. A barátságos kiszolgálás mellé baráti árak társulnak, melyek visszatérő Vendégeink számára tovább csökkenhetnek, akár 65%-os kedvezményt is elérve! A hűség nagyúr, és hogy mindez ne csupán üres szólam legyen, a HUNGUEST HOTELS Törzskártya Programnak köszönhetően csak az Ön elhatározásán múlik!

 

HUNGUEST HOTELS Egyéni Törzskártya - Rendeléshez kattintson ide!

Kérdése van? Elveszítette kártyáját?
Nem találja a PIN kódot?
Mi a teendő, ha SZÉP kártyát is használna?
Kérdések és válaszok a
kártyahasználattal kapcsolatban - kattintson ide.

Ha Ön névre szóló HUNGUEST HOTELS Egyéni Törzskártya tulajdonosává válik, akkor bármelyik HUNGUEST HOTELS szállodában való közvetlen, vagy a Hunguest Hotels Szobafoglalási és Törzsvendég Centrumban (1061 Budapest, Székely Mihály u. 3.) történő megrendelés esetén a számla szerinti összeg 10%-ának megfelelő pontszámot jóváírunk kártyájára.

Pontgyűjtés, pontbeváltás és kedvezmények
igénybevétele csak a Hunguest Hotels saját
szolgáltatásaira lehetséges.
Közvetített szolgáltatások, dohánytermékek,
IFA nem képez pontszámítási alapot.
Bővebb információ a közvetített szolgáltatásokról...
A kártyán összegyűjtött pontok a legközelebbi közvetlen szállodai megrendelés és igénybevétel esetén felhasználhatók a pontoknak megfelelő forint vagy euró-összegű engedményként (maximum a számla szerinti összeg 50%-áig), azaz 1 forint 1 pontnak, illetve 1 Euró 320 pontnak felel meg. A pontok forint vagy euró-összegű engedményként való felhasználásakor a számla-összeg 50%-a 10%-ának megfelelő pontot írunk jóvá a kártyára. A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe.

 

PÖTTÖMVILÁG

Virtuális gyermekkártyára program!
A gyermekének gyűjtött pontok játékokra válthatók be.

Tudjon meg többet a Pöttömvilágról itt!

Egyéni Törzskártya tulajdonosa lehet minden Vendégünk, aki kitölti valamennyi szállodánkban, a Szobafoglalási és Törzsvendég Centrumban vagy itt, honlapunkon megtalálható Jelentkezési lapunkat, befizeti a kártya kiállításának költségét (3000 Ft vagy 12 Euró), és a Jelentkezési Lapot a befizetés igazolásával együtt ajánlva elküldi az alábbi címre: HUNGUEST HOTELS Zrt. Szobafoglalási és Törzsvendég Centrum, 1061 Budapest, Székely Mihály u. 3.. Amennyiben egy HUNGUEST HOTELS szállodában való tartózkodása során rendeli meg Egyéni Törzskártyáját, és a

kártyakészítési díjat legkésőbb a szállodai szolgáltatás igénybevételének utolsó napján befizeti, úgy már az adott tartózkodásra vonatkozó pontjóváírást is igényelheti. Ez esetben a szállodai számláját is csatolja a Jelentkezési Laphoz.

A postai úton történő jelentkezés mellett lehetőség van a Jelentkezési Lap bármely HUNGUEST HOTELS szállodában, és a Szobafoglalási és Törzsvendég Centrumban történő leadására, a kártya kiállítási díjának készpénzes befizetése mellett. Jelentkezési lap weboldalunkról is letölthető.

HUNGUEST HOTELS VIP Törzskártya

A Törzskártya pontok folyamatos felhasználásán kívül lehetőség van százalékos engedményt biztosító kedvezménycsomag megszerzésére is, ami - az átlagosnál is nagyobb figyelmen túl - kétség kívül aranyat érhet!

A VIP Executive Kártya 20%-os kedvezményt biztosít a szállodák által nyújtott saját szolgáltatások után. Igénylésének feltétele 100 000 pont összegyűjtése, megtartásához évi 50 000 pont elérése szükséges.

A VIP Aranykártya 40%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, 20% kedvezményt az összes egyéb, a szálloda által nyújtott saját szolgáltatásból. Igényléséhez 300 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 120 000 pont elérése szükséges.

A VIP Gyémántkártya 65%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, valamint 50%-ot az összes egyéb szállodai saját szolgáltatásból. Igényléséhez 800 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 400 000 pont elérése szükséges.

A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe. A megfelelő pontszám elérésekor valamennyi VIP Törzskártya csomagot meg kell igényelni a Jelentkezési Lap kitöltésével! Lehetőséget biztosítunk HUNGUEST HOTELS Törzskártya ajándék céljából történő megvásárlására is.

AJÁNDÉKOZZON PIHENÉST - HUNGUEST HOTELS Élménykártyák és Ajándékkártyák
(szolgáltatási utalvány)

Hunguest Hotels Élménykártya és AjándékkártyaNe feledje, ha ajándékozás, akkor minden alkalomra tökéletes megoldást kínálunk! Ajándékozzon pihenést, gondoljon már most szeretteire, ismerőseire és üzleti partnereire! Lepje meg őket az Élménykártyák vagy Ajándékkártyák valamelyikével!

A Hunguest Hotels Élménykártyákkal beváltható szolgáltatáscsomag alaptartalma:

2 éjszaka szállás félpanzióval 2 fő részére, kétágyas szobában.

Az Élménykártyák ára 65 000 Ft, beválthatók a Hunguest Hotels alábbi szállodáiban:

Hunguest Hotel Erkel
Hunguest Hotel Fenyő
Hunguest Hotel Flóra
Hunguest Hotel Freya
Hunguest Hotel Helios
Hunguest Hotel Panoráma
Hunguest Hotel Répce
Hunguest Hotel Millennium

A Prémium Élménykártyák ára 80 000 Ft, beválthatók a Hunguest Hotels alábbi szállodáiban:

Hunguest Hotel Apollo
Hunguest Hotel Aqua-Sol
Hunguest Hotel Bál Resort
Hunguest Hotel Béke
Hunguest Hotel Erkel
Hunguest Hotel Fenyő
Hunguest Hotel Forrás
Hunguest Hotel Flóra
Hunguest Hotel Freya
Hunguest Grandhotel Galya
Hunguest Hotel Heiligenblut
Hunguest Hotel Helios
Hunguest Hotel Millennium
Hunguest Hotel Palota
Hunguest Hotel Panoráma
Hunguest Hotel Pelion
Hunguest Hotel Répce
Hunguest Hotel Répce Gold
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Élménykártya és Prémium Élménykártya érvényességi idejének hosszabbítása

Az Élménykártya érvényességi idejét annak birtokosa egy alkalommal, a lejárati idő napját megelőzően, a lejárati időtől számított további 12 hónapra a HUNGUEST Hotels Zrt. által meghatározott mindenkori díj egyidejű megfizetése ellenében meghosszabbíttathatja.

Az érvényességi idő meghosszabbításáért fizetendő díj:
- Élménykártyák esetében: 6 500 Ft/kártya
- Prémium Élménykártyák esetében: 8 000 Ft/kártya
A meghosszabbítással kapcsolatos további információkkal a HUNGUEST HOTELS Szobafoglalási és Törzsvendég Centrum munkatársai állnak a rendelkezésére.(1061 Budapest, Székely Mihály u. 3. | Tel.: 1 / 481-9150 | torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu).

A 10, 20 és 50 ezer forintos fix címletű Ajándékkártyák beválthatók valamennyi Hunguest Hotels szállodában.

Az Élménykártyák és Ajándékkártyák megvásárolhatók a Hunguest Hotels Szobafoglalási és Törzsvendég Centrumban (1061 Budapest, Székely Mihály u. 3., tel.: 481-9150), valamint szállodáink recepcióján.

Egyéni és VIP Törzskártya Üzleti Feltételek letöltése

Ajándékkártya Üzleti Feltételek letöltése

Élménykártya Üzleti Feltételek letöltése

Törzskártya igénylõlap letöltése

A közvetített szolgáltatások listája.