Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Egyenleg

A "TOVÁBB" gombra kattintással Ön hozzájárul az itt megadott adatainak az egyenlege lekérdezése céljából történő kezeléshez. Az adatkezelés csak a lekérdezéshez szükséges ideig tart. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.

Hunguest Hotels Törzskártya


Ajándék - és Prémium Élménykártya érvényességi idejének hosszabbítása

A veszélyhelyzeti korlátozások miatti szállodai üzemszünetek következtében történt kiesés miatt a Hunguest Hotels Zrt. minden 2021. december 31-ig lejáró Ajándék - és Prémium Élménykártya felhasználhatóságát meghosszabbította 2022. március 31-ig.

A meghosszabbítással kapcsolatban Önnek teendője nincs, amennyiben további információra van szüksége, úgy a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum munkatársai állnak a rendelkezésére az alábbi telefonos vagy online elérhetőségen:

Telefonszám: 06 1 481 9150 | E-mail: torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu.  

Ugye ritkán találkozik olyan kártyacsomaggal, amelyben kizárólag nyerő lapok találhatók?

Legyen Ön akár megrögzött szerencsejátékos, akár a józan ész képviselője, a HUNGUEST HOTELS jóvoltából már csak Önön múlik, hogy adut fog-e a kezében tartani vagy sem! A HUNGUEST HOTELS Törzskártya Programban csupán a kapható kedvezmények lehetnek észbontóak, a Törzskártya kiállítása melletti döntés annál logikusabb! S, hogy miért - ideje felfedni Kártyáinkat.... Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő szállodalánca a HUNGUEST HOTELS.

*HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum

Telefonszám: 06 1 481 9150
(Munkanapokon 9:00 – 13:00)
E-mail: torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu

Hazánk legszebb és legkedveltebb vidékein található szállodáinkban a szolgáltatások széles palettája és gazdag vendéglátási tapasztalattal rendelkező munkatársaink várják Önt és minden kedves Vendégünket. A barátságos kiszolgálás mellé baráti árak társulnak, melyek visszatérő Vendégeink számára tovább csökkenhetnek, akár 65%-os kedvezményt is elérve! A hűség nagyúr, és hogy mindez ne csupán üres szólam legyen, a HUNGUEST HOTELS Törzskártya Programnak köszönhetően csak az Ön elhatározásán múlik!

HUNGUEST HOTELS Egyéni Törzskártya - Rendeléshez kattintson ide!

Kérdése van? Elveszítette kártyáját?
Nem találja a PIN kódot?
Mi a teendő, ha SZÉP kártyát is használna?
Kérdések és válaszok a
kártyahasználattal kapcsolatban - kattintson ide.

Ha Ön névre szóló HUNGUEST HOTELS Egyéni Törzskártya tulajdonosává válik, akkor bármelyik HUNGUEST HOTELS szállodában való közvetlen megrendelés esetén a szállodai saját szolgáltatások igénybevétele révén keletkezett számla bruttó összegének 10%-a kerül pontként jóváírásra a Egyéni Törzskártyáján.

Kiemelt promóciók keretén belül esetenként magasabb pontértéket írunk jóvá.
Pontgyűjtés, pontbeváltás és kedvezmények
igénybevétele csak a Hunguest Hotels saját
szolgáltatásaira lehetséges.
Közvetített szolgáltatások, dohánytermékek,
IFA nem képez pontszámítási alapot.
Bővebb információ a közvetített szolgáltatásokról...

A kártyán összegyűjtött pontok a legközelebbi közvetlen szállodai megrendelés és igénybevétel esetén felhasználhatók a pontoknak megfelelő forint vagy euró-összegű engedményként (maximum a számla szerinti összeg 50%-áig), azaz 1 forint 1 pontnak, illetve 1 Euró 350 pontnak felel meg. A pontok forint vagy euró-összegű engedményként való felhasználásakor a számla-összeg 50%-a 10%-ának megfelelő pontot írunk jóvá a kártyára. A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe.

Egyéni Törzskártya tulajdonosa lehet minden Vendégünk, aki személyesen kitölti jelentkezési lapunkat valamelyik szállodánkban. 

Honlapunkon online módon, kényelmesen leadhatja Törzskártya rendelését

Amennyiben egy HUNGUEST HOTELS szállodában való tartózkodása során rendeli meg Egyéni Törzskártyáját, úgy már az adott tartózkodásra vonatkozó pontjóváírást is igényelheti.


HUNGUEST HOTELS VIP Törzskártya

A Törzskártya pontok folyamatos felhasználásán kívül lehetőség van százalékos engedményt biztosító kedvezménycsomag megszerzésére is, ami - az átlagosnál is nagyobb figyelmen túl - kétség kívül aranyat érhet!

A VIP Executive Kártya 20%-os kedvezményt biztosít a szállodák által nyújtott saját szolgáltatások után. Igénylésének feltétele 100 000 pont összegyűjtése, megtartásához évi 50 000 pont elérése szükséges.

A VIP Aranykártya 40%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, 20% kedvezményt az összes egyéb, a szálloda által nyújtott saját szolgáltatásból. Igényléséhez 300 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 120 000 pont elérése szükséges.

A VIP Gyémántkártya 65%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, valamint 50%-ot az összes egyéb szállodai saját szolgáltatásból. Igényléséhez 800 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 400 000 pont elérése szükséges.

A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe. A megfelelő pontszám elérésekor valamennyi VIP Törzskártya csomagot meg kell igényelni a Jelentkezési Lap kitöltésével! Lehetőséget biztosítunk HUNGUEST HOTELS Törzskártya ajándék céljából történő megvásárlására is.


AJÁNDÉKOZZON PIHENÉST - HUNGUEST HOTELS  Ajándékkártyák


Hunguest Hotels Élménykártya és AjándékkártyaNe feledje, ha ajándékozás, akkor minden alkalomra tökéletes megoldást kínálunk! Ajándékozzon pihenést, gondoljon már most szeretteire, ismerőseire és üzleti partnereire! Lepje meg őket a Hunguest Hotel Ajándékkártyák valamelyikével!


A Prémium Élménykártyák forgalmazása 2021.05.14 napjával megszűnt, de a forgalomban lévő kártyák, változatlan feltételekkel felhasználhatók. (Prémium Élménykártya Üzleti Feltétel)

A Prémium Élménykártyák beválthatók a Hunguest Hotels alábbi szállodáiban:

Hotel Alpenblick
Hunguest Hotel Aqua-Sol
Hunguest Hotel Erkel
Hunguest Hotel Fenyő
Hunguest Hotel Forrás
Hunguest Hotel Freya
Hunguest Hotel Heiligenblut
Hunguest Hotel Palota
Hunguest Hotel Panoráma
Hunguest Hotel Pelion
Hunguest Hotel Répce Gold
Hunguest Hotel Sóstó
Hunguest Hotel Sun Resort

Hotel Millennium
Lifestyle Hotel Mátra
Relax Resort
Saliris Resort Spa & Conference Hotel

A Prémium Élménykártya készpénzre nem váltható.
A Prémium Élménykártyák a vásárlástól számított 12 hónapon belül egyszer használhatók fel, a fenti szolgáltatás csomag igénybevételével.
A kártya nem névre szól.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


A 10, 20 és 50 ezer forintos fix címletű Ajándékkártyák beválthatók valamennyi Hunguest Hotels szállodában.

Az Ajándékkártyák megvásárolhatók webshopunkban, valamint szállodáink recepcióján.

A kártyák meghosszabbíthatók a lejáratuk előtt névértékük, vagy esetleges maradvány értékük 10%-a ellenében. A kártya meghosszabbítás ideje maximum 12 hónap lehet (a lejárattól számítva). Kérjük, írjon a torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu e-mail címre, hogy mely sorszámú kártyá(ka)tszeretné meghosszabbítani. Ebben az esetben a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum munkatársai elküldik az átutaláshoz szükséges adatokat, és az összeg beérkezését követően automatikusan meghosszabbítják a kártyá(ka)t.


Egyéni és VIP Törzskártya (2022. január 3-ig érvényes) Általános Szerződési Feltételek  letöltése
Egyéni és VIP Törzskártya (2022. január 3-tól érvényes) Általános Szerződési Feltételek - ide kattintva

Ajándékkártya Általános Szerződési Feltételek letöltése

Prémium Élménykártya Üzleti Feltételek letöltése

A közvetített szolgáltatások listája.