Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

Hévízi élmények wellnessre hangolva! Lépjen ki a szürke hétköznapok forgatagából és adja át magát a feltöltődés élményének. Fedezze fel szállodánk wellness szolgáltatásait, merüljön el medencéink - egész évben üzemelő kiúszós élménymedence, a szálloda parkjában szezonálisan működő élménymedence - egyikében, mártózzon meg saját termálkútból táplált gyógyvizes medencénkben, vagy válasszon prémium wellness kezelésinkből. És hogy ne maradjon el a teljes feltöltődés, jacuzzi, szaunák, finn-, infra-, és aromaszaunáink, skótzuhannyal, jégoltárral, gőzkabinnal és sószobával fokozzák a pihenés élményét. Kiemelt és ünnepi időszakban, valamint nyáron animációs programok várják kis- nagy vendégeinket, akik játszószobánk mellett az öthektáros, ősfás parkban is levezethetik az energiákat, képzett animátorok társaságában!

Elérhetőség

Hunguest Hotel Helios

8380 Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-83-342-895

Hotel Helios

Várjuk a megújult Hunguest Heliosban, a világhírű Hévízi-tó közelében, egy csodálatos, öthektáros parkban. Letisztult elegancia, barátságos hangulat, gasztronómiai és wellness élmények várják a pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeinket! 

Hévíz legnagyobb kültéri medencéje, teljesen felújított wellness részleg és fürdőház - csak a legfontosabbak, hogy kipihenten, egészségesebben térjen haza a Heliosból. Visszavárjuk!

Két épület, két különböző szobaválaszték. Az "A" épületben kétágyas és családi szobákat, valamint lakosztályokat, a "B" épületben nosztalgia szobákat foglalhat.

Részletes szobainformációt itt talál.

Wellness részlegünk egész évben üzemelő kiúszós élménymedencével, a szálloda parkjában szezonálisan működő élménymedencével, saját kútból táplált, fedett gyógyvizes medencével, jakuzzi, szauna - finn-, infra-, aromaszauna - skótzuhannyal, jégoltár, gőzkabin, sószobával, várja a pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeinket!
Hétköznapokon preventív programok (aromafürdők, kozmetikai kezelések), különböző masszázsok, wellness rituálék, testkezelések állnak a vendégek rendelkezésére.


Alapadatok

Szobaszám: 164 + 48 | Parkolás: korlátozott számban áll rendelkezésre (kb. 80 autó részére, 2400 Ft/autó/éj) | Idegenforgalmi adó 2024: 680 Ft/fő/éj | Dohányzás: Az egész szálloda nemdohányzó, dohányzás csak az arra kijelölt helyen lehetséges | Kisállat: Kizárólag előzetes egyeztetés alapján, korlátozott számú szobában lehetséges, díja: 15 000 HUF/háziállat/éj | Különtermek: 2 terem | Akadálymentesség: igen | NTAK: SZ24087069