Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

A Hunguest Hotel Panoráma egész évben, a világhírű hévízi gyógytó közvetlen szomszédságában (150 m-re) várja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket. Szállodánk - Hévízen egyedülálló módon - összeépült a világhírű gyógyászati és fürdőközponttal a Hévízi Szent András Gyógycentrummal, amely egy fedett, fűtött hídon keresztül érhető el.
A 13 emeletes épület felső szintjeiről csodálatos kilátás nyílik a városra és környékére.

Elérhetőség

Hunguest Hotel Panoráma

8380 Hévíz, Petőfi Sándor utca 9.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-83-341-074

Panoráma Hotel

A Hunguest Hotel Panoráma egész évben, a világhírű hévízi gyógytó közvetlen szomszédságában (150 m-re) várja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket.

Szállodánk - Hévízen egyedülálló módon - összeépült a világhírű gyógyászati és fürdőközponttal a Hévízi Szent András Gyógycentrummal, amelyet egy fedett, fűtött hídon keresztül érhetnek el.

Hévíz szívében helyezkedik el, a közelben található a sétálóutca, a mozi, a múzeum és a buszpályaudvar. Ideális távolságra fekszik Hévíz fontosabb látnivalóitól, nevezetességeitől. Keszthely a csodálatos Festetics kastéllyal és a Balaton part a kikötővel mindössze 7 km-re található.

A szállodát a Szent András Reumakórház és Gyógycentrum gyógy- és élményfürdőjével fedett, fűtött folyosó kapcsolja össze. Többek között ezért is közkedvelt a Hunguest Hotel Panoráma. A gyógycentrumban európai színvonalú, komoly szakmai háttérrel rendelkező orvosi gárda felügyelete mellett vehetők igénybe a hévízre alapozott mozgásszervi és egyéb egészségügyi problémák gyógyítására, a betegségek megelőzésére alkalmas kúracsomagok.

Az aktív üdülés szerelmesei számos környékbeli kirándulás és sportolási lehetőség közül választhatnak. Egész évben színes városi programok és koncertek teszik változatossá a szálloda ajánlatait.


Alapadatok

Szobaszám: 205 | Parkolás: korlátozott számban áll rendelkezésre | Elektromos autó töltés: 2x22kW, Type 2, Alte-GO | Idegenforgalmi adó 2024: 680 Ft/fő/éj | Dohányzás: Az egész szálloda nemdohányzó | Kisállat: 2 db standard szobában lehetséges, díja: 10 000 HUF/háziállat/éj (max. 5kg-ig, ellátás nélkül) | Különtermek: 1 terem (333 m2) | Akadálymentesség: 3 db akadálymentesített apartman | NTAK: SZ24087061