Karrier

A HUNGUEST Hotels Zrt. folyamatosan erősíti piaci pozícióját, növeli versenyképességét. Ebben segítenek szakképzett és tanult kollégáink, akik hozzájárulnak cégünk sikerességéhez. Összesen 22 szállodánkkal kiváló helyzetben vagyunk ahhoz, hogy szakmai karrierlehetőséget kínáljunk az érdeklődőknek.

Amennyiben úgy érzi, hogy szívesen dolgozna cégünknél, kérjük, küldje el adatbázisunkba szakmai önéletrajzát, motivációs levelét a betölteni kívánt pozíció megjelölésével az alábbi e-mail címre: karrier@hunguesthotels.hu


ÁLLÁSAJÁNLATOK

A HUNGUEST Hotel Répce*** és Répce Gold**** szállodák éttermeinek fiatalos csapata Kolléganőket és Kollégákat keres az alábbi pozíciókba:

Igény esetén szállást biztosítunk! Pályakezdők és kisgyermekesek jelentkezését is várjuk, szakmai képzettség csak a felszolgálók esetében feltétel!
A szakmai önéletrajzokat a vendeglatas@hotelrepce.hunguesthotels.hu e-mail címre várjuk.


A hévízi HUNGUEST Hotel Panoráma konyhafőnök helyettest keres.

A fényképes önéletrajzokat a chef@hotelpanorama.hunguesthotels.hu e-mail címre várjuk.


A keszthelyi HUNGUEST Hotel Helikon az alábbi pozíciókba keres munkatársakat teljes munkaidőben, egész évre:

Szakmai gyakorlat nem feltétel, de előnyt jelent. Nyugdíjasok jelentkezését is várjuk. A szálloda igény esetén szállást is tud biztosítani az ott dolgozóknak.

A pályázatokat a munkakör és a szálloda nevének megjelölésével a karrier@hunguesthotels.hu e-mail címen várjuk.


Az adatbázisba jelentkezők, illetve a HUNGUEST Hotels Zrt.  által meghirdetett állásokra jelentkezők önéletrajzait, az azokban szereplő adatokat bizalmasan kezeljük.  A pályázatokat 6 hónap után, vagy a jelentkezők kérésére ennél korábban töröljük.