Bemutatkozás

A Hunguest Hotel Sun Resort egy kéthektáros szállodapark közvetlenül a tengerparti sétány mellett, öt percnyi sétára Herceg Novi történelmi óvárosától. A sűrű mediterrán növényzet, a banánfák, pálmák és leanderek közt összesen 5 szállodaépület és számos apartmanház várja a vendégeket. A kikapcsolódást saját strand, temperált kerti medence, gyermekmedence, multifunkcionális sportpálya, a wellness oázis infra és finn szaunái, pezsgőfürdőjei, szoláriuma biztosítják. A szálloda saját strandján, valamint a medencéknél elhelyezett napernyők és napágyak ingyenesen igénybe vehetőek vendégeink részére.

Elérhetőség

Hunguest Hotel Sun Resort

85340 Herceg Novi, Sveta bubala bb.
(Montenegró)

Útvonaltervezés

+382-31-355-000

Hotel Sun Resort

Montenegró legnyugatibb pontján, a horvát határtól alig tíz kilométerre fekszik Herceg Novi, egy igazi mediterrán kisváros, amelyet természeti környezete tesz egyedivé.

Montenegró számos csodája a Hunguest Hotel Sun Resortól napi kirándulások során könnyen elérhető. Kalandra fel! Csodás kikapcsolódást kínálunk tavasztól télig az Adrián: napsütés tengernyi életreszóló élménnyel: videónk itt érhető el.

Szemkápráztató programjaink:

Kotori-öböl, Szirti Madonna -
és Szent György - szigetek,
Kék - Barlang és Mamula,
Lovcen Nemzeti Park, Raguza
- Dubrovnik, a Sasok földje
- Albánia, Tara kanyon és
szurdokvölgy, Ostrog
sziklába vájt kolostora.

Közvetlen repülőjárat közlekedik Budapest és Montenegró (Podgorica) között nyaranta a Wizzair üzemeltetésében! A repülőtér és a szálloda között vendégeink részére igény esetén transzferszolgáltatást biztosítunk térítés mellett.

Beutazás Montenegróba - részletes konzuli információk itt.

Praktikus tippek:

  • Montenegróba való beutazáshoz és a környező országokon való átutazásnál elegendő új típusú személyi igazolvánnyal rendelkezni.
  • Ajánlatainkra számos kedvezmény érvényesíthető (pl. Hunguest Hotels Törzskártya), amelyek csak saját szolgáltatásainkra érvényesek. Bővebb információ a közvetített szolgáltatásokról itt.
  • Szállodánk Hunguest Hotels Ajándékkártya elfogadóhely, a kártya helyszíni fizetésre használható fel! (Váltási árfolyam a hatályos Ajándékkártya ÁSZF szerint)

A Hunguest Hotel Sun Resort egy több mint kéthektáros szállodapark közvetlenül a tengerparti promenád mellett, 5 percnyi sétára Herceg Novi történelmi óvárosától.

Északról 1600-1800 méter magas hegyek, délről pedig a Kotori-öböl partja szegélyezi a húszezer lakosú települést, amelynek belvárosában jellegzetes szűk utcácskákat, sikátorokat, hangulatos tereket és teraszos kávézókat találhatunk. Montenegró speciális szub-mediterrán éghajlattal rendelkezik; a napsütéses napok száma eléri az évi 200-at. Az évi átlaghőmérséklet 17°C (januárban 10°C, júliusban 26°C).

A városka tengerparti sétányán tavasztól őszig pezseg az élet. Éttermek és kávézók, a tengerparti korzón pezsgő éjszakai élet és hagyományos déli vendégszeretet várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat. Herceg Novi közvetlen közelében fekszik Igalo, a nemzetközi hírű klimatikus gyógyhely, autóval egy órán belül elérhető a világörökségi védelem alatt álló Kotor városa, vagy akár a hasonlóan hangulatos Budva és a turisták körében népszerűségnek örvendő Bar is. A horvát határ túloldalán alig 45 percnyi autóútra fekszik a szintén világörökségi védelem alatt álló Dubrovnik is.

Montenegró tengerparti strandjai kitűnő kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak az ide látogató turistáknak, akikösszesen 117 fürdőhely közül választhatnak. Az Adria vízminősége kitűnő, a víz nyáron jellemzően 26 Celsius fokos. Kék zászló minősítéssel jelenleg 19 montenegrói strand rendelkezik, amelyek közül 6 található Herceg Noviban - köztük 2009 óta a HUNGUEST Hotel Sun Resort saját strandja.


Alapadatok

Szobaszám: 229 egységben, 5 szállodaépület és 20 villa | Parkolás: saját parkolóház | Idegenforgalmi adó: 1,5 EUR/fő/éj | Dohányzás: engedélyezett a balkonos szobákban (Primorka+villa épületek) | Kisállat: nem engedélyezett | Különtermek: 30 - 130 főig, 2 terem. | Akadálymentesség: -